Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 8 έως 14/1

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 8 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με το Δία στο Σκορπιό, ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι τη επιτυχίας. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, απαιτεί να μελετήσετε εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε προτάσεις συνεργασίας που θ σας γίνουν. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με το Δία στο Σκορπιό, φέρνει ευνοϊκά γεγονότα ειδικότερα σε προσωπικό επίπεδο. Αποφάσεις επισημοποίησης  καθώς και κέρδη είναι μερικά από τα καλά που φέρνει αυτή η ευνοϊκή όψη. Στις 9 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Άρη στο Σκορπιό, ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Στις 10 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Άρη στο Σκορπιό, θα έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά και αλλαγές. Προχωρήστε δυναμικά και δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δυνατότητές σας. Στις 11 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω,  κάνοντάς σας περισσότερο επιφυλακτικούς, προσεκτικούς και δύσπιστους. Ναι μεν η επικοινωνία σας δε θα έχει προβλήματα, αλλά θα είστε δύσπιστοι σε ότι ακούτε. Θα είστε εγκρατείς και αυτό θα σας προφυλάσσει από παγίδες και λάθη. Κλείστε εκκρεμότητες και βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Στις 13 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, αυξάνει τα παράπονα και κάνει τα εύκολα να φαίνονται δύσκολα. Στις 14 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, δημιουργεί τάσεις για έντονη κριτική , νεύρα και ζήλιες. Είναι μία δύσκολη αλλά και πολύ σημαντική όψη, καθώς φέρνει αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο και η επιρροή του διαρκεί.

ΚΡΙΟΣ: Mπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω χωρίς να χρειαστεί να πληγώσετε τον εγωισμό σας. Ο σύντροφός σας αποδεικνύει με τις προσπάθειές του πως ζητάει κάτι πιο ποιοτικό μεταξύ σας, μια και ο χρόνος που έχετε για να είστε μαζί, μειώνεται αισθητά λόγω των πολλών δραστηριοτήτων που έχετε και οι δύο. Οι παιδιάστικες αντιδράσεις δε χρειάζονται γιατί σας βγάζουν από τον έλεγχο του εαυτού σας όταν θυμώνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Σκέψεις που έχουν να κάνουν με το πόσο σας αγαπάει το ταίρι σας, μπορεί να είναι και η αιτία που σας κάνει να απομακρύνεστε, ακόμα και αν δεν το επιδιώκετε ουσιαστικά. Εάν νιώθετε πως στριμώχνεστε ψυχολογικά από τις υψηλές απαιτήσεις του συντρόφου σας αλλάξτε γραμμή, αλλά καθίστε ήρεμα γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εκκαθαρίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό για να ξεκουραστείτε σωματικά και πνευματικά. Ετοιμάστε νέους στόχους, παλέψτε για αυτούς και μη μυθοποιείτε τους άλλους. Πάρτε αποφάσεις για σημαντικά θέματα στην εργασία σας πριν τις πάρουν οι άλλοι για εσάς. Αξιολογήστε σωστά τα δεδομένα και τις συνθήκες που επικρατούν στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να κρατήσετε σταθερά τα έσοδά σας και να μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα πρέπει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους με φίλους και το στενό σας οικογενειακό περιβάλλον. Αναγνωρίστε έγκαιρα τις ευκαιρίες για να μη μείνετε έξω από το παιχνίδι. Βάλτε στους συνεργάτες σας όρια και μην αφήνετε να τα παραβιάζουν. Συμβιβαστείτε στις μεγάλες σας προσδοκίες, καθώς με διπλωματία όλα θα γίνουν καλύτερα.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με διάφορες δραστηριότητες που θα σας δώσουν ικανοποίηση, ώστε μέσα στη σχέση να νιώθετε πιο ευχαριστημένοι. Μπορείτε να έχετε πρόοδο στα συναισθηματικά σας, αφού πρώτα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος. Οι αδέσμευτοι να είστε συγκρατημένοι σε κάποιες καινούριες γνωριμίες, που πιθανώς να σας παρασύρουν σε περιπέτειες που δεν είστε έτοιμοι να αφεθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει περισσότερο, ειδικά αν είστε ήδη δεσμευμένοι. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι από την αρχή ακόμα και αν πάρετε αυτό που θέλετε, για να μπορέσετε να φύγετε αξιοπρεπώς. Οι ερωτικές σας επιλογές θα κρύβουν ρίσκο, γι’ αυτό κινηθείτε περισσότερο επιφυλακτικά.

ΖΥΓΟΣ: Ο σταθερός σας σύμβουλος πρέπει να είναι ο ρεαλισμός και όχι η ματαιοδοξία. Κάντε υπομονή στις δυσκολίες και οι ευκαιρίες που θέλετε θα έρθουν, αρκεί να μη ζητάτε ανέφικτα πράγματα. Περάστε όμορφα χωρίς ιδιαίτερες έννοιες να σας στενοχωρούν. Κάντε διακοπές φεύγοντας κάπου μακριά και αφήνοντας πίσω σας ότι σας αγχώνει. Μια καινούρια γνωριμία θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα πρόβλημα δουλειάς ή κάτι πιο προσωπικό σας θα μεσολαβήσει κάποια στιγμή για να δοκιμάσει τις αντοχές σας και να σας αναστατώσει. Δείτε με καλό μάτι τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας. Ένα απολαυστικό ταξίδι, ένας κεραυνοβόλος έρωτας και μια επαγγελματική προσφορά θα είναι τα δώρα του μήνα για τους περισσότερους από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκεστείτε σε αυτά που θα σας δοθούν ή θα σας έρθουν απρόσμενα και μην απαιτήσετε περισσότερα. Ασχοληθείτε και με την υγεία σας και μην αφήσετε στην τύχη κάποιες ενοχλήσεις. Στη σύνθετη κατάσταση που περνάτε με καλά και δύσκολα μαζί, πρέπει να ξέρετε ότι στον οικονομικό όπως και στον ερωτικό σας τομέα, δεν πρόκειται να λείψουν οι ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναλαμβάνοντας τις έκτακτες ευθύνες σχετικά με τη βελτίωση της επαγγελματικής σας εικόνας, αποφύγετε να επενδύσετε σε άτομα που δεν είναι βέβαιο ότι θα σας υπερασπιστούν όταν θα το χρειάζεστε. Η μέρα είναι αρκετά καλή για τις επιδιώξεις σας, ειδικά τις ερωτικές. Για να μη χάσετε κάποιο πρόσωπο ή στόχο που σας ενδιαφέρει, κινηθείτε διαλλακτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχει έρθει η ώρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε βασικούς τομείς της. Οι αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή είναι πιθανές, ενώ κάποιες αγορές θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς προετοιμαστείτε για επαγγελματικές εξελίξεις που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας, χωρίς όμως να ανακοινώνετε τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΣ: Όσο και να θέλετε να επιμηκύνετε τις διακοπές σας, τελικά θα είναι μικρής διάρκειας, καθώς τα θέματα του οικονομικού σας τομέα θα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Περιορίστε τα έξοδά σας στα απολύτως απαραίτητα. Κρατηθείτε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και σταματήστε να είστε απόλυτοι με το σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου