Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Mαγική Ολική ηλιακή Εκλειψη με δώρα από 1 έως 7-7

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 1 ο Άρης περνάει στο Λέοντα, αυξάνοντας το θάρρος και την αποφασιστικότητα. Μειώνονται οι περιορισμοί που δεχόσασταν, ώστε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να κατακτήσετε τους στόχους σας, ενώ σε συναισθηματικό επίπεδο θα έχετε την άνεση να εκφραστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Στις 2 πραγματοποιείται Ολική Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, φέρνοντας μαζί της αρκετά δώρα. Θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες σε σχέσεις και σχέδια, ενώ ο κοινωνικός σας τομέας γίνεται πιο ανθηρός. Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στα «θέλω» και τις επιλογές σας, καθώς και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες οικονομικές ή νομικές. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του δευτέρου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια. Στις 3 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και θα αποζητάτε την ηρεμία, τη γαλήνη, την ασφάλεια και την αρμονία στον οικογενειακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο σας  για να γεμίσετε μπαταρίες και να κατασταλάξετε σε αποφάσεις για το μέλλον σας. Αποφύγετε όσοι είστε δεσμευμένοι παραστρατήματα, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε πειρασμούς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

ΚΡΙΟΣ: Μια κατάκτηση στον οικονομικό σας τομέα θα ανεβάσει το ηθικό σας, γι’ αυτό μην κάνετε λάθη στα επαγγελματικά σας ζητήματα και μην αφήσετε τα ψυχολογικά σας προβλήματα να σας ρίξουν. Μια που η μέρα είναι αρκετά δύσκολη, ελέγξτε τα νεύρα και τις εκρήξεις σας για να καλύψετε τα νώτα σας, πριν δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.  Στην προσπάθειά σας να πετύχετε περισσότερα, καταφέρνετε να αγχώνεστε. 

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε κυρίως με θέματα του σπιτιού σας, αφήνοντας για λίγο υποχρεώσεις του επαγγελματικού σας τομέα στην άκρη. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό για να νιώσετε πιο ευχάριστα στον προσωπικό σας χώρο, αλλά αφού τα έξοδα δεν υπάρχει περίπτωση όπως και να έχει να τα γλιτώσετε, φροντίστε να μην το παρακάνετε και βγείτε τελείως εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε κάθε είδους βιασύνη, για ότι θέμα και αν έχετε, για να μην πέσετε σε παγίδες που θα σας χρεωθούν και θα επηρεάσουν και το γόητρό σας. Αποδείξτε σε όλους την αξία σας, ενώ η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να σας ικανοποιεί, σε σημείο που θα σας κάνει να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο και τον εαυτό σας που έχετε παραμελημένο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε την αλήθεια στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, χωρίς να αγνοείτε τα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να διευθετήσετε για το δικό σας συμφέρον. Κάντε τις σωστές επιλογές στις σχέσεις σας, ξεκαθαρίστε ποιες από αυτές σας αφορούν και προχωρήστε χωρίς να μπερδεύετε το παρελθόν με το μέλλον. Μια που οι εξελίξεις θα σας σημαδέψουν σε αρκετούς τομείς, κινηθείτε λογικά και έξυπνα, χωρίς να αγνοείτε τα εξωτερικά γεγονότα.

ΛΕΩΝ: Μην κάνετε λάθη και είστε υπερβολικοί στη συμπεριφορά ή στις εκτιμήσεις σας, επειδή θα πιέζεστε με καινούριες ευθύνες στον επαγγελματικό σας τομέα. Με το να προσπαθείτε να υπερβείτε τις δυνάμεις σας, θα καταφέρετε να γίνετε υπερβολικά οξύθυμοι και να κλονίσετε την υγεία σας, γι’ αυτό μην κινείστε οριακά. Προσέξτε τις κινήσεις και τα λόγια σας, τώρα που ο σύντροφός σας είναι ευαίσθητος.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί οικονομικά να πιεστείτε, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε, μια που καινούρια ενδιαφέροντα και νέα πρόσωπα θα εμφανιστούν στη ζωή σας για να σας στηρίξουν. Διαχωρίστε έξυπνα τα προβλήματα που έχετε, είτε είναι επαγγελματικά, είτε καθαρά προσωπικά και θα βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να τα ξεπεράσετε. Εάν είστε σίγουροι ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύντροφό σας, μπορείτε να το ελέγξετε.

ΖΥΓΟΣ: Αφού αναζητάτε μια αλλαγή φροντίστε να την κάνετε. Εάν προσπαθήσετε πραγματικά να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, θα το καταφέρετε. Επειδή οι συγκρούσεις θα έχουν ως θύμα εσάς, μάθετε να υποχωρείτε ειδικά όταν δεν έχετε δίκιο. Δε γίνεται να ζητάτε κατανόηση χωρίς να δείχνετε και εσείς την ανάλογη. Χρησιμοποιήστε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να τα προλαβαίνετε όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η εσωστρέφεια δε βοηθάει και πολύ την επικοινωνία σας. Όποια και αν είναι τα προβλήματα σας, μπορείτε να τα λύσετε και να περάσετε υπέροχα. Προσπαθήστε να μη ζηλεύετε, τώρα που ο σύντροφός σας περνάει την καλύτερή του φάση. Εάν είστε αποφασισμένοι και οι δύο να περάσει το δικό σας, οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. Όταν κάτι σας εκνευρίζει προσπαθήστε να το εξηγήσετε με λόγια και όχι με σιωπή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαιτήστε καλύτερες συνθήκες εργασίας, γιατί το έχετε πραγματικά ανάγκη. Κατακτήστε το περιβάλλον σας με τη γοητεία σας και κερδίστε όσα αξίζετε. Για να είστε πιο ήρεμοι, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ξεπεράστε όσα συμπλέγματα σας κρατούν αιχμάλωτους στο παρελθόν. Τολμήστε αλλαγές που θα δώσουν καινούριο νόημα στην ερωτική σας ζωή. Μην παρασυρθείτε σε εργασίες που θα καθυστερήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διεκδικήστε αυτά που θέλετε και μην περιμένετε από τους άλλους να μαντέψουν τις επιθυμίες σας. Ερμηνεύστε με κατανόηση την απόμακρη στάση ενός αγαπημένου σας φίλου. Για να οδηγηθείτε στην επιτυχία, κάντε τις ανάλογες υποχωρήσεις. Σκεφτείτε και τις ανάγκες του συντρόφους σας, χωρίς να θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που έχετε, για να προσφέρετε στον εαυτό σας ασφάλεια και σιγουριά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο μεγάλος φόρτος εργασίας, δε θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Εάν συνεχίσετε να είστε κυκλοθυμικοί και απόμακροι, σε λίγο θα καταφέρετε να είστε μόνοι. Μην τα βάζετε με όσους δε συμφωνούν με τις απόψεις και τα σχέδια σας. Βρείτε τη χρυσή τομή σε μία διαμάχη με το σύντροφό σας. Οι παράλογες απαιτήσεις της οικογένειάς σας, σας βρίσκουν εντελώς αδιάφορους.

ΙΧΘΥΣ: Ο υπέρμετρος συναισθηματισμός, δε θα σας οδηγήσει σε σίγουρες λύσεις. Με μία επέκταση σε καινούριους χώρους, θα έχετε οικονομικές απολαβές. Ανανεώστε την ερωτική σας ζωή, κάνοντας πράξη ότι πιο τρελό έχετε φανταστεί. Πραγματοποιήστε επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να σας βοηθήσουν μελλοντικά. Η καθημερινότητά σας θα αλλάξει αν ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει πιο πολύ. Οι εκκρεμότητες που αφήνετε πίσω, θα βρεθούν και πάλι στο δρόμο σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.