Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Κρόνος σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω: H λογική σε πρώτο πλάνο

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει από 16 έως 22/9 /19


Ρόμυ Μελάνι

Στις 18 ο Κρόνος περνάει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και η λογική μπαίνει σε πρώτο πλάνο, οπότε θα υπάρξουν αναθεωρήσεις σχεδίων προκειμένου να μειωθούν ή ακόμα και να εξαλειφθούν λάθη. Να είστε συγκρατημένοι σε στιγμές που θα σας παρασύρει το συναίσθημα ειδικά αν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Στις 19 ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, σας φέρνει αντιμέτωπους με τις καθημερινές σας ανάγκες και επιβάλλετε να βάλετε μια τάξη στο χάος που επικρατεί στο μυαλό σας για να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα. Στις 21 ο Δίας στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, θα σας απομακρύνει από τους στόχους σας  και θα μπερδεύει την κρίση σας. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας καθώς δε θα μπορείτε να διαχωρίσετε την πραγματικότητα από τις ψευδείς υποσχέσεις. Στις 22 ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, δημιουργεί προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Ασυνεννοησία, αναταραχή και έντονο παρασκήνιο θα σας φέρουν στα όριά σας και ίσως σε ρήξη με ορισμένους συνεργάτες.

ΚΡΙΟΣ: Θα πρέπει να προσπαθήσετε για καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας, όσο δύσκολο και αν είναι, γιατί οι κριτές μπορεί να είναι αυστηροί μαζί σας, όμως, τα έπαθλα είναι αξιόλογα. Δείξτε αυτοπειθαρχία κρατώντας μια σταθερή στάση και μην αμφιταλαντεύεστε, έχοντας ως πρότυπο τη νοοτροπία του νικητή και του πετυχημένου. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα μια επαγγελματική κρίση που θα σας δώσει δυνατότητες επέκτασης.

ΤΑΥΡΟΣ: Κινηθείτε ευέλικτα για να διορθώσετε έγκαιρα τα λάθη που κάνατε και βρείτε συμβιβαστικές λύσεις για να διευθετήσετε τα θέματά σας, μια που οι μάχες δε σας συμφέρουν. Δείξτε κατανόηση, καθώς η υπερβολή είναι το φυσικό αποτέλεσμα μιας έντονης περιόδου με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Εάν ο χρόνος σας το επιτρέπει τακτοποιήστε θέματα που θα αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προωθήστε τα οικονομικά σας, αλλά όχι και τα σχέδιά σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας και αφήστε για αργότερα τους μεγαλεπήβολους στόχους. Φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πείτε λόγια που θα πληγώσουν και θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Μην κάνετε επεκτατικές κινήσεις και μην πάρετε κανένα είδους ρίσκο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το κλίμα στο χώρο της εργασίας σας θα είναι φορτισμένο με αποτέλεσμα οι προστριβές με τους συνεργάτες σας να είναι πιθανές να φέρουν ρήξη ανάμεσά σας. Κινηθείτε με μέτρο και λογική, χωρίς ρίσκα, καθώς τα εργασιακά προβλήματα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές αυτήν την περίοδο που είστε ευάλωτοι. Θα υπάρχει αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Οι ανατροπές που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και κάποιες από αυτές θα επηρεάσουν τον επαγγελματικό σας τομέα. Διαταράσσεται η ισορροπία με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά. Καλλιεργήστε αυτές που θεωρείτε καλύτερες και αποδοτικότερες σας επαφές και προσεγγίστε τις χωρίς προκαταλήψεις, έχοντας αμοιβαία κατανόηση ως προς τις διαφορές που αντιμετωπίζετε στις επιμέρους νοοτροπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν ευνοούνται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και απαιτείται να δείξετε καλή θέληση για να επικρατήσει η αρμονία  και το ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις σας. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το πώς θα συμπεριφερθείτε, αφού οι εντάσεις θα εισχωρήσουν και στο φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε στις δύσκολες στιγμές να παρακάμπτετε τα πείσματα και σκεφτείτε πως τα πάντα είναι προς διαπραγμάτευση. 

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση για να φτιάξετε τη διάθεσή σας και ασχοληθείτε με καινούριες δραστηριότητες, ώστε ο καινούριος χρόνος να σας βρει ανανεωμένους, δυνατούς και έτοιμους. 
Σκεφτείτε περισσότερο για να έχετε ξεκάθαρη κρίση, δώστε χρόνο και στο σύντροφό σας και βάλτε σε εφαρμογή ότι αποφασίσετε από κοινού λίγο αργότερα, για να μην το μετανιώσετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, μια που τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα. Ψάξτε και εξετάστε λεπτομερώς τις συμφωνίες που θα κλείσετε. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θέλετε να εκθέσετε τις ιδέες σας, ώστε να μην προσβάλετε τους συνεργάτες σας με παρακινδυνευμένες κινήσεις. Χειριστείτε προσεκτικά τις επενδύσεις σας και αποφύγετε να είστε βιαστικοί ή παρορμητικοί. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργήστε καινούριες στρατηγικές για να μπορέσετε να έχετε επιτυχή ανάκαμψη των οικονομικών σας. ,
Η μείωση επικοινωνίας που θα υπάρχει, θα σας βάλει σε σκέψεις για το αν πρέπει να διαφοροποιήσετε αρκετά από τα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να μην πιστέψετε σε λάθος πράγματα από λάθος άνθρωπο που μπορεί να σας κάνει να παραπλανηθείτε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η βδομάδα είναι αρκετά σύνθετη και έτσι τα πράγματα στο συναισθηματικό σας τομέα θα είναι περίπλοκα είτε έχετε σχέση, είτε είστε μόνοι. Το να δημιουργήσετε τώρα μια σχέση δεν είναι απαγορευμένο, όμως, είναι φρονιμότερο να μην πάρετε αποφάσεις ζωής, καθώς θα υπάρχει ο φόβος να πάρετε λάθος μηνύματα και αυτό θα σας πονέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη στηριχθείτε σε άτομα που έτσι κι αλλιώς δεν είναι της εμπιστοσύνης σας και ούτε τα γνωρίζετε καλά, αλλά εκμεταλλευθείτε τη δυνατότητα που έχετε να ξεμπερδέψετε οριστικά με κάποια θέματα στηριζόμενοι αν όχι μόνο στον εαυτό σας αλλά και στα άτομα που σας αγαπούν και θα είστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας. 

ΙΧΘΥΣ: Οι παρεξηγήσεις  με το σύντροφό σας θα δίνουν και θα παίρνουν, γιατί το μικροσκόπιο με το οποίο εξετάζετε τους ανθρώπους γύρω σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και πιάνει και την πιο ανεπαίσθητη λεπτομέρεια. Δείξτε καλή θέληση, συνεργαστείτε με το έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε απαντήσεις σε ερωτηματικά που υπήρχαν καιρό στην καρδιά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.