Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 29/4 - 5/5/2019

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 30 ο Κρόνος ξεκινάει ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω και οι αποφάσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Αποφύγετε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα αφορούν άμεσα το μέλλον σας, καθώς η πιθανότητα λάθους θα είναι αυξημένη. Μην επαναπαυτείτε σε όσους βρίσκονται κοντά σας στον επαγγελματικό χώρο, γιατί κάποιοι καιροφυλαχτούν τη θέση σας. Στις 1 ο Ερμής στον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, σας ωθεί να προωθήσετε σχέδια και στόχους κρατώντας αποστάσεις από άτομα που δε γνωρίζετε καλά ή είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. Ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε  νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δε θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν. Στις 2 ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, σας βγάζει προς τα έξω το σκληρό σας πρόσωπο και ακραίες συμπεριφορές. Εάν αφήσετε τον εγωισμό να σας παρασύρει, μην περιμένετε να βρείτε κατανόηση από τους γύρω σας. Στις 3 ο Ερμής στον Κριό σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στον Τοξότη, αυξάνει επαφές και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα. Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια πριν πάρετε αποφάσεις. Στις 5 που πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Ταύρο, εστιάστε στους στόχους σας και κάντε διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται. Ότι αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα θα αντέξει στο χρόνο, παρόλο που θα έχετε αρκετές αμφιβολίες λόγω των ανάδρομων πλανητών (Ερμή, Κρόνο, Πλούτωνα). Σε προσωπικό επίπεδο θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές η απομάκρυνση λόγω συμπεριφορών. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού ( Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Ο Άρης στους Διδύμους σε αντίθεση με το Δία ανάδρομο στον Τοξότη, σας ωθεί να έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω σας οπότε οι αντιδράσεις, οι κόντρες και οι προστριβές θα είναι αναπόφευκτες.

ΚΡΙΟΣ: Επικεντρωθείτε στην υπάρχουσα σχέση σας που ακόμα έχει πολλά να σας προσφέρει και μην αφήνεστε σε ικανοποιήσεις της ψυχικής σας διέγερσης και της ανασφάλειάς σας. Δώστε στον εαυτό σας το χρόνο που χρειάζεται για να μετρήσει όλα τα πλην και τα συν για τα οικογενειακά σας θέματα που σας απασχολούν, καθώς η αντιμετώπισή τους με επιπολαιότητα θα σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να έχετε πολλές υποχρεώσεις, αλλά το καλό είναι πως με τη συνεχή απασχόληση σας, ξεφεύγετε να γυρίζετε στο παρελθόν που σας θλίβει και δε σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις προς όφελός σας. Προσέξτε τις αποφάσεις σας και αφήστε τη λογική να καθοδηγήσει τις πράξεις σας, αφού οι εντυπώσεις που έχετε για τους συνεργάτες δεν σας επιτρέπουν να τους εμπιστευθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφασίστε πια άτομα πρέπει να βγουν από τη ζωή σας και κοιτάξτε μπροστά, προγραμματίζοντας τις εργασίες σας χωρίς αγωνία και άγχος, αλλά με ενθουσιασμό αφού πετυχαίνετε αυτά που θέλετε. Μπορεί να θέλετε να περνάτε καλά και να ζείτε ευχάριστα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν πιέζεστε οικονομικά. Η ζωή δεν έρχεται πάντα όπως τη σχεδιάζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τη βοήθεια της τετράγωνης λογικής, θα πετύχετε πολλά από αυτά που θέλετε και ονειρεύεστε. Ξεχάστε και πετάξτε από πάνω σας προκαταλήψεις που δε σας αφήνουν να χαρείτε τη ζωή σας. Θα βρεθούν άνθρωποι που θα θελήσουν να σας δώσουν λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα και θα είναι ευπρόσδεκτες. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, για να μη χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και μην επικρίνετε συνέχεια τα αρνητικά στοιχεία των γύρω σας. Εκτός από το να στηρίζεστε σε όνειρα, σκεφτείτε τη σχέση σας και ανακαλύψτε που σας οδηγεί η κοινή σας πορεία. Για να καταλάβετε τι μπορεί να προχωρήσει και τι όχι, δώστε σημασία στα σημάδια που υπάρχουν γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πριν μιλήσετε σκεφτείτε τι θα πείτε και τα αποτελέσματα των λόγων σας, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε πραγματικά πολύ δύσκολη θέση, εξαιτίας της βιασύνης και της επιπολαιότητάς σας. Τώρα που δεν υπάρχει τόση πίεση μην αναβάλετε όλο τα θέματα που έχετε να λύσετε κι ας μην έχουν προσωπικό ενδιαφέρον . Θα μάθετε πράγματα που σας είναι απαραίτητα εδώ και καιρό.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί συχνά να παραβιάζετε τα όρια που βάζετε στον εαυτό σας και να φτάνετε γρηγορότερα στους στόχους, όμως, τώρα εφαρμόστε στρατηγική ισορροπίας για να έχετε υποστήριξη και από άλλα άτομα. Εάν καταφέρετε να μάθετε να συμβιβάζεστε, θα βγείτε κερδισμένοι, γιατί οι άλλοι βλέποντας τη συμπεριφορά και τη μετριοπάθεια σας, θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή δεν μπορείτε να βρίσκεστε υπό συνεχή καταπίεση, βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι κι αλλιώς ξέρετε πως ακόμα έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας. Είναι σημαντικό να καταλάβετε τι είναι σημαντικό και να μην προσθέτετε παραπάνω πίεση. Αναζητήστε καινούριες διεξόδους για να μην έχετε παράπονα και να μη νιώθετε άβολα ή μισοί συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διευρύνετε τον κύκλο σας και μοιραστείτε το χρόνο και τις εμπειρίες σας, για να αποκτήσετε μεγαλύτερα ενδιαφέροντα. Δείξτε όση υπομονή μπορείτε και μη θεωρείτε τίποτα από όσα γίνονται ή βλέπετε δεδομένα. Δώστε στο σύντροφό σας τη στήριξη και τη βοήθεια που περιμένει από εσάς, τώρα που έχει ανάγκη να νιώσει ότι ενδιαφέρεστε για αυτόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η γοητεία που θα εκπέμπετε, θα υπερθερμάνει την ερωτική σας ζωή και οι εξελίξεις που θα έχετε θα είναι ανώτερες από αυτές που περιμένατε. Κάντε σχέδια για το κοινό σας μέλλον και εκφράστε ο ένας την αγάπη του για τον άλλο. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος, ενδέχεται να περάσουν σαν κινηματογραφική ταινία από το μυαλό σας, αλλά δεν πρόκειται να σας χαλάσουν τη συναισθηματική σας ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να ξεπεράσετε με ήρεμο τρόπο και ήπιους τόνους κάποιες προστριβές, για να μην χαλάσετε την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ σας, αλλά ούτε και να έχει επιπτώσεις ο ψυχικός σας κόσμος. Λύστε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, ταξινομώντας τα πράγματα με τέτοιο τρόπο, που να μη χρειάζεται να ανατρέχετε στο παρελθόν, για να πάρετε τις πληροφορίες που σας είναι απαραίτητες.

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να πείσετε τους άλλους για την ικανότητα και την εξυπνάδα σας με επιχειρήματα, για να δημιουργήσετε μια σταθερή συμμαχία για εσάς, που θα σας βοηθήσει στην εξέλιξή σας. Μη χάνετε χρόνο αν έχετε αποφασίσει να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, αλλά αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες για να βρεθείτε με ανθρώπους που θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30