Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 6 - 12 Αυγούστου

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Δευτέρα 6 έως 12/8/18

Στις 6 η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό, φέρνοντας αρμονία, κατανόηση και συντροφικότητα. Καλυτερεύστε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και αποδεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας, οπότε θα αρχίσει να υπάρχει ισορροπία στις επαφές σας με τους άλλους, ενώ το αίσθημα της δικαιοσύνης θα είναι πλέον εμφανές. Στις 7 ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Η κυκλοθυμία και η εριστικότητα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε ώστε να μη δημιουργούν δυσάρεστες εκπλήξεις στις σχέσεις σας. Στις 11 πραγματοποιείται Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στο Λέοντα. Όλη σας η προσοχή στρέφεται σε προσωπικά ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Ο φόβος για το μέλλον θα είναι διάχυτος, με αποτέλεσμα να μην προχωράτε σε αλλαγές που ίσως κρίνονται αναγκαίες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 23ου δεκαημέρου. Ο Ερμής ανάδρομος στο Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία στο Σκορπιό, δημιουργεί σωρεία υποσχέσεων μη πραγματοποιήσιμες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί θα καταλήξετε σε λανθασμένα συμπεράσματα και θα εκτεθείτε.

ΚΡΙΟΣ: Χαλάει η ηρεμία που υπάρχει στον οικογενειακό σας χώρο και προκαλεί έντονες συγκρούσεις και εντάσεις για οικονομικά θέματα. Δώσατε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα επαναστατήσετε απέναντι σε άτομα ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Ακόμα και αν θα γνωρίζετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, αξίζει τον κόπο να κάνετε μια προσπάθεια να τα βρείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλές φορές τα σχέδιά σας πηγαίνουν με ρυθμό γκάζι-φρένο και αυτό σας δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και αδυναμία στο να προβλέψετε τα επόμενα σχέδιά σας. Μερικές ανακατατάξεις και συγχωνεύσεις θα είναι απαραίτητες για την πρόοδό σας. Αποφύγετε να ανταλλάξετε βαριές κουβέντες με τους συνεργάτες σας, εάν θέλετε να φτιάξετε το κλίμα που είναι κάπως περίεργο και για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη σας αποθαρρύνουν οι τυχόν αναποδιές. Η αναδιοργάνωση που έχει ξεκινήσει σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο πέρα από την κούραση θα έχει και τα θετικά σας. Κρατήστε την αισιοδοξία σας γιατί το δεύτερο μισό θα έχει να σας προσφέρει πολλά και θα δείτε κάποια πράγματα από την αρχή που θα σας οδηγήσουν σε νέες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα οικονομικά σας σχέδια δε θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά δε θα ανήκετε και στους παραπονεμένους. Σας φαίνεται ακατόρθωτο να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις αντιθέσεις που παρουσιάζονται στη σχέση σας καθώς η αναποφασιστικότητα και η σύγχυση είναι οι συνηθισμένες σας αντιδράσεις στις δύσκολες στιγμές. Ήρθε η στιγμή να αντιληφθείτε ότι υποφέρετε πολύ για το λίγο που σας λείπει και χαίρεστε ελάχιστα για το πολύ που έχετε.

ΛΕΩΝ: Ο απόλυτος και ο αμετακίνητος είναι ο χειρότερος τρόπος για να ρυθμίσετε τις διαφορές σας, αφού έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να χάσετε το δίκιο σας. Το ένστικτό σε αρμονική συνεργασία με το μυαλό σας, θα σας βοηθήσει να αντέξετε τις αυξημένες σας υποχρεώσεις και να μη χαθείτε στις ευθύνες ή βρεθείτε σε αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλετε να αποφύγετε αυτή τη φορά να ακολουθήσετε τα γνωστά για εσάς μονοπάτια αυτοάμυνας που όχι μόνο σας καθηλώνουν, αλλά σας δημιουργούν και περισσότερα αδιέξοδα. Για να ζητήσετε από το σύντροφό σας αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να ηρεμήσετε, πρέπει να μην πιέζεστε να πάρετε θέση όταν δεν είστε έτοιμοι γι’ αυτό.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε λίγο διαφορετικά, γιατί με αυτή την τακτική χάνετε πολλές όμορφες στιγμές και δε φαντάζεστε πόσο αδικείτε τον εαυτό σας, αφού φρενάρετε το μέλλον σας από μόνοι σας. Εκδηλώστε στο σύντροφό σας την αγάπη σας, και πρώτοι εσείς αποδεχθείτε τον εαυτό σας χωρίς αναστολές και αμφιβολίες για να γίνετε αποδεκτοί από το έτερόν σας ήμισυ χωρίς καμία προσπάθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε το ταίρι σας μέσα από τις προσπάθειες που κάνει για να σας κερδίσει, αντί να ταυτίζεστε με τις ατέλειές του και να αμύνεστε με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε. Η μεγάλη υπέρβαση για εσάς θα είναι να δίνετε και να νιώθετε ίσοι, χωρίς νικητές και ηττημένους. Το συναισθηματικό πάγωμα που νιώθετε οι αδέσμευτοι, οφείλεται στο ότι φοβάστε την απόρριψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίζετε πάντα να φεύγετε πρώτοι καθώς τρέμετε στην ιδέα μην αιφνιδιαστείτε. Ανοίξτε την καρδιά σας για να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας συγκλονίσει και είναι εδώ και καιρό στην αναμονή, περιμένοντας ένα «μήνυμα» από εσάς. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι πάνω από κάθε προσδοκία σας και θα βρεθείτε ένα βήμα πριν την υπέρτατη ευτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι παλιές σχέσεις φαίνεται να σας έχουν κουράσει επειδή κάποιοι εξαρτήθηκαν από πάνω σας και σας εκνεύρισαν. Ψάχνετε, λοιπόν, μέσα από τη σύναψη νέων φιλικών, κοινωνικών και επαγγελματικών σχέσεων να βρείτε και πάλι την αρμονία και την ομορφιά στη ζωή σας. Ανήκετε στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που με μεγάλη ευκολία κάνουν καινούριες γνωριμίες και σε αυτή σας την προσπάθεια θα σας βοηθήσει αρκετά το πλανητικό σκηνικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφουγκραστείτε τα άτομα που σας περιβάλλουν και σκεφτείτε τις ανάγκες τους προτού σας τις παραθέσουν οι ίδιοι. Υπάρχει τρόπος να ανακαλύψετε τις ελλείψεις που έχετε και να ζητήσετε περισσότερη συναισθηματική κάλυψη, απ’ όση είναι δυνατό να σας δοθεί. Μιλήστε ξεκάθαρα χωρίς αμφιταλαντεύσεις και υπερβολές, ζητώντας και από τους άλλους να πράξουν το ίδιο με εσάς.

ΙΧΘΥΣ: Η αυτοσυγκέντρωσή σας θα είναι μειωμένη και τα αντανακλαστικά σας όχι τόσο γρήγορα όπως συνήθως. Δεν υπάρχει λόγος όμως να ανησυχείτε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ελαττώσετε το χρόνο που αφιερώνετε καθημερινά στα επαγγελματικά σας θέματα και να ξεκουραστείτε. Παράλληλα φροντίστε τη διατροφή σας, γιατί ακόμα και αν ένα γεγονός επενεργήσει αποσταθεροποιητικά στη ζωή σας, να θυμάστε πως η υγεία προηγείται.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 22 Απριλίου

Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με τις κούκλες 17χρονες κόρες της

Η Μίλα και η Δωροθέα Ίβιτς μεγάλωσαν πολύ

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;