Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Με κυβερνήτη τον Ερωτα από 8/7 έως 14/7/19


Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Δευτέρα 8 έως 14/7/19

Στις 8 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο Λέοντα, μειώνοντας τον ενθουσιασμό σας. Κατανοείστε τι συμβαίνει γύρω σας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να ξεσπάσετε, ειδικά σε θέματα που θα αφορούν σχέσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι διέλευση που προκαλεί απρόοπτα και εκπλήξεις, γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, προτάσεις για συνεργασίες και επαφές με άτομα από το παρελθόν. Στις 9 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα εξαντλήσουν το άτομο. Η όψη αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει τη διακοπή μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή της απόλυσης. Στις 11 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, φέρνει αναγνώριση στο επαγγελματικό χώρο και διορατικότητα για καλύτερες αποφάσεις, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης θα υπάρχει τάση στο να παρεκκλίνετε από τα σχέδιά σας. Ο Άρης στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με το σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Στις 14 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, προκαλεί ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις. Κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας προκαλέσουν και μην παίξετε το παιχνίδι τους.

ΚΡΙΟΣ: Αντί να ασχολείστε με τα προβλήματα των άλλων, ασχοληθείτε με τα δικά σας. Βρείτε γαλήνη στην αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου και πάρτε δυνάμεις. Εάν υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις σε συμφωνίες που ήταν ολοκληρωμένες, μη φοβηθείτε και κάνετε αδέξιες κινήσεις, επειδή ήδη έχετε ανοιχτεί οικονομικά, γιατί γρήγορα θα ξαναβρείτε το ρυθμό σας και θα πετύχετε τους στόχους σας. 

ΤΑΥΡΟΣ: Όταν αισθανθείτε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε. Χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί στο συναισθηματικό σας τομέα, καθώς τα πάντα θα είναι δυνατά και συγχρόνως αδύνατα. Προσαρμοστείτε στο νέο κλίμα που επικρατεί και ξεπεράστε τις ασύμφορες και βλαπτικές προσκολλήσεις σας σε πράγματα και συνήθειες, φροντίζοντας παράλληλα την υγεία και την εργασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μείνετε εγκρατείς, διαλλακτικοί και αρκεστείτε σε αυτό που μπορείτε να έχετε, καθώς υπάρχει ακόμα στενότητα στα οικονομικά σας και ίσως δεν έχετε ακόμα τα περιθώρια που χρειάζεστε. Κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ θα μπορέσετε να το πετύχετε, αρκεί να πιστέψετε και οι δύο στον εαυτό σας και να μη χάνετε τις ελπίδες σας στο μέλλον, επειδή το παρόν είναι δύσκολο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο εύκολα θα κάνετε σχέδια, τόσο εύκολα θα ανατρέπονται ή θα καθυστερούν και καθώς θα περνούν οι μέρες τόσο πιο εύκολο θα είναι αν δε δείξετε εγκράτεια, το να βρείτε σημεία επαφής. Αυτό το κλίμα θα επεκταθεί και στις σχέσεις με τα υπόλοιπα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα πρέπει να κάνετε βήματα υποχώρησης, καθώς και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις απόψεις τους. 

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να αξιοποιήσετε την ενεργητικότητά σας και να αγωνιστείτε για τους στόχους σας. Δείξτε σύνεση και επειδή τα έξοδα σας θα συναγωνίζονται τα έσοδα, θα εξαρτάται καθαρά από εσάς η οικονομική σας κατάσταση. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και να αρχίσετε να κοιτάτε με άλλο μάτι ακόμα και ένα φιλικό σας πρόσωπο που σας δείχνει το ενδιαφέρον του. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στοχεύστε ψηλά, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε και τι να περιμένετε, ώστε σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως το θέλατε, να μην απογοητευθείτε τόσο, που θα χαλάσει τελείως η ψυχολογία σας. Αρκετά είναι ταλαιπωρημένη, δεν χρειάζεται κι άλλο. Αφήστε για αργότερα τις οριστικές αποφάσεις, γιατί τώρα το πιο πιθανό είναι να πείτε τέλος και να διαλύσετε συνεργασίες που σας χρειάζονται, αλλά είστε πολύ περήφανοι για να το παραδεχτείτε.

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό πλούσιο σε αλλαγές και μπορεί σε αρκετά να σας βοηθάει, αλλά οι εντάσεις και οι προστριβές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι σίγουρα εμφανείς και έντονες. Επειδή ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους, σας απασχολεί έντονα η καλή τους πορεία. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να κάνετε δίκαιο μοίρασμα στις ευθύνες και στις υποχρεώσεις, για να μη νιώσετε εσείς ότι οι άλλοι σας συνθλίβουν, αλλά ούτε και οι άλλοι ότι δεν παίρνουν την προσοχή σας ή τα όποια οφέλη τους αναλογούν. Σε προσωπικό επίπεδο, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει σαν ένα είδος πυξίδας, για να μπορέσετε να κάνετε φανερές τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες στο άτομο που σας ενδιαφέρει και παράλληλα να καλύψετε και τις δικές του, ανταλλάσσοντας χώρο και χρόνο ο ένας για τον άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μικροπροβλήματα που θα υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο, είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθούν σε εντάσεις και να σας θέσουν εκτός ελέγχου, καθώς και να προκαλέσουν ρήξη στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μην ρίξετε και άλλο λάδι στη φωτιά, όταν βλέπετε ότι το κλίμα του εκνευρισμού είναι διάχυτο και προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δυνατότητες αλλά και οι ευκαιρίες για να προχωρήσετε επιτυχώς και δυναμικά μπροστά θα υπάρξουν, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να μην τις αφήσετε να χαθούν. Επειδή θα νιώθετε προς στιγμή αδύναμοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, μην βιαστείτε να αλλάξετε τίποτα πάνω στη σχέση με το σύντροφό σας, γιατί οι ανησυχίες και οι φόβοι σας είναι αβάσιμοι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε σε τάξη την αταξία που υπήρχε τους προηγούμενους μήνες και μια που όλα είναι πιθανά, δεν αποκλείεται ακόμα και ένας γάμος ή μια ευτυχή κατάληξη και ηρεμία, μετά από μια περίοδο εντάσεων και προστριβών. Χρησιμοποιήστε την αισιοδοξία για να περάσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές και να πάρει ο έρωτας άλλη διάσταση στη ζωή σας και να φωτίσει πιο λαμπρά τις μέρες και τις νύχτες σας. 

ΙΧΘΥΣ: Στους αδέσμευτους δεν αποκλείεται ένας καινούριος έρωτας που θα είναι ικανός να ανατρέψει όλα τα δεδομένα που είχατε μέχρι στιγμής και τα πιστεύατε ακράδαντα. Αλλάξτε λίγο τον τρόπο που σκέφτεστε και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν, επαναλαμβάνοντας συνέχεια τα ίδια λάθη. Ανοιχτείτε προς τα έξω και δεχθείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν αν θέλετε οι επόμενοι μήνες να σας βρουν δεσμευμένους και όχι να συνεχίσετε να είστε μόνοι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων

Ανακάλυψε τις hot χάρες τις δικές σου και του συντρόφου σου στο σεξ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Ιουλίου

Οι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral