Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Ανεμελιά προ των πυλών

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει από 29/7έως 4/8/19



Δευτέρα 29/7έως 4/8/19

Στις 29 ο Ήλιος στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργεί τάσεις για έντονη κριτική , νεύρα και ζήλιες. Είναι μία δύσκολη αλλά και πολύ σημαντική όψη, καθώς φέρνει αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο και η επιρροή του διαρκεί. Την 1η του μήνα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο Λέοντα και πρωτοβουλίες και σταθερότητα στις αλλαγές θα προωθήσουν σε νέα σχέδια και στόχους. Η αισιοδοξία που θα επικρατεί θα αυξήσει τις δημιουργικές τάσεις, αλλά και τον ερωτισμό σε προσωπικό επίπεδο. Αποφύγετε ουτοπικές καταστάσεις που θα σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 3ου δεκαημέρου. Ταυτόχρονα ο Ερμής περνάει σε ορθή πορεία στον Λέοντα και ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους γίνεται πιο απόλυτος και άμεσος. Παράλληλα αυξάνεται η δυναμικότητά σας βάζοντας σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες, ενώ θα έχετε και αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

ΚΡΙΟΣ: Με το να αφήνετε το παρελθόν να αναμιγνύετε με το παρόν, θα καταφέρετε να προκαλέσετε κλυδωνισμούς στη σχέση σας. Συζητήστε και προσπαθήστε να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλο. Κατανοήστε πως καλώς ή κακώς δεν παρέχονται εξαρχής εγγυήσεις για το μέλλον. Μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας που είναι αρκετά υψηλές και δε γίνεται να υλοποιηθούν τόσο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε στο ταίρι σας τη στοιχειώδη φροντίδα και τρυφερότητα, για να μπορεί να είναι δίπλα σας και να σας στηρίζει. Επέμβετε δυναμικά σε οικογενειακά προβλήματα που χρειάζονται άμεσα λύση. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δε θα σας αφήσουν να νιώσετε πλήξη. Πολεμήστε για τα όνειρά σας, χωρίς να περιμένετε βοήθεια από τρίτους για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παρεξηγείτε και επιτίθεστε στους γύρω σας, επειδή δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Παραμερίστε παλιές φιλοδοξίες που δε σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και διεκδικήστε ότι πιστεύετε πως σας αξίζει, χωρίς να χαρίζεστε σε ανθρώπους. Μπορεί να υπάρξουν προστριβές και εντάσεις, αλλά δε θα υπάρχουν ακραίες και ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλούν ήρεμα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατηρήστε την προσοχή σε συνδυασμό με την επιμέλεια της εργασίας σας, για να μην εκτεθείτε σε αυτόν τον τομέα και στη συνέχεια γευτείτε αυτό που θέλατε από την αρχή. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση και τον εαυτό σας, όσο μπορείτε περισσότερο. Κάποιες καταστάσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε θα σας φαίνονται βουνό, παρόλο που στο παρελθόν έχετε αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερε δυσκολίες. 

ΛΕΩΝ: Δεν είστε έρμαια της τύχης, απλώς αυτή την εποχή θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, γι’ αυτό φροντίστε να μετριάσετε και τις επιρροές που θα δέχεστε. Ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες αρκεί και εσείς να δείξετε πνεύμα συνεργασίας. Κάντε υπομονή, γιατί με τίποτα δεν πρέπει να βγείτε έξω από το παιχνίδι. Θα παρατηρηθεί μια αλλαγή στο κλίμα και μια σταδιακή έμφαση στις φιλικές και επιχειρηματικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το τονωμένο ηθικό θα σας κάνει να αμύνεστε και να επαναστατείτε, όμως, πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί για να μην οδηγηθείτε στην υπερβολή και χάσετε ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας. Βελτιώνεται ο επαγγελματικός σας τομέας και θα σας προσφερθούν καινούριες ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε και να αναδυθείτε. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και διοχετεύστε την με τον καλύτερο τρόπο στον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Καλυτερέψτε τις σχέσεις με τους γύρω σας, αλλά και με το σύντροφό σας. Κατανοήστε τους άλλους και δώστε σημασία σε αυτά που σας λένε, για να μπορέσουν να σας ανοιχτούν και να σας στηρίξουν. Θα δημιουργηθούν πολλά εμπόδια στα αισθηματικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά σας σχέδια και μόνο με ψυχραιμία θα βρείτε τις σωστές διεξόδους για να προχωρήσετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε το φόβο ή τη θλίψη που σας προκαλούν εξωτερικά γεγονότα να σας κυριεύσουν. Ελιχθείτε δυναμικά στον εργασιακό χώρο και φτάστε ακόμα πιο κοντά στους στόχους σας με απόλυτη επιτυχία. Ίσως το πεπρωμένο να δοκιμάζει την αντοχή ή τις επιθυμίες σας, αφού η επίτευξη αυτού που αγαπάτε ή που επιδιώκετε να πετύχετε, έχει σκοπό να σας ταλαιπωρήσει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να αρχίσετε καινούριες προσπάθειες, γι’ αυτό μην αφήσετε μαύρες σκέψεις να κρατήσουν σε στασιμότητα οικογενειακά, επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα. Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα για να προχωρήσει με πιο σίγουρα βήματα. Βάλτε προτεραιότητες και ανάλογα με το ποιος σημαίνει τα περισσότερα για εσάς, αποφασίστε και την τακτική που θα ακολουθήσετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τις εξελίξεις να πάρουν το δρόμο τους και αυτό θα σας καλύψει τα κενά που θα υπάρχουν στους άλλους τομείς σας. Ερευνήστε τα αληθινά σας συναισθήματα για να διώξετε μια και καλή ότι αντηχεί από προβληματικές σχέσεις του παρελθόντος, μια που το άγχος και το στρες δεν ήταν ποτέ οι καλύτεροι σύμβουλοι για θέματα αγάπης και έρωτα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: . Διαλέξτε αυτό που σας εκπροσωπεί με σύνεση και ψυχραιμία, γιατί όσο και να προσπαθήσετε δε γίνεται να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Μη βιαστείτε να αρχίσετε τις συναισθηματικές επενδύσεις όσοι είστε μόνοι. Προτιμήστε μια ενδοσκόπηση που δε θα βλάψει κανέναν, μια που τα σενάρια θα είναι αρκετά και τα περισσότερα δε θα έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. 

ΙΧΘΥΣ: Κάντε ένα τεστ που πρέπει στον εαυτό σας και στους άλλους για να δείτε που φτάνουν τα όρια στη συναισθηματική σας ζωή και προσπαθήστε να δώσετε λύσεις όπου μπορείτε. Εάν οι πιέσεις που θα δεχθείτε είναι πολλές και διαφορετικές, μην πάρετε αποφάσεις, αλλά περιμένετε να περάσει κάποιο διάστημα για να δραστηριοποιηθείτε. Στο μεταξύ κάντε την προεργασία σε εσωτερικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.