Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αφροδίτη & Δίας σε θέλουν στην σκηνή από 24/6 έως 30/6/19

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Δευτέρα 24/6 έως  30/6/19

 

Στις 24 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας. Στις 27 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους γίνεται πιο απόλυτος και άμεσος. Παράλληλα αυξάνεται η δυναμικότητά σας βάζοντας σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες, ενώ θα έχετε και αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους). Στις 27 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει ευκαιρίες και αλλαγές θετικές χωρίς να λείπει το απρόοπτο. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις προς όφελός σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Οι απαιτήσεις στη δουλειά θα είναι πολλές και η εργασία σας ακόμα πιο σκληρή, αλλά με επιμονή και υπομονή, θα καταφέρετε να διαμορφώσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να μην εγκλωβίζεστε και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, γιατί στον προγραμματισμό των οικονομικών σας, είστε αναμφισβήτητα καλοί. Χρειάζεται προσοχή σε εκκρεμότητες που αφορούν συναλλαγές σας και άμεση ρύθμιση οικονομικών σας θεμάτων που είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα επαγγελματικά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αν είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση σας μπείτε στη λογική μιας δέσμευσης ή κάποιας επισημοποίησης, βγάζοντας τελείως από το ημερήσιο πρόγραμμά σας καυγάδες και διαφωνίες. Αφού έχετε την κατάσταση στα χέρια σας, προσπαθήστε να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι είστε ικανοί να αναλάβετε σημαντικό ρόλο και να είστε σίγουροι ότι οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να είστε καλυμμένοι σε επαγγελματικά εγχειρήματα που έχουν σχέση με ανανέωση ή αλλαγή και μην ριψοκινδυνεύσετε σε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Επειδή η ανασφάλεια δε θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις. Αξιολογήστε τι συμβαίνει γύρω σας και μετά πάρτε ανάλογη θέση και στάση. Η εμπλοκή σας σε σχόλια και λόγια που γίνονται στο χώρο εργασίας σας, δε σας βοηθάει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλετε την προσωπικότητά σας, χωρίς να φοβάστε τι θα που οι άλλοι. Κινηθείτε πιο οργανωμένα και με στρατηγική, για να μη μπορέσει να σας αμφισβητήσει κανείς. Τολμήστε να ικανοποιήσετε τουλάχιστον τις βασικές σας επιθυμίες. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνετε, ώστε μετά να μη το μετανιώσετε.

 

ΛΕΩΝ: Προβείτε σε συζητήσεις με το σύντροφό σας, αρκεί να μην βάλετε μπροστά το «εγώ» σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα οξύνετε την ήδη περίεργη κατάσταση και θα την χειροτερέψετε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη μπείτε στη διαδικασία αντιπαραθέσεων, γιατί οι ριψοκίνδυνες κινήσεις και οι λάθος επιλογές, μπορεί να κοστίσουν και στην υγεία σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να επουλώσει συναισθηματικά τραύματα του παρελθόντος κι αν χρειαστεί αναθεωρήστε κάποια από τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας. Σταθεροποιήστε κάποιες φιλίες και γνωριμίες που θα κάνετε, όπως και να τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιλέξτε με προσοχή αυτά που πιστεύετε ότι σας ταιριάζουν και παράλληλα φροντίστε να τα ερευνήσετε για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε πιο εύκολα.

 

ΖΥΓΟΣ: Αποκομίστε όσα περισσότερα μπορείτε, τόσο σε πρακτικό όσο και σε ηθικό επίπεδο, γιατί μέσα από τη διαφορετικότητα των σχέσεων, θα βρείτε τη συμπαράσταση που αποζητάτε. Ο δρόμος που έχετε να διανύσετε για να έχετε καλή πορεία στις σχέσεις σας είναι ακόμα αρκετά μακρύς, γι’ αυτό αξιολογήστε τις με καθαρό μυαλό, αφήνοντας στην άκρη πιέσεις και υπερβολές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τόσες δυσκολίες και εντάσεις που θα υπάρξουν είναι σίγουρο πως η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα. Θα σας κάνει καλό να μείνετε λίγο μόνοι για να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Φροντίστε να μετράτε τα λόγια σας και μην ανοίγεστε σε πρόσωπα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας ή τους διακρίνει έλλειψη επαγγελματισμού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εμπειρίες που έχετε συλλέξει θα σας δώσουν το έναυσμα για να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και να ασχοληθείτε περισσότερο με την καλυτέρευση και αναβάθμιση της ζωής σας σε όλους τους τομείς. Σε όλα υπάρχει ένα νόημα, οπότε δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, γιατί ακόμα και τα πιο μικρά, είναι ικανά να διασφαλίσουν τα συμφέροντά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας και τα κακόβουλα σχόλια να σας αφήνουν αδιάφορους. Βγάλτε την τρυφερότητά σας και κάντε την καθημερινότητά σας πιο γλυκιά και πιο συναρπαστική. Ξεμπερδέψτε οριστικά με κάποια θέματα  για να νιώσετε ασφάλεια. Πρέπει να δείξετε καλή θέληση αφού τα λόγια  δε θα συμβαδίζουν με τις πράξεις σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η υπερευαισθησία που θα αντιμετωπίζετε τα πάντα, θα σας κάνει κάποιες φορές να νιώθετε προδομένοι, γι’ αυτό πρέπει να είστε πιο ρεαλιστές στις απαιτήσεις σας, αλλά και σε αυτά που πιστεύετε. Εάν όντως υπάρχουν πράγματα που βλέπετε και δε σας βγάζουν εκεί που ονειρεύεστε, δώστε τέλος πριν κάνετε κακό σε εσάς και στο σύντροφό σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Η δυσαρέσκεια που εισπράττετε προέρχεται από τη δική σας διογκωμένη φαντασία, που τα πλάθει όπως θέλει. Η καχυποψία δεν είναι εύκολο να απαγκιστρωθεί από το μυαλό σας, αν δεν το ελέγξετε άμεσα και αποτελεσματικά. Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα, γιατί διαφορετικά θα παρασύρεστε από τα πάθη σας και θα συμπεριφέρεστε ανάλογα.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department