Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Σεληνιακή έκλειψη ακόμη και για τα πιο τρελά όνειρα

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει από 15/7 έως 21/7



Δευτέρα 15 έως 21/7/19

Στις 17 η μερική Σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που χρειάζονται αλλαγές και όχι συμβιβασμούς. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που δε θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα και εστιάστε στην οργάνωση και στη σκληρή δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο βελτιώστε τις σχέσεις σας και ενισχύστε τους δεσμούς σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, είναι δύσκολη όψη για συναισθηματικά θέματα αφού δε θα μπορείτε να εκφραστείτε σωστά ή να δείξετε τι νιώθετε πραγματικά. Αποφύγετε οι δεσμευμένοι να ανοίξετε διάλογο με το σύντροφό σας γιατί θα προκαλέσετε ρήξη στη σχέση σας. Στις 19 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Καρκίνο, δίνοντάς σας αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε τι νιώθετε απέναντι σε κάποια άτομα, αλλά και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν μέσω του διαλόγου. Ναι μεν η επικοινωνία σας δε θα έχει προβλήματα, αλλά θα είστε δύσπιστοι σε ότι ακούτε. Θα είστε εγκρατείς και αυτό θα σας προφυλάσσει από παγίδες και λάθη. Κλείστε εκκρεμότητες και βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). 

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για οικονομική ή επαγγελματική ανάκαμψη, χωρίς να είστε αφηρημένοι όταν διαπραγματεύεστε κάτι σημαντικό για το μέλλον σας. Αποφύγετε κάθε ρίσκο τώρα που είναι δύσκολη περίοδος για ανοίγματα και φτιάξτε ένα σταθερό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Γίνονται κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, αλλά ακόμα δεν έχουν διαμορφωθεί πλήρως και πιθανόν να επηρεαστείτε ποικιλοτρόπως από οικονομικά και ψυχολογικά γεγονότα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε μια καινούρια αρχή με περισσότερη αυτοπεποίθηση, αντιμετωπίζοντας λογικά και ψύχραιμα τις καταστάσεις, προτιμώντας τη δράση από τις πολλές σκέψεις, για να μη χάνετε πολύτιμο χρόνο. Μην αναλάβετε καινούριες ευθύνες αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε μακροπρόθεσμα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να διαφωνήσετε με δικούς σας ανθρώπους ή τους συνεργάτες σας. Δείξτε στους γύρω σας ότι εκτιμάτε και αυτούς και τις πράξεις τους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι μπορεί να κρύβουν κάποιοι, γιατί υπάρχει ο φόβος των παρεξηγήσεων. Για να πετύχετε όσα δεν μπορείτε, υιοθετήστε νέες μεθόδους εργασίας. Κάντε μια συζήτηση σε βάθος με τον εαυτό σας, για να μάθετε τους φόβους σας και να τους ξεπεράσετε, χωρίς να εμποδίζετε την εξέλιξή σας. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε άρχισαν να υποχωρούν, αφήνοντας σας να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, αν και θα υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες στο συναισθηματικό τομέα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχωρήστε άφοβα σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές στον εργασιακό σας χώρο, που θα σας φέρουν καινούριες συμφωνίες και συνεργασίες. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας. Πραγματοποιήστε ότι εσείς θέλετε και να είστε σίγουροι πως όλα θα είναι πιθανά ακόμα και τα πιο τρελά όνειρά σας. 

ΛΕΩΝ: Μη χάνετε το χρόνο σας και την ουσία των πραγμάτων ονειροπολώντας ασταμάτητα. Πριν ξεκινήσετε μια διαφορετική απασχόληση, διαπιστώστε αν σας ταιριάζει και αν καλύπτει τις ανάγκες σας. Εάν η συμπεριφορά κάποιων σας μπερδεύει, ζητήστε τους εξηγήσεις. Χρησιμοποιήστε τη βοήθεια των συγγενικών σας προσώπων, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας και μη θυμώνετε με όσους δε σας φταίνε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παίρνετε πρωτοβουλίες που δεν μπορείτε να τις διεκπεραιώσετε ή αφήνετε τις εντάσεις να σας καταβάλουν. Γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους ανώτερους σας. Οι λύσεις που θα προτείνετε στους συνεργάτες σας θα είναι ευπρόσδεκτες. Απολαύστε τη ζωή και ότι σας δίνει κάθε μέρα, ειδικά στο συναισθηματικό σας τομέα. Για να νιώσετε και πάλι πλήρεις, κάντε ανακατατάξεις σε ότι δε σας ικανοποιεί.

ΖΥΓΟΣ: Ερωτικά θα ζήσετε με ένταση, αλλά μπορείτε να αξιοποιήσετε μια γνωριμία ή να αποφύγετε μια ρήξη. Φανείτε συνεργάσιμοι σε λογικές προτάσεις και μη ριψοκινδυνεύσετε για ιδέες άλλων. Δείξτε προνοητικότητα για τα οικονομικά σας, καθώς η διάλυση μιας συνεργασίας, επαγγελματικής ή συναισθηματικής, είναι πιθανό να μην αποφευχθεί, αλλά θα είναι για καλό. Σεβαστείτε τις διαφορετικές απόψεις και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να είναι μια μεταβατική περίοδος που σας διευκολύνει στην διευθέτηση των υποθέσεών σας, ωστόσο θα επηρεαστείτε αρκετά από τις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες και προσπαθήστε να είστε εγκρατείς, χωρίς να σας πιάνει πανικός, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούν να σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Επιστρατεύστε το χιούμορ σας που σώζει και στα πιο δύσκολα, όταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας πάνω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να αλλάζετε συχνά παραστάσεις γιατί το σύντροφό σας δεν τον φοβίζει η δέσμευση αλλά η ρουτίνα. Με την παρουσία και το δυναμισμό σας, γοητεύετε τον. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας και ότι πιστεύετε ότι σας αξίζει πραγματικά. Συνεχίστε τα θέματά σας με τους ίδιους ρυθμούς και μην υποχωρείτε με την πρώτη δυσκολία. Εάν υπάρξουν υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης από κάποιους, μην πείθεστε τόσο εύκολα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να κινηθείτε και να ενεργήσετε καταλλήλως, πριν αλλάξουν οι συνθήκες που σας ευνοούν. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, δεν πρέπει να παρουσιάζετε τις απόψεις με τρόπο εγωιστικό. Η επιτυχία απαιτεί δράση, φαντασία και μείωση της αναποφασιστικότητας. Η άσχημη ψυχολογική σας διάθεση δε θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. Για να γλιτώσετε τα παραπάνω προβλήματα, προσπαθήστε να είστε περισσότερο διπλωμάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζητήστε τη στήριξη και τη βοήθεια των άλλων με ευγένεια και θα δείτε ότι θα σας την παρέχουν. Προγραμματίστε τις ενέργειές σας, γιατί όλα θα εξαρτηθούν από τις προσπάθειές σας. Μην αφήσετε να διαλυθεί μια σχέση που μπορεί να σας προσφέρει πάρα πολλά. Αξιολογήστε τις καταστάσεις που υπάρχουν, πριν ξεκινήσετε καινούριες περιπέτειες. Δείξτε προσοχή σε νομικές λεπτομέρειες που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. 

ΙΧΘΥΣ: Με ψυχραιμία θα δείτε καθαρά τα γεγονότα και θα τα στρέψετε προς το συμφέρον σας. Προσεγγίστε αυτούς που σας ενδιαφέρουν για να τους εντυπωσιάσετε και να τους κερδίσετε. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις προσωπικές σας σχέσεις. Οι εκπλήξεις που θα έχετε από το σύντροφό σας, θα σας φέρουν πιο κοντά. Ασχοληθείτε με δημιουργικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες, για να δώσετε νόημα στη ζωή σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.