Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Eβδομάδα με Πανσέληνο 17/6 έως 23/6/19

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Δευτέρα 17 έως 23/6/19

Στις 17 η Πανσέληνος στον Τοξότη, επηρεάζει έντονα και δοκιμάζει σχέσεις σε κάθε επίπεδο. Δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από διαφωνίες και εντάσεις, όμως, αξίζει να το προσπαθήσετε για να μην προκληθούν ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα ή σημαντικούς συνεργάτες. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, καθώς τώρα διακυβεύετε η σταθερότητα των σχεδίων σας.  Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Στις 21 ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, αυξάνει την αβεβαιότητα, τις αυταπάτες, την εξαπάτηση, τα λάθη, ενώ θα σας φέρει αντιμέτωπους και με άτομα που εποφθαλμιούν τη θέση σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις ώστε να μη βρεθείτε υπόλογοι για λόγια που δεν είπατε ή βρεθείτε παγιδευμένοι σε ψέματα. Μην αφήσετε την απογοήτευση να μπει και πάλι στη ζωή σας, εξαιτίας ανέντιμων ανθρώπων. 

ΚΡΙΟΣ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, χωρίς να αφήνετε τις σχέσεις σας με τους άλλους στην τύχη τους, τώρα που βρίσκεστε σε μια περίοδο με πολλές δραστηριότητες. Οι αντιλήψεις που έχετε πάνω σε κάποια θέματα σας δημιουργούν αυτοπεριορισμούς με ανασταλτικό τρόπο και δε σας αφήνουν να έχετε φιλοδοξίες, αλλά ούτε και να προβείτε σε ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιχειρήσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που μπορεί να υπάρχουν στις συνεργασίες ή στις σχέσεις σας, καθώς αυτές οι μέρες θα είναι άκρως ακατάλληλες. Εάν οι σκέψεις σας εξακολουθούν να είναι μπερδεμένες, μην επιτρέψετε σε τρίτους να σας επηρεάσουν στις αποφάσεις σας, γιατί τα αποτελέσματα δε θα είναι θετικά για εσάς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαπραγματευτείτε εκ νέου τις υποθέσεις που σας απασχολούν, για να τα έχετε καλά με τη συνείδησή σας και να μην πέσετε σε αδράνεια, επειδή θα τα θεωρείτε όλα δεδομένα. Αφήστε άτομα εμπιστοσύνης του περιβάλλοντός σας να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα ελαττώματά σας, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα προτερήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διώξτε αρνητικές σκέψεις και αν σας απασχολεί κάτι μοιραστείτε το. Φροντίστε να είστε πιο επιλεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας, για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι. Μην κρίνετε με υποκειμενικά κριτήρια τη στάση των άλλων γύρω σας. Μια συζήτηση θα σας κάνει να ανακαλύψετε πολλά κοινά σημεία στη σχέση σας με ένα γνωστό σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να βρείτε τις σωστές λύσεις σε θέματα οικογενειακά που σας απασχολούν. Ακροβατείτε στα όρια της υπερβολής και δεν χρειάζεται να αντιδράτε σπασμωδικά. Εάν ο σύντροφός σας δεν είναι εκδηλωτικός και τον απασχολούν άλλα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον πιέσετε ερωτικά. Με το να αμφιβάλλετε συνέχεια αν σας είναι πιστός, θα καταφέρετε να τον κουράσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ματαιώστε ταξίδια που θα σας αλλάξουν πολλές από τις καθιερωμένες σας συνήθειες. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Ρίξτε το βάρος των δραστηριοτήτων σας εκεί που πρέπει, για να βρείτε λύσεις. Δώστε τέλος σε μια σχέση που είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει δυνατότητες εξέλιξης. Οι κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν θα ενοχλήσουν το σύντροφό σας. 

ΖΥΓΟΣ: Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας πριν πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα. Εάν δε θέλετε να ξεσηκώσετε διαμαρτυρίες σε βάρος σας, να είστε πιο διακριτικοί και ευγενικοί.
Με το να επιμένετε στις απόψεις σας, θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, για να μη τα βλέπετε όλα μαύρα. Εάν κάποιοι είναι δύσπιστοι μαζί σας, μην προσπαθείτε με το ζόρι να τους πείσετε. Μην επιδιώκετε ακατόρθωτα πράγματα, για να προωθήσετε τα καινούρια σας σχέδια.
Θέματα που αφορούν άλλους δε χρειάζεται να σας απασχολούν διαρκώς και να σας αναλώνουν. Εάν θέλετε να γίνετε πιο αποδοτικοί, φροντίστε να οργανωθείτε περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Μην επαναστατείτε επειδή απαιτείτε περισσότερη δουλειά και λιγότερη διασκέδαση. Αναμοχλεύονται συναισθήματα, πρακτικές σκοπιμότητες και κάθε είδους συναλλαγές και προοπτικές που θα σας αλλάζουν συνέχεια κατεύθυνση. Εάν νιώσετε φοβίες, ανασφάλειες και αμφιβολίες να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας γεμίζουν αγωνία, μη φανείτε δύσπιστοι και βάλετε μπροστά για καινούρια σχέση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε καινούριες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην είστε κτητικοί απέναντι στο σύντροφό σας και ζηλεύετε χωρίς να έχετε αποδείξεις.
Μην αλλάζετε σχέδια στα οποία έχετε δει πρόοδο, για κάποια άλλα που δεν υπάρχουν σίγουρα αποτελέσματα. Εάν νιώθετε κουρασμένοι βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και μην τα βάζετε με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανταλλάξτε επιχειρήματα σε συζητήσεις του εργασιακού σας χώρου, χωρίς να τσακωθείτε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί δε σας συμφέρει να ταραχθούν κάποιες ισορροπίες της ζωής σας. Σε δύσκολους συνεργάτες φερθείτε με τυπικότητα για να μην υπάρξουν προστριβές και εντάσεις. Εάν δε δείτε ολοκληρωμένη τη δουλειά του συνεργάτη σας, μη βιαστείτε να τον κατηγορήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Σε συζήτηση που θίγει άτομα που δεν είναι παρόντα, απαιτείται να αποχωρήσετε διακριτικά. Απελευθερωθείτε από σκέψεις άνευ ουσίας, που σας κρατούν σε αδιέξοδο.
Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας. Εκφράστε με ήπιο τρόπο τα παράπονα που δε σας αφήνουν να χαλαρώσετε και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 22 Απριλίου

Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές

Προτεινόμενα

CELEBS

Στέφανος Κορκολής: «Δεν ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω κι ακόμα το παλεύω»

Όσα αποκάλυψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε νέα του συνέντευξη

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Οι πιο χρήσιμες φράσεις που μπορούν να αποκλιμακώσουν μια διαφωνία

Το να διαφωνείτε είναι δείγμα υγείας, δείτε πώς να το κάνετε πιο αποτελεσματικά

CELEBS

Στέφανο Σαρτίνι: Ο χωρισμός με τη Ρούλα Κορομηλά και το τέλος του Μπράβο!

Ο Ιταλός σκηνοθέτης σχολίασε το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα