Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 3/9 έως 9/9

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 3 ο Ερμής στο Λέοντα σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στο Ζυγό, φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις. Θα υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση, όψη που κάνει τη μέρα ιδανική για να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Στις 6 ο Κρόνος θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και η λογική μπαίνει σε πρώτο πλάνο, οπότε θα υπάρξουν αναθεωρήσεις σχεδίων προκειμένου να μειωθούν ή ακόμα και να εξαλειφθούν λάθη. Να είστε συγκρατημένοι σε στιγμές που θα σας παρασύρει το συναίσθημα ειδικά αν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο που είναι σε κυριαρχική θέση. Θα μπορείτε να εστιάσετε στις ιδέες σας και να τις κάνετε πράξεις. Επεξεργαστείτε δεδομένα και αναθεωρήστε ότι δεν προχωράει. Με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ευνοϊκά αποτελέσματα. Βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας, αφήνοντας στην άκρη πάθη που οδηγούν σε λάθη. Καθώς ο Ερμής είναι κυβερνήτης της Παρθένου, θα δεχθείτε αρκετά δώρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Με κινητήρια δύναμή σας τη λογική, μπορείτε να πετύχετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς). Στις 7 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.  Με τον Ερμή στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, θα δεχθείτε βοήθεια για να εκπληρώσετε σχέδια από σημαντικά άτομα. Θετική όψη για να πάρετε αποφάσεις, αφού θα διαλέξετε σωστό δρόμο. Ο Ήλιος στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, κάνει τη λογική σας να μπερδεύεται και να μην μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα τι είναι σωστό για εσάς. Οι αποφάσεις που θα παίρνετε δε θα είναι αντικειμενικές, ενώ υποσχέσεις που θα σας δίνουν δε θα εκπληρωθούν. Στις 8 με την Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω, αποφύγετε συζητήσεις που θα καταλήξουν σε διαπληκτισμούς, εντάσεις και καυγάδες. Στις 9 Νέα Σελήνη στην Παρθένο, προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να απέχετε από συζητήσεις που δε σας αφορούν ή αντιλαμβάνεστε ότι θα σας βγάλουν από τα όριά σας. Υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ενδέχεται να ανατραπούν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που θα προκύψουν Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και αρχίζει να αλλάζει η καθημερινότητά σας. Κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, ενώ το πάθος θα κυριαρχεί στις συναισθηματικές σας σχέσεις μειώνοντας τις αναστολές. Καθώς θα υπάρχουν ερωτικοί πειρασμοί, προσπαθήστε να φανείτε εγκρατείς και να μην κάνετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος).

ΚΡΙΟΣ: Προετοιμαστείτε για ένα μελλοντικό νέο ξεκίνημα στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως χρειαστεί να δώσετε μια μάχη για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Εάν εξαιρέσουμε την ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξει κάποιες στιγμές, η μέρα θα είναι υπέροχη. Ο σύντροφός σας περνάει ένα μεταβατικό κρίσιμο στάδιο και έχει ανάγκη από συμπαράσταση και συμβουλές.

ΤΑΥΡΟΣ: Το δυνατό ένστικτο επιβίωσης που έχετε σας σώζει ακόμα και τη στιγμή που το μυαλό σας μπλοκάρει. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, αλλά πριν το πράξετε καλό θα ήταν να ακούσετε και τις συμβουλές κάποιων ανθρώπων που γνωρίζουν καλύτερα και που σας έχουν αποδείξει ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε επαφές και συζητήσεις με άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα θέματά σας. Ίσως χρειαστούν από μέρος σας να γίνουν περισσότερες προσπάθειες από τις προβλεπόμενες, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε υπομονή και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας. Θα αυξηθεί αισθητά η αισιοδοξία σας με αποτέλεσμα να θέλετε να περάσετε τα όριά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να τακτοποιήστε χωρίς να αγχώνεστε τυπικές εκκρεμότητές σας, ώστε να βάλετε σε ένα δρόμο τα οικονομικά σας που έτσι κι αλλιώς χρειάζονται γενική αναδιοργάνωση. Η προσωπική σας ζωή θα ανήκει στους τομείς που θα σας απασχολήσουν έντονα, καθώς θα είστε σε συνεχή αναζήτηση για κάτι πιο ενδιαφέρον που θα έχει νόημα και ένα σκοπό.

ΛΕΩΝ: Επειδή δε θα σας λείπει το σθένος, θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σε ότι θα αφορά τις σχέσεις σας με την οικογένεια και το στενό σας περιβάλλον. Παράλληλα, θα σας αιφνιδιάσουν τα επαγγελματικά σας, αλλά θα μπορέσετε να τα χειριστείτε καλά, να εναρμονιστείτε με το κλίμα της εποχής και να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το να παραδεχθείτε κάποια λάθη σας δεν είναι τόσο οδυνηρό όταν αγαπάτε πραγματικά. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν. Συζητήστε εφ’ όλης της ύλης με το άτομο που πιστεύετε ότι σας έχει εξαπατήσει. Να είστε σίγουροι πως με ένα πλατύ χαμόγελο μπορείτε να ανοίξετε πολλές πόρτες.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να ασχοληθείτε με μέλη της οικογένειάς σας. Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε την αισθηματική σας ζωή, τουλάχιστον φροντίστε να τη βελτιώσετε. Φροντίστε να γνωρίζετε κάθε στιγμή τι είναι αυτό που εσείς θέλετε. Προωθήστε τα καινούρια σας σχέδια έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας. Τολμήστε να προβείτε σε κάποιες επενδύσεις που έχουν τα φόντα να αποδώσουν αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην καταπιέζετε τους άλλους να ζουν σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Πρέπει πάση θυσία να ξεδιαλύνετε παρεξηγήσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο. Περιορίστε εγωισμούς για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν οι άλλοι. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που υπάρχουν για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Ενισχύστε τη διάθεσή σας και με ώριμη σκέψη θα αποκτήσετε περισσότερη σιγουριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας δίνουν ψεύτικες ελπίδες. Βρείτε χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες και κάντε σωστούς συνδυασμούς για να είστε αποδοτικοί. Να είστε διαλλακτικοί και να παίρνετε μέρος μόνο σε ουσιαστικές συζητήσεις. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αποκαταστήστε το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε χρειάζεται να παρασύρεστε από εφήμερες περιπέτειες που δε σας ταιριάζουν. Η επιπόλαια συμπεριφορά μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα με τους συνεργάτες σας. Ήρθε η στιγμή να προωθήσετε συμμαχίες που θα πραγματοποιήσουν τα σχέδιά σας. Έχοντας τη συμπαράσταση των άλλων θα μπορέσετε να πετύχετε πολύ περισσότερα πράγματα. Τακτοποιήστε άμεσα εκκρεμότητες που μπορούν να βάλουν τα πράγματα σε τάξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνεχίστε να είστε δραστήριοι για να ξεμπερδέψετε από πολλά που σας ταλαιπωρούν. Ίσως κάποιες από τις σχέσεις σας που δε στηρίζονται στην αγάπη να διακοπούν απότομα. Κάποιες αλλαγές που επιθυμούσατε να πραγματοποιηθούν  άμεσα μπορεί να αναβληθούν. Ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα γιατί σας απομυζούν οικονομικά. Φροντίστε να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους για να τα πάρετε.

ΙΧΘΥΣ: Κινηθείτε μεθοδικά και θα βρείτε τις λύσεις που σας είναι απαραίτητες. Ανεξάρτητα με το τι λένε ή κάνουν οι άλλοι εσείς έχετε μπροστά σας ένα σημαντικό μήνα να διανύσετε για τις τρέχουσες υποθέσεις σας και τους σκοπούς σας. Η πείρα που έχετε  αποκομίσει σας κάνει ικανούς να χαλιναγωγήσετε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους χωρίς να παρασυρθείτε σε παγίδες.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη