Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 14 - 20 Μαΐου

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 15 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, εστιάστε στους στόχους σας και κάντε διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται. Ότι αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα θα αντέξει στο χρόνο, παρόλο που θα έχετε αρκετές αμφιβολίες λόγω των ανάδρομων πλανητών (Ερμή, Κρόνο, Πλούτωνα). Σε προσωπικό επίπεδο θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές η απομάκρυνση λόγω συμπεριφορών. Ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο και οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι αιφνίδιες και καταιγιστικές. Θα χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σας, ενώ οι φίλοι σας θα ζητούν τη στήριξη και την κατανόησή σας. Παρατηρήστε τις σχέσεις σας σε κάθε τομέα και όσες σας φθείρουν μην επιμένετε να τις κρατάτε. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Στις 16 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο δημιουργώντας τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Θα σας κάνει να λειτουργείτε απρόβλεπτα αλλά και παθιασμένα αλλά φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με το σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Θα αποζητάτε την ελευθερία σας και θα τη διεκδικείτε με κάθε τρόπο. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα προκύψουν μελετώντας τις λεπτομέρειες, πριν προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα.

Στις 19 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο κάνοντας εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, διέλευση που προκαλεί απρόοπτα και εκπλήξεις, γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, προτάσεις για συνεργασίες και επαφές με άτομα από το παρελθόν. Θα αποζητάτε την ηρεμία, τη γαλήνη, την ασφάλεια και την αρμονία στον οικογενειακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο σας  για να γεμίσετε μπαταρίες και να κατασταλάξετε σε αποφάσεις για το μέλλον σας. Αποφύγετε όσοι είστε δεσμευμένοι παραστρατήματα, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε πειρασμούς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

ΚΡΙΟΣ: Οι αντιξοότητες που θα είναι αναπόφευκτες θα είναι ένα καλό μάθημα για να μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι σας χαρακτήρες. Μέσα στη δίνη των συναισθηματικών ανταλλαγών θα ευαισθητοποιηθούν κάποιες ξεχασμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν, οι οποίες θα ζητούν τακτοποίηση. Εστιάστε περισσότερο στην υλοποίηση σχεδίων, καθώς μπορεί ή να επαναπροσδιοριστούν ή να ανατραπούν αν δεν κρατήσετε μια σταθερότητα στις συμφωνίες. 

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε τη σχέση σας σε σταθερές βάσεις και αποκαλύψτε στο σύντροφό σας τα τρωτά σημεία που υπάρχουν στη σχέση σας, ώστε να τα διορθώσετε. Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από την συνύπαρξη, για να διατηρήσετε τη δημιουργικότητα σε υψηλά επίπεδα. Ανταποκριθείτε στην ανάγκη σας να βρείτε κάτι που σας γεμίζει τα κενά που νιώθετε σε συναισθηματικό επίπεδο και που θα σας δίνει τα κίνητρα για έμπνευση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε και επιβάλετε να ενεργήσετε από θέση ισχύος και με ωριμότητα, αφού όμως πρώτα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος. Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και στον οικονομικό σας τομέα , θα ηρεμήσει τα νεύρα σας. Αποφασίστε να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, γιατί έτσι θα πάψετε να γκρινιάζετε στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθηση στις επιλογές σας και θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα, κάποια εκ των οποίων θα είναι λογικά και κάποια άλλα τελείως παράλογα. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να σας παρασύρει σε ακρότητες ειδικά σε τομείς της ζωής σας που αυτή τη στιγμή είναι υψίστης σημασίας. Αποφύγετε λάθη στην οικονομική σας διαχείριση.

ΛΕΩΝ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες, διατηρήστε μια ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους. Η αρμονία θα είναι προϊόν συνεργασίας, οπότε προσπαθήστε στη διαδρομή να μη τη χάσετε εξαιτίας τρίτων. Απολαύστε τις στιγμές αναγνώρισης των ικανοτήτων σας και μην είστε τόσο μετριοπαθείς. Μπορεί η συμπεριφορά του συντρόφου σας να είναι εριστική, αλλά μη νομίζετε πως η δική σας αντιμετώπιση είναι καλύτερη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στο πλαίσιο αυτών που θέλετε, είναι και μια παρακινδυνευμένη εξομολόγηση. Ψάξτε να βρείτε πίσω από τα ποικίλα σχόλια των συνεργατών σας, τα παράπονα που κρύβει. Αξιοποιήστε τις συζητήσεις μεταξύ σας για να καταλήξετε σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Αφήστε το σύντροφό σας να δράσει ελεύθερα σε ότι θα αφορά τις προσωπικές του ανάγκες. Δεν είναι τόσο δύσκολο να δείχνετε σεβασμό απέναντι του.

ΖΥΓΟΣ: Για να νιώσετε καλύτερα περιορίστε τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Προσπαθήστε να βγάλετε άκρη από μια αυτονόητη αλήθεια. Κρατήστε τους τύπους και μην μπερδεύετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική. Δείξτε υπομονή και επιμονή και μην τρέπεστε σε φυγή με την πρώτη δυσκολία. Απαλλαγείτε από παράλληλες καταστάσεις όσο γρηγορότερα μπορείτε για να μην εκτεθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά το χρόνο σας σε ότι θα αφορά τις επιλογές σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτετε και κατ’ επέκταση τις προτεραιότητές σας. Η μέρα βοηθάει στην ανανέωση των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Μόνο εάν ξέρετε τους αυτοπεριορισμούς και τις δεσμεύσεις σας μπορείτε να τους ξεπεράσετε και να δημιουργήσετε στρατηγικές που θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκαθαρίστε τις υποχρεώσεις σας και προβείτε σε επενδύσεις για το μέλλον, κυρίως εργασιακές και συναισθηματικές. Με τον οικονομικό σας τομέα ασχοληθείτε αργότερα. Με βάση τις νέες αξίες που θα εμφανιστούν σε σχέσεις με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, δημιουργήστε μια νέα τάξη πραγμάτων που θα είναι για το δικό σας όφελος. Λειτουργήστε προνοητικά και προσεκτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, καθώς θα έχουν απήχηση στις σχέσεις σας. Οργανωθείτε καλύτερα για να πετύχετε την ανάπτυξη μερικών παραμέτρων προόδου. Μπορείτε να ξεκινήσετε μερικά πράγματα τα οποία στο μέλλον θα σας προσφέρουν κάποια αίσθηση ασφάλειας, αλλά αν αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα φροντίστε να είναι κάτι πρωτοποριακό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινηθείτε έξυπνα και έγκαιρα για να πετύχετε τους νέους σας στόχους και την αναδιοργάνωση της προσωπικής σας ζωής που είναι τα βασικά σας ζητούμενα. Οι εξελίξεις στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή θα είναι ραγδαίες. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρχει μια ευθιξία από την πλευρά των άλλων σε αυτά που λέτε ή κάνετε.

ΙΧΘΥΣ: Καινούρια σχέση έρχεται στον ορίζοντα για τους αδέσμευτους του ζωδίου, αλλά επειδή θα σας κυριεύει η ανασφάλεια το πιθανότερο είναι να συνεχίζετε να κρατάτε αποστάσεις. Όμως, μη τα θέλετε όλα δικά σας. Θα πρέπει να αφιερώσετε και εσείς περισσότερο χρόνο και να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρόσωπο του, για να μπορέσει να σας προσφέρει αυτά που θέλετε.
 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός