Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 21/1 - 27/1/2019

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 21 Ιανουαρίου, η Ολική Σεληνιακή έκλειψη  μαζί με την Πανσέληνο στο Λέοντα, σηματοδοτεί εντάσεις, άσχημες σκέψεις και σκληρά λόγια, ενώ πυροδοτεί κρίσεις και ρήξεις στο συναισθηματικό τομέα. Αποφύγετε κινδύνους και παγίδες σε οικονομικό επίπεδο. Κρατήστε τις ισορροπίες σε επαγγελματικό επίπεδο και μην προβείτε σε ακραίες αλλαγές που δεν έχουν μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια. Θα χρειαστεί να παλέψετε για τα κεκτημένα σας, αγνοώντας όσους προσπαθήσουν να σας κρατήσουν πίσω. Βρείτε τρόπους δράσης για να αποτινάξετε από πάνω σας ότι σας βαραίνει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο) του 1ου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας. Ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μειώνει την υπομονή και τις αντοχές σας. Αποφύγετε συζητήσεις που βλέπετε ότι θα καταλήξουν σε καυγάδες, καθώς θα είναι έντονες οι πιέσεις που θα δέχεστε. Στις 24 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο,  ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και κάνοντάς σας πιο τολμηρούς. Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας, χωρίς να απομακρυνθείτε από τα τρέχοντα θέματα ή την καθημερινότητά. Συνδυάστε τη γνώση με καθετί καινούριο, κρατώντας ζωντανές τις επαφές με τους γύρω σας. Φέρνει χρήσιμες πληροφορίες για να τις εκμεταλλευτείτε αλλά και για υλοποίηση. Βοηθάει να είστε παρατηρητικοί και επινοητικοί,  επιμελείς, κοινωνικοί και αντικειμενικοί όπου χρειαστεί. Αυξάνεται η δημιουργικότητα, οπότε σε ότι σαν ενδιαφέρει θα είστε εφευρετικοί. Στις 25 ο Άρης στον Κριό σε τρίγωνο με το Δία στον Τοξότη, φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές και συγχρόνως αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία. Δώστε λύσεις σε ότι σας απασχολεί με καθαρότερη σκέψη και φτάστε στην επιτυχία.

ΚΡΙΟΣ: Οι τριγμοί που θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα απαιτήσουν ξεκαθαρίσματα και σοβαρές αποφάσεις. Είναι αυτονόητο πως αρκετές φορές θα νιώσετε ότι εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος από το σύντροφό σας, αφού δε θα μπορείτε να εκφραστείτε όπως πραγματικά θα νιώθετε. Εάν έχει γίνει πριν καιρό μπορείτε να είστε ήρεμοι ότι έχετε περάσει το «τεστ» και η σχέση σας στηρίζεται σε σωστές βάσεις.  

ΤΑΥΡΟΣ: Μερικά από τα σενάρια που θα παίζουν από την πλευρά του συντρόφου σας είναι ότι έχετε περισσότερες ευθύνες και λιγότερο χρόνο για την προσωπική σας ζωή, ότι δεν του δίνετε όση σημασία χρειάζεται και ότι έχετε άλλες προτεραιότητες σημαντικότερες από αυτόν. Εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να σταθείτε στα πόδια σας μην κάνετε παρακινδυνευμένες εμφανίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ορισμένα από τα οικογενειακά σας θέματα, απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Δεν έχει νόημα να συγκρούεστε ασταμάτητα για παρελθούσες καταστάσεις. Με τη γοητεία σας θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Είναι καλύτερα να δεχθείτε πως σας είναι αδύνατον να ζήσετε με απόλυτη ηρεμία. Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας κάνουν να φέρεστε ή να αντιδράτε περίεργα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάγκη σας να βρείτε σημεία επικοινωνίας με τους γύρω σας, σας δίνει πολύτιμες διεξόδους. Οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας βελτιώνονται αισθητά. Οι αντοχές σας αυξάνονται ώστε να ανταποκριθείτε με δυναμισμό στις διεκδικήσεις σας. Έχετε τη δύναμη να ενεργήσετε αποφασιστικά και άμεσα, οπότε χρησιμοποιήστε τα όπλα σας. Απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά από σκέψεις που σας έβαζαν σε διαδικασία αναμονής.

ΛΕΩΝ: Υπάρχει ένας βαθμός επικινδυνότητας αλλά άμα το δείτε από τη θετική του πλευρά θα λάβετε σημαντικά μηνύματα που θα μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε στο μέλλον. Το σίγουρο είναι πως έχετε ακόμα να κάνετε αρκετή δουλειά στη σχέση σας, αλλά και οι αδέσμευτοι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα μηνύματα που στέλνετε στους άλλους, γιατί αν θα είναι μπερδεμένα θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και μικροεντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν είστε αποφασισμένοι να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο, θα πρέπει να αποφύγετε τις ακραίες καταστάσεις, να μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας και το κυριότερο, να μη βιαστείτε να επενδύσετε σε κάποιο άτομο που ακόμα δεν έχετε γνωρίσει καλά. Χρειάζεται να ικανοποιήσετε την εσωτερική σας ανάγκη για χαρά και αρμονία στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Είστε αρκετά δυνατοί αλλά ταυτόχρονα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε. Στη συνέχεια θα μπορέσετε να διορθώσετε τα πράγματα και να προχωρήσετε ακάθεκτοι. Οι προοπτικές για να πετύχετε αυτά που θέλετε είναι αρκετά καλές και η μέρα βάζει ένα καλύτερο υπόβαθρο σε επαγγελματικά σχέδια και διαπροσωπικές σχέσεις. Αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές και πείσματα που έχουν αποδείξει ότι δε σας βοηθούν στις συναλλαγές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μεγάλο σας όπλο είναι η εξυπνάδα σας, οπότε μην πελαγώνετε. Το μυστικό για τη δική σας περίπτωση είναι οι αναθεωρήσεις και οι δημιουργικές προσπάθειες. Οι εργασιακές σας σχέσεις χρειάζονται αυτή τη στιγμή την προσοχή σας. Επιβάλετε να γίνετε πιο ελαστικοί, να αποφύγετε τις απερισκεψίες της στιγμής και μη βιάζεστε να πάρετε θέση στην εξέλιξη ενός σοβαρού επαγγελματικού ζητήματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε όρεξη για δράση και περιπέτεια, αλλά μαζί με αυτά ανακατεύονται καθυστερήσεις και άγχη για την πορεία του οικονομικού σας τομέα. Χρειάζεται να είστε ρεαλιστές γι’ αυτό μη στηρίζεστε σε ιδέες άλλων και συναισθηματικές εξάρσεις. Η μέρα που θα διανύσετε θα είναι σημαντική, αλλά δε θα είναι ούτε ήρεμη, ούτε εύκολη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και να δείξει τις προθέσεις που έχει για εσάς. Οι καθυστερήσεις στα επιχειρηματικά σας σχέδια, ίσως οφείλονται σε κάποιες συνομωσίες. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σε συνδυασμό με τις καθημερινές σας ανάγκες, σας φαίνονται βουνό αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ετοιμαστείτε για μια ριζική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας και στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις τη στιγμή που πολλά πράγματα δε θα τρέχουν γρήγορα. Ξεπεράστε το άγχος σας και μην είστε ανασφαλείς, οι εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο στα μέσα του μήνα θα σας δώσουν τη λύση μάλλον με ένα επεισοδιακό τρόπο τη λύση ενός προσωπικού προβλήματος.

ΙΧΘΥΣ: Από εσάς εξαρτάται εάν θα καθιερώσετε μια σχέση που σας ενδιαφέρει ή αν θα τη διαγράψετε, αλλά να ξέρετε ότι θα πρέπει να κάνετε την προσπάθεια μόνοι σας χωρίς να περιμένετε υποστήριξη και βοήθεια από κάποιο άλλο πρόσωπο. Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε γιατί υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας. Κάποια πράγματα συμβαίνουν και στις καλύτερες σχέσεις και πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία.

 

 

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 22 Απριλίου

Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές

Προτεινόμενα

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα