Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 9 - 15 Απριλίου

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 11 ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ωθεί να υπέρ εκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και η αυξημένη αίσθηση εξουσίας που θα θέλετε , θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Όσοι έχετε μυστική ζωή θα κινδυνέψετε με αποκαλύψεις. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω, αυξάνει τη γοητεία και τον ερωτισμό ενισχύοντας την πειθώ σας προς τους άλλους. Στις 12 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας κάνει πιο τρυφερούς και στοργικούς απέναντι σε αγαπημένα και οικογενειακά πρόσωπα. Ο ρομαντισμός θα είναι έντονος. Στις 15 ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Κριό, σας κάνει ετοιμόλογους και μάχιμους επαγγελματικά και προσωπικά. Θα ενθουσιάζεστε γρήγορα, θα έχετε γρήγορη αντίληψη, ενώ η παρόρμηση θα σας χαρακτηρίζει σε συναντήσεις και επαφές. Καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο τις λεπτομέρειες και να μην τις προσπερνάτε, καθώς μέσα από αυτές θα βρείτε κλειδιά που θα σας ανοίγουν πόρτες για την επιτυχία. 

ΚΡΙΟΣ: Είστε αρκετά έξυπνοι και πρέπει να καταλάβετε πως δεν έχει νόημα να περιμένετε πράγματα που έχουν δείξει εδώ και πολλούς μήνες ότι δε θα συμβούν. Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας να παρερμηνεύετε τις πράξεις των άλλων, πιθανόν να το κάνετε καθώς η ευθιξία σας να σας οδηγήσει σε άδικα συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις εξαρτώνται από εσάς και ιδιαίτερα από τη συνέπειά σας. Ελέγχετε τις κινήσεις σας και πάρτε αποφάσεις πραγματοποιώντας κάποιες επιθυμίες σας. Εκφραστείτε χωρίς αναστολές, δραστηριοποιηθείτε δημιουργικά και διοχετεύστε όλη τη φαντασία σας σε ένα καινούριο αντικείμενο που θα σας δώσει νέες συγκινήσεις. Δώστε έμφαση στα γεγονότα που θα συμβούν και εξετάστε ποιες είναι οι τρέχουσες ανάγκες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο σύντροφός σας έχει διάθεση για ανανέωση και οι αλλαγές ακόμα και οι μη επιθυμητές θα σας βγουν σε καλό. Αποδεχθείτε τις καταστάσεις και μην πιέζετε να κάνει πράγματα ενάντια στην ιδιοσυγκρασία του. Δείξτε ψυχραιμία στα προσωπικά αδιέξοδα του συντρόφου σας, καθώς ο ρόλος που θα παίξετε αυτές τις στιγμές είναι σημαντικός. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν τα πρότυπα που έχετε δε σας αντιπροσωπεύουν, αλλάξτε τις θεωρίες σας για τη ζωή. Σταματήστε να αλλάζετε συνέχεια διάθεση, γιατί αυτό θα κουράσει το σύντροφό σας. Υπάρχουν κοντά σας άτομα που είναι έτοιμα και πρόθυμα να σας ενισχύσουν οικονομικά. Ίσως ένα φλερτ που αρχικά θα σας εντυπωσιάσει, εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα. 

ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα ευνοεί επαγγελματικές αποφάσεις που θα πάρετε από κοινού με τους συνεργάτες σας. Μεταξύ λογικής και καρδιάς επιβάλετε για δικό σας καλό να κρατήσετε τις ισορροπίες. Χαρείτε και απολαύστε αυτά που έχετε καθημερινά και ξεχάστε τον εγωισμό. Για να προφυλάξετε τον εαυτό σας από κακοτοπιές, προτιμήστε τη διπλωματική οδό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας με ευγένεια και να είστε σίγουροι ότι δε θα βγείτε χαμένοι. Χαλαρώστε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο που δε θα τηρήσετε. Με καλοσύνη και ευγένεια θα μετριάσετε την εριστική διάθεση ενός συνεργάτη σας. 

ΖΥΓΟΣ: Αφού βλέπετε σοβαρά τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας, αποφασίστε να ενεργοποιηθείτε στη σχέση σας. Αξιοποιήστε ευκαιρίες και φιλοδοξίες που είναι πολύ κοντά στις δικές σας. Κάντε ένα βήμα πίσω γιατί μερικές φορές σημαίνει ότι πηγαίνετε μπροστά αφού έτσι αποφεύγετε τις κόντρες. Όταν σε ερωτήσεις ψάχνετε τι κρύβουν τα λόγια, αποφασίστε ποια στάση θα κρατήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και ξεπεράστε τη μονοτονία στη σχέση σας κάνοντας ενδιαφέρουσες προτάσεις. Έχετε ανάγκη να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας και να αποταμιεύσετε. Η ανταλλαγή απόψεων θα σας δώσει τη δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ζητήστε τη βοήθεια των συνεργατών σας και μην επιτρέψετε σε ψευδαισθήσεις να αλλάζουν λογικά σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να πετύχετε τους στόχους σας φροντίστε να μην περνάτε απαρατήρητοι και εγκαταλείψτε την υπερβολικά υποχωρητική συμπεριφορά που δε σας ταιριάζει. Σκεφτείτε τι σας αντιπροσωπεύει, προσέξτε τις επιλογές σας και αξιολογήστε τις σωστά, γιατί δεν πρέπει να εκφράζουν μόνο μια αντίδραση που βασίζεται σε μια ανικανοποίητη επιθυμία. Προετοιμαστείτε κατάλληλα για να αξιοποιήσετε δημιουργικά τις εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε το παρόν ξεκαθαρίζοντας παλιούς λογαριασμούς και μην αφήνετε το παρελθόν να σας επηρεάζει αρνητικά και να σας μαυρίζει τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Τώρα που οι θεωρίες σας μπορούν να γίνουν πράξη κρατήστε μια σταθερή διπλωματική στάση. Κινηθείτε προσεκτικά γιατί η εφαρμογή μιας ιδέας είναι πιο δύσκολη από την ίδια την ιδέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δεν αφήσετε να σας καθοδηγεί ανεξέλεγκτα το συναίσθημα, θα έχετε εναλλακτικές λύσεις. Η πηγή δύναμης που έχετε μέσα σας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις προσπάθειές σας. Δε θα απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να πετύχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Όσο μεγαλύτερη έμφαση θα δώσετε στην προβολή σας, τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε.  

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τον παρορμητισμό σας να υπερισχύσει, γιατί το αποτέλεσμα εκτός από αναμενόμενο θα είναι μη αναστρέψιμο. Εξάλλου, θα έχετε το χρόνο να σκεφτείτε πριν αντιδράσετε. Οι ριζοσπαστικές λύσεις για αυτό το διάστημα θα είναι ότι πρέπει για να προχωρήσετε, καθώς οποιοσδήποτε άλλος τρόπος στην παρούσα κατάσταση δε θα είναι ο κατάλληλος.
 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga