Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 26/11 - 2/12

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 26 ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη διέλευση για ξεκινήματα ή αγορές. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική καθώς οι ανατροπές και οι καθυστερήσεις σε σχέδια φέρνουν νεύρα. Στις 27 με τον Άρη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, δείξτε πυγμή και αγωνιστικότητα απέναντι σε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν

Pixel

ΚΡΙΟΣ: Θα σας απασχολήσουν η εργασία, η καριέρα και κάποιες αλλαγές που υπαγορεύονται από εξωτερικά γεγονότα. Κατορθώστε να βάλετε μια τάξη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η μέρα σας παρά τις αντιξοότητες και καθυστερήσεις, θα είναι δημιουργική. Κινηθείτε με μέτρο και σύστημα για να μην έχετε περιπέτειες. Μην αφήσετε τυχαία γεγονότα να κατευθύνουν τις εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Πλέον έχετε αρχίσει να είστε πιο προσεκτικοί και αναλυτικοί σε ότι συμβαίνει γύρω σας και κυρίως να στηρίζεστε περισσότερο στα δικά σας πόδια. Οι νέοι προγραμματισμοί που θα κάνετε για την καινούρια χρονιά θα αφορούν τόσο την προσωπική σας ζωή, όσο και την επαγγελματική, γιατί σε πολλά σημεία θα συνδέονται και θα αλληλοεπηρεάζονται.

Pixel

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξέρετε ότι περάσατε πολλά για να πετύχετε τους στόχους σας, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τα θετικά βήματα προόδου που κάνατε. Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε μια βουτιά στα υποσυνείδητό σας για να βρείτε τις πραγματικές εσωτερικές σας ανάγκες, να τις φέρετε στην επιφάνεια, να τις βιώσετε και να τις εναρμονίσετε με το περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενισχύετε η ζωτικότητα, το κέφι και τη δημιουργικότητά σας. Έχετε ανάγκη να υπάρξει μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σας προσφέρουν και σε αυτό που εσείς προσφέρετε. Βελτιώστε τον τρόπο που επικοινωνείτε εντοπίζοντας τα αδύνατα σημεία σας και διορθώνοντας τα. Η μέρα ευνοεί τις κινήσεις που θα γίνουν ύστερα από ώριμη σκέψη για να αποδώσουν καρπούς.

ΛΕΩΝ: Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά στα θέματα που σας απασχολούν και προσδιορίστε ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έχετε, συνυπολογίζοντας ποιες είναι οι δυνατότητές σας ώστε να μη σπάσει η σειρά των επιδιώξεών σας. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από την τάση σας να τα βλέπετε όλα με καλοσύνη και προβείτε σε υπερφίαλες ενέργειες ή παράτολμες κινήσεις που θα απαιτούν μεγάλα ρίσκα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας δημιουργηθούν αρκετές ψυχολογικές πιέσεις και θα σας καλέσει να αποδείξετε πόσο ώριμοι είστε μέσα από ορισμένες δοκιμασίες. Γι’ αυτό και μόνο το λόγο αποφύγετε να παίξετε παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας ή να χρησιμοποιήσετε τους άλλους προκειμένου να ικανοποιήσετε και να εξυπηρετήσετε τα προσωπικά συμφέροντα και τις επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Τα άτομα της οικογένειάς σας θα έχουν όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα σχέδιά σας. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα κυλούν αρμονικά και οι επαφές που θα έχετε με συνεργάτες και άτομα κύρους θα είναι στην πλειοψηφία τους αποδοτικές και θετικές για την μελλοντική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συναισθηματική τους στήριξη, αλλά και η συμβολή τους γενικά θα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε για να προχωρήσετε. Ξεπεράστε την κακή συνήθεια που έχετε όταν σας δίνουν απλόχερα οι άλλοι από μόνοι τους να γίνεστε άπληστοι και να ζητάτε ακόμη περισσότερα, γιατί αυτό θα έχει αντίθετα αποτελέσματα που θα τα έχετε προκαλέσει από μόνοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κατά τη διάρκεια της μέρας βγείτε όσο περισσότερο μπορείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Θα περάσετε όμορφα, θα διασκεδάσετε και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας, που θα σας κρατήσουν σε ισορροπία στη συνέχεια.  Τοποθετήστε από τώρα τις βάσεις που θα σας δώσουν υγιείς σχέσεις. Ασχοληθείτε με ξεκούραστα σπορ, ώστε να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η λέξη κλειδί για σήμερα θα είναι καλαισθησία η οποία θα βρίσκεται στο ζενίθ της και εσείς θα μπορείτε άφοβα να αυτοσχεδιάσετε. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε καλή εντύπωση. Φροντίστε για την ομορφιά και την ποιότητα σε όλα και προπαντός στην υγεία σας. Θα πρέπει ακόμα και οι δραστηριότητες που θα διαλέξετε να βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση να είναι εκλεπτυσμένες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι αναγκαίο να γίνετε ρεαλιστές ώστε να έχετε στα χέρια σας εναλλακτικές λύσεις, χωρίς να αποκλείεται όσες θεωρείτε απίθανες ή ουτοπικές, γιατί ενδέχεται ακόμα και να αποδώσουν αυτές παρά οι παραδοσιακές. Όπως και να έχει θα μπείτε σε νέους ρυθμούς δουλειάς οι οποίοι θα σας αναζωογονήσουν και παράλληλα θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε ορισμένα περίεργα ευτράπελα που γίνονται στον εργασιακό σας χώρο.

ΙΧΘΥΣ: Τα θετικά θα συνυπάρχουν με τα αρνητικά σας να γράφεται ένα σενάριο που σας ωθεί να καταλήξετε σε κάποιες συγκεκριμένες εκτιμήσεις. Η τύχη θα σας βοηθήσει να τα ταξινομήσετε σωστά και να αποκτήσετε την εικόνα της αρμονικής ζωής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να συγκεντρωθείτε και να οργανώσετε εκ νέου την πορεία σας συνδυάζοντας σωστά τις δραστηριότητές σας με κέφι και ανοιχτό μυαλό.

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Φεστιβάλ Καννών 2024: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί και θέλουμε να αντιγράψουμε

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν ως προς το μακιγιάζ και τις κομμώσεις, στη λαμπερή Croisette

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!