Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 3/6 έως 9/6/19

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 3 που πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στους Διδύμους, προκαλεί ξαφνικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο εντείνοντας προβλήματα και οδηγεί σε ακραίες αποφάσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν εξωτερικοί παράγοντες που θα σας επηρεάζουν στις αποφάσεις σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Στις 3 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα, αλλά οι ευκαιρίες θα είναι περιορισμένες λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα. Στις 4 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, δίνοντάς σας αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε τι νιώθετε απέναντι σε κάποια άτομα, αλλά και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν μέσω του διαλόγου. Ναι μεν η επικοινωνία σας δε θα έχει προβλήματα, αλλά θα είστε δύσπιστοι σε ότι ακούτε. Θα είστε εγκρατείς και αυτό θα σας προφυλάσσει από παγίδες και λάθη. Κλείστε εκκρεμότητες και βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Στις 9 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, φέρνοντας ανατροπές σε ότι σχετίζεται με το συναισθηματικό τομέα. Κάντε καινούριες γνωριμίες και πιστέψτε στον εαυτό σας. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και προσεγγίστε συνεργάτες που σκέφτονται όπως εσείς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

ΚΡΙΟΣ: Μελετήστε τα τωρινά δεδομένα της ζωής σας, για να κάνετε βαθιές τομές σε όλα με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα, μια που οι εξαρτήσεις είναι καλές μόνο μέχρι ενός ορίου. Νιώστε αυτάρκες, τώρα που φαίνεται να ευνοήστε στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, δημιουργώντας παράλληλα μια νέα τάξη πραγμάτων. Εάν υπάρχουν κάποιοι που σας αμφισβητούν, δώστε τους πιο πειστικές αποδείξεις. 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην πειραματίζεστε με φιλικές σχέσεις που έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι είναι ανθεκτικές. Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες του εργασιακού σας χώρου που σας αγχώνουν περισσότερο. Όταν θεωρείτε τις αποφάσεις σας τελεσίδικες, εννοείται πως δεν μπορείτε να αφήνετε και αμφιβολίες. Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, ζητήστε περισσότερο χρόνο. Μην απομονώνεστε τελείως, χάνοντας την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους, να σας αποπροσανατολίσουν από τους βασικούς σας στόχους. Εδραιώστε τα θέματά σας, για να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα. Μην το βάζετε κάτω αν οι προσπάθειες να πείσετε κάποιο συνεργάτη σας, αποδειχθούν άκαρπες. Εάν οι άλλοι σας καταπιέζουν με τις απόψεις τους και σας εκμεταλλεύονται, απλά μην τους το επιτρέπετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβείτε σε αντικαταστάσεις, εάν κάποιες σχέσεις σας έχουν υποστεί ζημιές. Προτιμήστε να πείτε ευγενικά στους συνεργάτες σας, τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί. Όσες αξίες δε σας αντιπροσωπεύουν, βγάλτε τις από τη ζωή σας. Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας. Μη βγάζετε συμπεράσματα από κακόβουλα σχόλια κάποιων, που επιδιώκουν να τα μάθετε.

ΛΕΩΝ: Ασχολούμενοι με το χώρο σας θα αισθανθείτε ψυχικά ανανεωμένοι και με εναλλακτικές λύσεις θα βγείτε νικητές. Μετριάστε την ένταση ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και περάστε μαζί όμορφες ημέρες. Φροντίστε να είστε πιο συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, πριν βρεθείτε ξεκρέμαστοι. Το να περιμένετε βοήθεια από φίλους που έχουν ακόμα πιο πολλά προβλήματα από εσάς, είναι ανούσιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να βρείτε πρακτικές λύσεις στα εργασιακά σας θέματα, δε χρειάζεται να είστε ισχυρογνώμονες. Φροντίστε να αντιληφθείτε έγκαιρα τη σημασία που έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας. Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση με το σύντροφό σας, που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας. Μην κολακεύεστε από άτομα που σας πλησιάζουν, γιατί πιστεύουν ότι τους είστε χρήσιμοι.

ΖΥΓΟΣ: Φερθείτε όσο πιο καλοπροαίρετα μπορείτε σε χώρους που δε γνωρίζετε. Εάν θέλετε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά, αφήστε στην άκρη νευρωτικές αντιδράσεις. Μη γίνεστε επιθετικοί με τους γύρω σας, εξαιτίας των υποχρεώσεων που σας έχουν δημιουργήσει άγχος και κούραση. Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με διπλωματία και κρατήστε την προσωπική σας ζωή σωστά διασφαλισμένη, για να μη δώσετε αφορμές για σχόλια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχετε, χωρίς να καταφεύγετε στην κριτική και σε ανούσιους υπολογισμούς επιζητώντας την απόλυτη κάλυψη των δικών σας και μόνο αναγκών, γιατί οι παρεξηγήσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντός δε θα κοπάσουν. Στη μνήμη σας θα κάνουν την εμφάνιση τους αναμνήσεις από παλιές σας αγάπες, κάνοντάς σας να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να νιώθετε ασφαλείς μόνο μόνοι σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με καθαρό μυαλό και ήπια συμπεριφορά θα μπορέσετε να βρείτε και πάλι τις σωστές επιλογές για να προχωρήσετε και παράλληλα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο και τη συμπεριφορά σας, εάν δε θέλετε να δυσκολέψετε κι άλλο τα πράγματα. Κάντε προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις, πριν προβείτε σε αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιέσετε καταστάσεις ή άτομα που σας στηρίζουν, προκειμένου να περάσει το δικό σας, αφού έτσι κι αλλιώς ούτε εσείς ξέρετε αν αυτό που επιμένετε να κάνετε είναι προς όφελός σας. Τα αδικαιολόγητα έξοδα και οι διαπληκτισμοί σε θέματα οικονομικά δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά, ούτε να διώξουν τις ανασφάλειές σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλό θα είναι να περιορίσετε στο ελάχιστο τα έξοδά σας και να αποφύγετε κάθε περιττή αγορά, για να μη βγείτε από τον προϋπολογισμό σας και πάνω απ’ όλα να μην εκτεθείτε. Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στα οικογενειακά σας πρόσωπα, για να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. 

ΙΧΘΥΣ: Εάν με τον τρόπο σας δώσετε αφορμή να σας παρερμηνεύσουν δε θα αποφύγετε τα λάθη. Οι περίεργες διαθέσεις και τα συναισθήματά σας, θα δίνουν μηνύματα που είναι προτιμότερο να τα αγνοήσετε, παρά να δώσετε σημασία και να καταλήξετε σε εσφαλμένες αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παραπάνω προβλήματα και ρήξη στις σχέσεις σας. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου