Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 17/9 έως 23/9

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 18 ο Άρης στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με το σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Στις 22 ο Ερμής περνάει στο Ζυγό, φέρνοντας ανατροπές και ταράζοντας τις ισορροπίες. Βέβαια, η επικοινωνίας σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και δίκαιη όταν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις επιλογής. Διαχειριστείτε τα πάντα με σύνεση ώστε να βρείτε λύσεις ακόμα και για τα οικονομικά σας θέματα. Ταυτόχρονα και η Αφροδίτη από την Παρθένο κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, όπου σας γεμίζει ανασφάλειες με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί απέναντι στους άλλους και να αυξάνονται τα παράπονα και οι γκρίνιες. Στις 23 ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε  νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δε θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν.

ΚΡΙΟΣ: Το σκηνικό της μέρας θα είναι σύνθετο για εσάς. Από τη μία θα σας βαραίνουν οι οικογενειακές υποχρεώσεις και από την άλλη οι εξελίξεις στον εργασιακό σας τομέα θα δημιουργούν καινούριες εντυπώσεις. Άνθρωποι και περιστατικά θα επηρεάζουν τη διάθεσή σας και θα σας αναγκάζουν να πάρετε καινούριες αποφάσεις, οπότε θα πρέπει να οργανώσετε και να καταστρώσετε νέα σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέρα εσωτερικών αναζητήσεων και θα προσπαθείτε εναγωνίως να ανακαλύψετε το βάθος μιας κρυμμένης αλήθειας ή την αιτία ενός γεγονότος που σας βασανίζει. Η εξέλιξη των προσωπικών σας σχέσεων σας υποχρεώνει να αλλάξετε κάποια από τα σχέδιά σας και στον οικονομικό σας τομέα φροντίστε να μην υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρίσκεστε ένα βήμα πριν υλοποιήσετε το στόχο σας, γιατί ξέρετε πλέον τι μπορείτε να πετύχετε,  με ποιο τρόπο και τώρα είστε καθ’ όλα έτοιμοι να το διεκδικήσετε. Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί ο παρορμητικός τρόπος του συντρόφου σας. Τα προβλήματα και των δυο σας δυσκολεύουν να βρείτε τη σωστή στιγμή να μιλήσετε για τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δε θα μπορέσετε να τηρήσετε, γιατί θα βρεθείτε εκτεθειμένοι, ειδικά τώρα που πρόκειται να σας ανοίξουν νέες επαγγελματικές πόρτες. Η ψυχολογική σας διάθεση αρχίζει να βελτιώνεται μαζί με μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή και πολλές κατακτήσεις. Μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα κάνοντας από τώρα έναν καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό και καταδικάζοντας τις κακές συνήθειες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ: Μην επηρεάζεστε από αυτά που σας λένε οι άλλοι, αλλά αντιμετωπίστε τα εργασιακά σας θέματα και τα άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος με σοβαρότητα και θάρρος. Μη ρισκάρετε με αβέβαιες κινήσεις, ειδικά τώρα που κάτι πάει να αλλάξει στον αισθηματικό σας τομέα και επιβάλετε να συμβάλλετε και εσείς με τη συμπεριφορά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φύγετε για λίγο μακριά από τη ρουτίνα, καθώς στη συνέχεια αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς. Μην απομακρύνεστε από τους άλλους, επειδή περνάτε και οι δυο μια μεταβατική περίοδο.
Με το να εκνευρίζεστε χωρίς λόγο και να είστε απότομοι δε θα ωφεληθείτε σε τίποτα. Θα νιώσετε καλύτερα μόλις απομακρυνθούν οι πιέσεις. Αρχίζει να καθαρίζει το τοπίο στη σχέση σας και θα ανακαλύψετε όσα σας φέρνουν πιο κοντά.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε με υποθέσεις που έχετε αφήσει κυριολεκτικά στην τύχη τους. Προβείτε σε καινούριες γνωριμίες για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την κοινωνική σας ζωή. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας αποφύγετε παγίδες του εργασιακού σας χώρου. Μη δώσετε αφορμές για σχόλια που μπορείτε να τα βρείτε μπροστά σας. Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά στη ζωή σας για να είστε ευτυχισμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διαφυλάξτε μια φιλική σας σχέση που μπορεί να σας στηρίξει ηθικά. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και εκείνες του συντρόφου σας. Κάποιες αναβολές που σας εκνευρίζουν μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφύγετε κάποια λάθη. Επιβάλετε να φανείτε πιο προσεκτικοί στις ερωτικές σας επιλογές. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας για να μπορέσετε να κάνετε εργασιακά ανοίγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η παρουσία ενός ατόμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της επαγγελματικής σας υπόθεσης. Γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν είναι πολύ πιθανές. Προχωρήστε μπροστά αφήνοντας πίσω όσα σας έχουν πονέσει και σας έχουν πληγώσει. Επωφεληθείτε από μια ευκαιρία που θα σας δοθεί για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Ομορφύνετε την καθημερινή σας ζωή κάνοντας ότι γεμίζει την ψυχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις που σας εμποδίζουν να δείτε τα καλά. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να είστε έτοιμοι για αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Προτού αντιληφθείτε το μέγεθος της προσφοράς που σας γίνεται φροντίστε να είστε σεμνοί. Απομακρυνθείτε τάχιστα από άτομα που δεν έχουν και δεν είχαν να σας δώσουν τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό για να χειριστείτε τις καταστάσεις καλύτερα. Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο, γιατί μπορεί να πληγώσετε τους γύρω σας. Εάν δεν είστε σαφείς, ενδέχεται να συμβούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ρυθμίστε εκκρεμότητες που δε σας επιτρέπουν να σηκώσετε κεφάλι. Αναθεωρήστε κάποιες από τις απόψεις σας, όσο είναι ακόμα νωρίς.

ΙΧΘΥΣ: Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, απομονωθείτε για λίγο. Διασκεδάστε με φίλους και αλλάξτε για λίγο την καθημερινότητά σας. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, αφού πρώτα δείτε ποιοι αξίζουν. Στη δύσκολη διαδρομή που είχατε να διανύσετε το χρόνο αυτό, μάθατε να διεκδικείτε σωστά αυτά που σας ανήκουν, διατηρώντας ένα συντηρητισμό στις κινήσεις σας.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ