Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 15 έως 21/1

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 15 ο Δίας στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δίνει ξεκάθαρο μυαλό, φέρνει αλλαγές που οδηγούν προς το καλύτερο και σας ωθεί να δείτε τις καταστάσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Στις 17 Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, θα σας φέρει ενέργεια και καλή διάθεση για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Δείτε τις θετικές προοπτικές που σας ανοίγονται και αφήσετε πίσω το παρελθόν. Μικρές αλλαγές ακόμα και στην εμφάνισή σας, θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 18 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, αφήνοντας σας χώρο να εκδηλωθείτε, να σταθεροποιήσετε συναισθηματικές καταστάσεις της ζωής σας και να ανεξαρτητοποιηθείτε από άτομα που σας εγκλωβίζουν. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτή τη θέση θα είστε γενναιόδωροι, ενώ θα κάνετε και πιο σωστή οικονομική διαχείριση. Στις 20 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας ανοίγει πόρτες που θεωρούσατε κλειστές, ενώ η αυξημένη διαίσθηση θα σας γλιτώσει από παραπατήματα.

ΚΡΙΟΣ: Εκφράστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες στο έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Με τον πολύ ρεαλισμό δεν καταφέρνετε τίποτα, γι’ αυτό φανείτε και λίγο ρομαντικοί. Πριν κάνετε καινούριες κινήσεις, ακούστε και τους δικούς σας ανθρώπους. Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα με συζητήσεις που δε βγάζουν πουθενά. Δώστε χρόνο στους συνεργάτες σας για να σας αποδείξουν αυτά που θέλουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη μένετε προσκολλημένοι σε λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία αξία. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας και μην αναλαμβάνετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Μη βιάζεστε να εξιδανικεύετε ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα. Μια καινούρια γνωριμία θα σας δώσει ελπίδες για το μέλλον και θα σας ανανεώσει. Είναι προτιμότερο να αφήσετε την επίλυση δύσκολων προβλημάτων για μια άλλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρξει αποκατάσταση του κλίματος και θα μπορέσετε πλέον με ψυχραιμία να πλησιάσετε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που λόγω της άστατης ψυχολογικής σας συμπεριφοράς είχατε απομακρύνει. Αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αφορούν άλλων συμφέροντα, γιατί θα εξακολουθούν να υπάρχουν άτομα που απέναντί σας θα είναι ανταγωνιστικά και δεν είναι υποχρεωμένα να συμφωνούν με τη δική σας λογική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάνετε μια νέα αρχή αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις για να βγείτε κερδισμένοι. Μη συντηρήσετε συναισθηματικές ισορροπίες, που θα αναμοχλεύσουν ευαισθησίες, συγκινήσεις και προσωπικές σας ανάγκες. Τα γεγονότα αυτού του μήνα σας θέλουν δυνατούς και πιο τολμηρούς, ώστε να αντέξετε την αλήθεια ακόμα και στην πιο σκληρή της μορφή.

ΛΕΩΝ: Αντικειμενικότητα και ευθυκρισία χρειάζεται να δείξετε, για να λύσετε τις διαφορές και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στις σχέσεις σας. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και εσείς θα έχετε μια περίεργη απροθυμία να δείξετε κατανόηση προς τους άλλους. Θα αιφνιδιαστείτε από τη συμπεριφορά ορισμένων φίλων και γνωστών σας, ενώ θα υποχρεωθείτε να ανανεώσετε κάποιες σκέψεις σας για μια σημαντική σας σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε την αλήθεια πιο άμεσα μέσα από την εκδήλωση διαφόρων γεγονότων. Κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά για να υπερσκελίσετε τα εμπόδια, αλλά και να προβλέψετε εγκαίρως τις παγίδες. Η βδομάδα θα είναι κρίσιμος για τις σχέσεις σας, αλλά αποφασιστικός από πολλές απόψεις. Το πλανητικό σκηνικό θα συνεχίζει να επηρεάζει μοιραία τις σχέσεις που έχετε ή που θα θέλατε να είχατε.

ΖΥΓΟΣ: Στις μάχες που δίνετε για να πετύχετε, φροντίστε να τις κερδίζετε με δικά σας όπλα. Επιβάλετε να δώσετε προτεραιότητα σε επαγγελματικής φύσεως προβλήματα. Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας, καθώς αλλαγές θα προκαλέσουν αναστάτωση. Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήσετε μια συζήτηση να εξελιχθεί σε μάχη. Εσείς έχετε την ευθύνη των πράξεών σας, οπότε μην επιτρέπετε κριτικές σε ότι κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά μεγάλες αλλαγές. Σώστε τη σχέση σας από τη ρουτίνα και μη γυρίζετε σε καταστάσεις του παρελθόντος. Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας και κερδίστε το χαμένο έδαφος. Για να αλλάξετε την ψυχική σας διάθεση, πρέπει να αλλάξετε την εμφάνισή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, πριν νιώσετε πλήξη. Ο τομέας των σχέσεών σας θα είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα. Η ανάγκη αμεσότητας της συντροφιάς και μια ευαισθησία από την πλευρά σας σε αντιδράσεις τρίτων που προφανώς δε θα σας αρέσουν ή θα σας ενοχλήσουν, θα είναι η αιτία για να συμπεριφέρεστε ποικιλοτρόπως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα ενδιαφέροντά σας πληθαίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε πιο δημιουργικοί. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό πριν νιώσετε πλήξη και βρείτε χρόνο για τους φίλους σας. Όταν η ματαιοδοξία σας παρασύρει και ο ενθουσιασμός σας, σας αποπροσανατολίζει, το πρακτικό σας πνεύμα θα σας επαναφέρει στο σωστό δρόμο. Αξιολογήστε τους μέχρι τώρα χειρισμούς σας σε οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσο δύσκολο και αν θα σας είναι, επιβάλλεται να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας αυτή την εποχή και να περισώσετε όσες περισσότερες μπορείτε. Οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις θα έχουν τον πρώτο ρόλο και καλό θα ήταν να απέχετε από συζητήσεις, καθώς η ασυνεννοησία που θα υπάρχει θα οδηγεί τόσο εσάς, όσο και τους άλλους σε λάθος συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε ξεκαθαρίσματα προκειμένου να καταλάβετε καλύτερα τα συναισθήματά που νιώθετε για το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ο δυναμισμός και η αγωνιστικότητά σας δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν, όμως, οι άλλοι θα απαιτήσουν με κάθε τρόπο την προσοχή σας ή τη συμμετοχή σας στα δικά τους ζητήματα και αυτό δεν μπορείτε να το αγνοήσετε. 
 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός