Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Σελήνη στον Ζυγό: Γοητεία is all over you από 5/8 έως 11/8/19

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει από 5/8 έως 11/8/19



Δευτέρα 5 έως 11/8/19

Στις 7 ο Ήλιος στο Λέοντα σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στον Τοξότη, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία και βοηθώντας σε νομικές υποθέσεις που έχουν συλλεχθεί οι σωστές πληροφορίες. Στις 8 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στον Τοξότη, αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία, όπως και τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Κατά κανόνα δεν πρόκειται να δυσαρεστηθείτε, εφόσον διατηρήσετε τις ισορροπίες και το ακέραιο του χαρακτήρα σας σε προτάσεις για συνεργασία. Στις 11 ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Τοξότη και θα σας γεμίσει ενθουσιασμό και ενέργεια. Η αισιοδοξία θα βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί κατακόρυφα. Θα είστε ειλικρινείς απέναντι στους άλλους και το ίδιο θα αποζητάτε και από εκείνους. Θα λειτουργεί περισσότερο με τη λογική και αυτό θα σας αποτρέψει από το να κάνετε λάθη. Είναι σημαντικό να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα θέλω σας και να μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να διασπάσει την προσοχή σας.

ΚΡΙΟΣ: Συμπαρασταθείτε σε ένα φίλο που έχει ανάγκη την προσοχή και την φροντίδα σας. Περιορίστε την ανάγκη που νιώθετε για να είστε συνέχεια ανεξάρτητοι. Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με υπομονή και αρκετή διπλωματία. Μην κλειστείτε στον εαυτό σας, γιατί με αυτό τον τρόπο δε θα ξεπεράσετε αυτά που σας βασανίζουν. 

ΤΑΥΡΟΣ: Κερδίστε ξανά αυτούς που χάσατε, βάζοντας μπροστά μόνο την  ειλικρίνειά σας. Ενεργήστε με θάρρος, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας και μη σας κυριεύει η ηττοπάθεια, τώρα που η μέρα είναι προπαρασκευαστική για να αλλάξετε εκ βάθρων τη ζωή σας. Οι αποφάσεις σας δεν πρέπει να καθοδηγούνται από τα συμφέροντα, αλλά από τις πεποιθήσεις σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις σας δεν άλλαξαν ποιοτικά από μόνες τους, απλά εσείς αλλάξατε προς το καλύτερο και έτσι τώρα μπορείτε να βασίζεστε περισσότερο σε αυτές και χωρίς βιασύνες. Γίνετε λίγο πιο μοντέρνοι και αφήστε στην άκρη τις παλιές συνταγές για την εργασία σας. Προσπαθήστε να μάθετε καινούριες μεθόδους για να φτάσετε στην επιτυχία. Οι αποφασιστικές και δυναμικές ενέργειες σας ευνοούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε τις υποθέσεις που σας απασχολούν μέσα από διαφορετικές οπτικές γωνίες τώρα που είστε πιο ευαισθητοποιημένοι. Οι ηθικές αξίες των ανθρώπων είναι παρόμοιες, αλλά διαφοροποιούνται στις λεπτομέρειες και πάνω σε αυτές θα πρέπει να προσαρμοστείτε για να έχετε καλή συνεργασία. Χρειάζεται υπομονή καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και όσα προγραμματίζετε καθυστερούν. Ξαναρίξτε μια ματιά στα σχέδιά σας για να δείτε αν μπορούν να προχωρήσουν τώρα.

ΛΕΩΝ: Ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί και με μια λάθος κίνηση το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Εάν θέλετε ο σύντροφός σας να σεβαστεί τις ανάγκες σας, αφουγκραστείτε και εσείς τις δικές του. Επειδή περνάτε κάποια σκαμπανεβάσματα, μην υποτιμάτε τη δύναμη της σχέσης σας. Πρέπει  να καλύψετε άμεσα τις καινούριες σας επαγγελματικές ανάγκες. Συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε σε θέματα που θα αφορούν την καριέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ξεχνάτε ότι οι αξίες της ζωής καθορίζονται από τα αρχέτυπα. Εκμεταλλευτείτε τις καλές διασυνδέσεις και αποφύγετε τις άσχημες, για να βοηθηθείτε και να προβάλετε τη δουλειά σας. Ξεφύγετε για λίγο από τον κόσμο σας και θα εκπλαγείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον προσωπικό.

ΖΥΓΟΣ: Εξετάστε για άλλη μια φορά τις επιρροές του περιβάλλοντός σας, γιατί η επαναστατική σας συμπεριφορά θα προκαλέσει αντιδράσεις και δεν πρέπει να στηρίζεστε τόσο στην εξωτερική βοήθεια. Μην υποτιμάτε τα παλιά παθήματα και προσέξτε τον ενθουσιασμό σας. Μπορεί τα ανοίγματα στις σχέσεις σας να ευνοούνται, αλλά τα επαγγελματικά θέλουν ακόμα μεγάλη προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσαρμόστε στο πρόγραμμά σας την αναδιοργάνωση και εκμεταλλευτείτε τις δημιουργικές σας δυνατότητες στον εργασιακό σας χώρο, φροντίζοντας να μην αποσπάται η προσοχή σας. Βρείτε έξυπνες στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους στόχους σας πιο γρήγορα, χωρίς όμως να θεωρείτε ότι τα ξέρετε όλα και υποτιμάτε τη γνώμη των άλλων. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, γιατί έχετε τις δυνατότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν δε σας αφήνουν να κάνετε ουσιαστικά πράγματα, περιορίστε τις ευγένειες. Σε καταστάσεις που αφορούν τα ερωτικά σας, φανερώστε τις ευαισθησίες σας. Μην προτρέχετε σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει η πιθανότητα λάθους. Δώστε μεγάλη σημασία σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες για κάτι που θα υπογράψετε. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν έτσι ώστε να αποβούν προς όφελός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέπετε με τη συμπεριφορά σας στους άλλους να ποντάρουν στα ευαίσθητα σημεία σας. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές πλευρές σε κάθε θέμα που θα σας απασχολήσει. Ο εγωισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με άτομα που αγαπάτε. Δώστε τη σημασία που πρέπει σε λεπτομέρειες που θα αφορούν τα καθημερινά σας θέματα. Προσπαθήστε τουλάχιστον προς το παρόν, να δεχθείτε τις καταστάσεις ακριβώς όπως έχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε ουσιαστικά βήματα για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας. Φροντίστε να βρεθείτε με την κατάλληλη παρέα που μπορεί να καταλάβει τους προβληματισμούς σας. Μην υποτιμάτε πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν και εσείς οι ίδιοι τους εμπιστεύεστε. Δώστε αρμοδιότητες και σε άλλους συνεργάτες σας και μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Η διευθέτηση ενός οικονομικού προβλήματος, μπορεί να σας ταλαιπωρήσει.

ΙΧΘΥΣ: Το πείσμα σας δε θα σηματοδοτήσει θετικές εξελίξεις, αλλά θα σας οδηγήσει σε παρελθούσες καταστάσεις. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλάνε την ψυχολογία και τη διάθεση. Ενώ υπερτιμάτε τις δικές σας δυνάμεις, υποτιμάτε των άλλων και αυτό είναι λάθος. Δείξτε στους άλλους τις πραγματικές σας προθέσεις και το τι ακριβώς επιθυμείτε. Ασχοληθείτε με υποθέσεις που εκκρεμούν στον επαγγελματικό σας χώρο.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30