Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πολυπλανητικό traffic στην Παρθένο: Ομαλή προσγείωση στον ρεαλισμό

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει από 2 έως 8/9/19



Δευτέρα 2 έως 8/9/19

Στις 2 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τετράγωνο με το Δία στον Τοξότη, οδηγεί σε ακρότητες αι αλόγιστες σπατάλες. Περιορίστε την κρίση καταναλωτισμού που θα σας πιάσει, ώστε να μην πλήξετε τον οικονομικό σας τομέα. Στις 4 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, σας γεμίζει ανασφάλειες με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί απέναντι στους άλλους και να αυξάνονται τα παράπονα και οι γκρίνιες. Στις 5 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, απαιτεί υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους. Η όψη είναι αρκετά καλή για να πάρετε αποφάσεις, αρκεί να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες. Στις 6 ο Ερμής στην Παρθένο σε τετράγωνο με το Δία στον Τοξότη, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να αναπτύξετε σε συνεργάτες τα σχέδιά σας αφού θα ζητήσουν από εσάς δεσμεύσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε. Ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει σταθερά κέρδη και θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχοντας υπομονή και υπευθυνότητα μπορείτε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα. Στις 7 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα, αλλά οι ευκαιρίες θα είναι περιορισμένες λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα. Στις 7 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, απαιτεί να προφυλαχθείτε από άτομα που θα σας δώσουν υποσχέσεις καθώς η υπερβολή θα σας ωθήσει σε εξαπατήσεις. Αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις. Στις 8 ο Ήλιος στην Παρθένο σε τετράγωνο με το Δία στον Τοξότη, δημιουργεί τάσεις φυγής και ωθεί σε υπερβολές. Αποφύγετε επαφές και συναντήσεις, ειδικά αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΚΡΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από οποιοδήποτε ρίσκο, ενώ προτιμήστε να κάνετε κάτι που θα σας ανανεώσει και θα σας απαλλάξει από περιττές υποχρεώσεις και ευθύνες. Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα επαγγελματικά σας σχέδιά και μη βιάζεστε να τα ολοκληρώσετε. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν συνεργαστείτε με τους άλλους, παρά παλεύοντας μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιόλογοι φίλοι και συνεργάτες σας θα εμφανιστούν σε στιγμή ανάγκης, γι’ αυτό φροντίστε να ερευνήσετε τις πνευματικές σας ιδιότητες και να αξιοποιήσετε τα χρήματά σας. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία, την πειθώ και την επιχειρηματολογία σας, χωρίς να μπερδεύετε τους άλλους, μια που σε κάθε εμπόδιο θα παρουσιάζεται ο από μηχανής θεός για να σας βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε τα ενδιαφέροντά σας στον επαγγελματικό τομές για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, δίνοντας όμως, προτεραιότητα στις συναισθηματικές σας ανάγκες, ακόμα και αν δεν μπορέσετε να τις καλύψετε όλες. Τώρα που κάποιοι θα δοκιμάσουν την υπομονή και τις αντοχές σας, χρειάζεται να προστατέψετε τα κεκτημένα σας και να αποδείξετε την πείρα και την ωριμότητα που έχετε κερδίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δημιουργήστε ένα καλό υπόβαθρο στον οικονομικό σας τομέα, όσο και αν σας αγχώνει ή σας κουράζει η καθημερινότητα, γιατί δε θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Απλά μείνετε ψύχραιμοι. Οι φίλοι και οι γνωστοί σας θα γίνουν ακόμα περισσότεροι, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα και να ανανεώσετε τα ενδιαφέροντά σας, ακόμα και στον εργασιακό σας χώρο.

ΛΕΩΝ: Μην ανακατευτείτε σε ξένες υποθέσεις χωρίς λόγο, για να διατηρήσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ανέπαφες. Μπορεί να μην σας αρέσει να νιώθετε έξω από τα νερά σας, αλλά θα πρέπει να μάθετε να είστε ανεκτικοί με κάποια πράγματα, αν θέλετε να μη γίνουν κάποιες μικρές σας αδυναμίες μεγάλες. Δεν υπάρχει λόγος να απογοητευθείτε

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παροδικές καλυτερεύσεις θα υπάρξουν γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αφήσετε το μήνα να κυλήσει, χωρίς να δίνετε σημασία στο παραμικρό που θα πέσει στην αντίληψή σας. Σκεφτείτε πως όσο κοινωνικοί και να είστε, εάν φτάσετε στο σημείο να γκρεμίσετε ακόμα και τις φιλίες σας, δεν είναι τόσο εύκολο να κάνετε καινούριες που θα σας γεμίζουν την επομένη.

ΖΥΓΟΣ: Οι καθυστερήσεις στα εργασιακά σας θέματα και σχέδια είναι αναμενόμενες. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι αρκετά δύσκολη, αλλά με καλή θέληση και υπομονή θα καταφέρετε ένα επίπεδο, ώστε να μην επηρεάσετε αρνητικά τον οικονομικό σας τομέα, που δείχνει να μην έχει καμία άνοδο προς το καλύτερο, γιατί στην πραγματικότητα δε θα είναι έτσι. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναδιοργανωθείτε και μην το βάλετε κάτω, γιατί τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Καθυστέρηση στα προγραμματισμένα σχέδια που έχετε κάνει με το σύντροφό σας θα προκληθεί και το ενδεχόμενο να μπλοκάρει η συναισθηματική σας ζωή χωρίς λόγο, είναι πιθανό. Για να καλυτερέψουν τα κακώς κείμενα που ίσως έχουν δημιουργηθεί, αλλά θα χρειαστεί και η βοήθειά σας, μην είστε επιθετικοί ή εριστικοί απέναντί στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ξεκινάτε καυγάδες για το τίποτα, γιατί έτσι θα παίξετε κορώνα- γράμματα τη σχέση σας και θα καταστρέψετε ακόμα και τις καλύτερες σας στιγμές. Ηρεμήστε και θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται, ούτε κινδυνεύετε από τίποτα. Όσοι δεν έχετε κάποια συναισθηματική σχέση, θα πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα ήρεμο και γλυκό, αν θέλετε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε τη σιωπή από τα πολλά λόγια και εκμεταλλευτείτε τις ώρες που θα είσαστε με συνεργάτες για να κάνετε κάτι δημιουργικό και ευχάριστο, που θα ικανοποιεί και τους δυο σας. Θα σας ταράξει η άπλετη ασυνεννοησία που θα υπάρχει γύρω σας και θα πρέπει για άλλη μια φορά να δείξετε πως μπορείτε να κρατηθείτε ψύχραιμοι. Οι βιαστικές αποφάσεις δεν ήταν ποτέ χρήσιμες, για να το πράξετε τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν είστε απότομοι ή ψυχροί, μόνοι σας κλείνετε πόρτες που στο μέλλον θα μπορούσαν να σας εγγυηθούν μια πολύ ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη ερωτισμό. Φροντίστε να εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σας και αν θέλετε να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στο συναισθηματικό τομέα, κάντε το ώστε ο έρωτας που θα έρθει να έχει μεγαλύτερη και βαθύτερη σημασία. 

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να κλειστείτε στο κόσμο που έχετε πλάσει με το μυαλό σας και σταματήστε με κάθε τρόπο τις αναδρομές στο παρελθόν, μια που οι αναμνήσεις σε αυτόν τον τομέα σας θλίβουν. 
Αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και θα διαπιστώσετε πως η παρουσία σας δε θα περάσει απαρατήρητη, αφού ο ερωτισμός σας θα διαπερνά στο περιβάλλον και θα λειτουργεί προς όφελός σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party