Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αφροδίτη στο Σκορπιό: Το πάθος θέλει φρένο

 

Η Άντα Λεούση προβλέπει από Δευτέρα 7 έως 13/10/19


Ρόμυ Μελάνι

 

Δευτέρα 7 έως 13/10/19

Στις 7 ο Ερμής στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, είναι ακατάλληλη όψη για αγορές ή για να εφαρμόσετε σχέδια. Επίσης αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν θα αφορούν τα επαγγελματικά σας. Ο Ήλιος στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι ακατάλληλη όψη για επαφές με συνεργάτες ή ανωτέρους. Μην προβείτε σε νέα ξεκινήματα ή αγοροπωλησίες. Στις 8 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό, και αρχίζει να αλλάζει η καθημερινότητά σας. Κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, ενώ το πάθος θα κυριαρχεί στις συναισθηματικές σας σχέσεις μειώνοντας τις αναστολές. Καθώς θα υπάρχουν ερωτικοί πειρασμοί, προσπαθήστε να φανείτε εγκρατείς και να μην κάνετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος). Στις 12 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, αυξάνει τις εντάσεις και τα νεύρα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις που δε θα τηρήσετε. Μην ξεκινήσετε συνεργασίες αυτό το διάστημα γιατί γρήγορα θα διαλυθούν. Στις 13 ο Ήλιος στο Ζυγό σε εξάγωνο με το Δία στον Τοξότη, ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι τη επιτυχίας.

 

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεσή σας ανεβαίνει για να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο, αλλά καλό θα ήταν να αναλύσετε πρώτα τις καταστάσεις, για να μην ξεκινήσετε πάνω σε λάθος βάσεις. Συνοδέψτε τις καλές σας πράξεις και με ωραία λόγια, γιατί αλλιώς θα χαθούν και είναι κρίμα αφού έχετε την όρεξη μα και μπορείτε να κάνετε πολλά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να βρείτε τον ένοχο σε κάτι που σας απασχολεί, μη ρίχνετε σπόντες σε όσους είναι αθώοι. Πίσω από τη διακριτικότητα και τις αντιδράσεις ενός συναδέρφου, κρύβεται δόλος. Στις σχέσεις που έχετε με ηλικιωμένους συγγενείς, να είστε λιγότερο νευρικοί.

Οι απόψεις σας θα συζητηθούν πολύ, αλλά δε θα σχολιαστούν αρνητικά. Αφεθείτε στην καθημερινότητα και ξεκουράστε το νου και το σώμα σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εμπειρίες των τελευταίων μηνών σας έχουν ωριμάσει και έτσι τώρα ξέρετε καλύτερα τον εαυτό σας, αλλά και τις ανάγκες σας, ιδιαίτερα αυτές που σας γεμίζουν ψυχολογικά. Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές, κυνηγώντας αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε στο παρόν μια που αυτός ο μήνας φέρνει καινούρια ενδιαφέροντα σε αρκετούς τομείς της ζωής σας και αφήστε τα μεγάλα σχέδια για παρακάτω.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φερθείτε διπλωματικά τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό σας περιβάλλον, αφού αυτό είναι το πιο βασικό στοιχείο της επιτυχίας και της κοινωνικής σας καταξίωσης και όχι είναι η δύναμη. Μη σπαταλάτε άσκοπα χρήματα και αισθήματα, εφόσον οι προοπτικές σας είναι καλές σε όλα τα επίπεδα, για να μην αυξηθεί το στοιχείο της υπερβολής στη ζωή σας.

 

ΛΕΩΝ: Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες και τις καλές προθέσεις των άλλων, αφήστε στην άκρη τις άσχημες συνήθειες που έχετε και τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Η καθημερινότητά σας θα επιβαρυνθεί από μικρές αιτίες, κάνοντάς σας να νιώσετε κουρασμένοι. Μην αφήσετε αυτό το αίσθημα να καλύψει τις δυνατότητές σας που είναι πολλές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μάθετε να συγχωρείτε τις αδυναμίες των άλλων, γιατί ακόμα και μέσα από συγκυρίες μπορείτε να επωφεληθείτε και να εξομαλύνετε καταστάσεις που λίγο πριν δε φαίνονταν εύκολες. Μη στοχεύετε στο φεγγάρι, γιατί υπάρχει κάτι που δεν αφήνει τη σχέση σας να απογειωθεί. Εάν βρίσκεστε σε μεταβατική περίοδο μην ψάχνετε να βρείτε αιτίες για να πληγώσετε ο ένας τον άλλον.

 

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε το σωστό τρόπο για να πείτε αυτά που σας προβληματίζουν, ώστε να μη δώσετε λάθος εντυπώσεις. Βάλτε προτεραιότητα σε θέματα που εκκρεμούν και λύστε τα άμεσα. Η αστάθεια που έχετε τελευταία στην ερωτική σας ζωή, θα βρει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Μη λάβετε μέρος σε συζητήσεις που θα γίνουν κουτσομπολιά και σχόλια για άτομα που απουσιάζουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και βρεθείτε με άτομα που εκτιμάτε. Ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναμπείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς. Εάν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τα δυνατότητές σας, χωρίς να διαλαλείτε τις γνώσεις σας. Φορέστε το πιο πλατύ σας χαμόγελο και θα καταφέρετε να πείσετε και τον πιο δύσπιστο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε εμπόδια που δε σας επιτρέπουν να είστε με κάποιο άτομο που σας ταιριάζει. Αντιμετωπίστε κάποιους από τους συνεργάτες σας με αρκετή δόση χιούμορ. Η εμπεριστατωμένη γνώμη που έχετε για τα γεγονότα που τρέχουν θα σας βοηθήσει. Μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση που υπάρχει στη ζωή σας, θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Μη βάλετε σε μεγεθυντικό φακό και αναλύετε τη ζωή ενός πολύ καλού σας φίλου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θέλετε να εκτονώσετε τα νεύρα σας, κάντε το με έρωτα και όχι με καυγάδες και φωνές. Στους ανθρώπους που ξέρετε ότι έχουν προβλήματα, φροντίστε να είστε μαζί τους ευγενικοί. Οργανώστε τα επαγγελματικά σας καλύτερα, για να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Εάν κάτι σας χαλάει μη ρίχνετε τη διάθεσή σας, απλά υιοθετήστε πιο πρακτικό πνεύμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε σαφείς θέσεις στα γεγονότα και μη μένετε αμέτοχοι ή παρατηρητές. Ακόμα και όταν οι άλλοι δεν έχουν τρόπους, εσείς δείξτε καλή συμπεριφορά. Δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους και αλλάξτε τη νοοτροπία του δυνατού. Για να ισορροπήσετε βρεθείτε με ένα άτομα που μπορεί να σας βοηθήσει. Κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που δεν έχετε καλοσκεφτεί, θα σας κάνουν επιφυλακτικούς.

 

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να συνεργαστείτε μόνο με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Δείτε φίλους και μην περάσετε το βράδυ σας, κλεισμένοι στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση. Καταπιαστείτε με κάτι πρακτικό που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Προχωρήστε στο μέλλον και μην μένετε κολλημένοι σε παρελθούσες καταστάσεις. Αφήστε το χρόνο να λειτουργήσει και μην κάνετε επιθετική πολιτική.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα