Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 10/6 έως 16/6/19

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Δευτέρα 10 έως 16/6/19

Στις 10 ο Ήλιος στους Διδύμους σε αντίθεση με το Δια ανάδρομο στον Τοξότη...Υπέρμετρος αυθορμητισμός και ενθουσιασμός που οδηγούν σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις. Με την ανάδρομη κίνηση του Δία η πρακτικότητα δε θα βοηθήσει, οπότε μακριά από θέματα που θα αφορούν το μέλλον σας. Στις 14 ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τη διορατικότητα και τη διαίσθηση βοηθώντας σας να κατασταλάξετε σε αποφάσεις και να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες. Στις 16 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευση. Θα είστε δεκτικοί σε ότι ακούτε, αλλά θα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ποσειδώνα. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, εντείνει τις πιέσεις στον επαγγελματικό χώρο και κατά συνέπεια και την κούραση. Η επικοινωνία με συνεργάτες και άτομα κύρους θα δυσκολέψει, ενώ οι απαιτήσεις θα αυξηθούν. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα ή υπογραφές συμβολαίων.

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας, για να έχετε πρακτικές λύσεις. Διατυπώστε και εκφράστε ότι θέλετε με μεγαλύτερη προσοχή, για να μην πληγώσετε άτομα που δεν πρέπει. Προσέξτε τις επιπόλαιες πράξεις, καθώς τα αποτελέσματα για εσάς θα είναι αρκετά αυστηρά. Μην παίρνετε αποφάσεις, εάν δεν φροντίσετε πρώτα να έχετε δικλίδες ασφαλείας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βγάλτε το δυναμισμό σας χωρίς να είστε επιθετικοί ή εριστικοί με τους άλλους και προωθήστε θέματα και εκκρεμότητες που έχετε παραμελήσει εδώ και πολύ καιρό. Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας για να προβείτε σε ενέργειες που ξέρετε τι θέλετε και αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα, μια που προβλέπεται να μπερδεύετε αρκετά τις σκέψεις με τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ψάχνετε συνέχεια αφορμές για να προσάψετε κάτι αρνητικό στο σύντροφό σας. Αφού σας φροντίζει, σας εμπιστεύεται και σας συμπεριφέρεται τρυφερά, δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο καχύποπτοι. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας και όσα σας βαραίνουν για να βρείτε κατανόηση. Δε χρειάζεται να απομονώνεστε, επειδή φοβάστε ότι ίσως σας απορρίψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαιτείται ευελιξία, για να δημιουργήσετε σωστές βάσεις στις σχέσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί και οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Ορισμένες επαφές σας κάνουν δημιουργικούς, ενώ άλλες σας καθηλώνουν και έτσι δεν μπορείτε να δείτε το ρόλο που παίζουν οι άλλοι. Προσέξτε που και σε ποιους δίνετε δικαιώματα.

ΛΕΩΝ: Για να μην πέσετε σε αντιφάσεις τώρα που όλα αλλάζουν, μάθετε να ξεχωρίζετε αυτά που πρέπει να παίρνετε σοβαρά από αυτά που πρέπει να αγνοείτε. Εάν ακόμα υπάρχουν καταστάσεις που σας βαραίνουν δεν οφείλεται στην κακή σας τύχη, αλλά στο ότι αντί να διευθετήσετε ότι χρειάζεται με διάλογο, το κάνετε μα καυγάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη χαρίζεστε σε κανέναν και αφήνετε στην άκρη τον αγώνα σας για καταξίωση. Αποφύγετε δια ροπάλου το σαρκασμό, γιατί μόνο με ευγένεια θα βγείτε κερδισμένοι αυτή την περίοδο και θα κερδίσετε εύκολα τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των φίλων σας, που θα σας είναι χρήσιμη, ενώ παράλληλα οι συναντήσεις μαζί τους θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε κοινωνικά ζητήματα. 

ΖΥΓΟΣ: Το έντονο άγχος και οι τάσεις μελαγχολίας που θα σας εμφανίζονται σας βγάζουν από τους κανονικούς σας ρυθμούς, που αν θέλετε να τους ξαναβρείτε για να νιώσετε καλύτερα, προτιμήστε να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, είτε κάνοντάς μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα που σας πνίγει, είτε απολαμβάνοντας βόλτες με τους φίλους ή το σύντροφό σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιμείνετε μόνο σε ξεκάθαρες προτάσεις, αφού ότι ακούγεται καλό ίσως να μην είναι αληθινό. Έχετε τα αυτιά  και τα μάτια σας ανοιχτά για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε που υπάρχει παρασκήνιο και τι είναι ικανό να σας βλάψει στο μέλλον. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, για να κάνετε την τύχη να σας χαμογελάσει και πάλι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση και δείξτε σιγουριά και σταθερότητα στη σχέση σας. Το να πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας αποκρούει τα συναισθήματά σας είναι λάθος, αλλά η διάθεση σας δε σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα αισιόδοξα. Νιώθετε πως δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας και έτσι μεγαλώνουν ολοένα οι απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μειώστε την πίεση που του ασκείτε, σκεπτόμενοι πως δε θα θέλατε να είστε στη δική του θέση και βρείτε χρόνο να του αφιερώσετε, αν δε θέλετε η σχέση σας να καταλήξει σε τέλμα. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ευχάριστοι και ελκυστικοί για να κερδίσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του ανθρώπου που θα επιλέξετε να έχετε για σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθετε να τηρείτε τους κανόνες μιας σχέσης, για να μπορέσουν να καταλαγιάσουν οι εντάσεις και να πολλαπλασιαστούν οι πιθανότητες να βελτιώσετε τη σχέση σας. Στηρίξτε τη σχέση σας στην  ειλικρίνεια και το σεβασμό, αποβάλλοντας κυριαρχικές τάσεις, αλλιώς δε θα έχει διάρκεια. Ευκαιρίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου θα υπάρχουν, όμως, η άστατη συμπεριφορά σας, θα σας σπρώχνει να μην μπορείτε να διαχωρίσετε τι θέλετε και τι όχι. 

ΙΧΘΥΣ: Η ανασφάλεια σε ζητήματα καρδιάς δε θα περνάει απαρατήρητη και θα έχετε επίπτωση στο συναισθηματικό τομέα, ενώ η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή σας, είναι πιθανό να σας χρεώσει με λανθασμένες επιλογές. Οι ενέργειες που θα κάνετε για να πλησιάσετε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν δε θα τα βρίσκουν σύμφωνους και επειδή θα αντιστέκονται, εσείς θα ξεσπάτε με θυμό. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ