Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ερμής στον Τοξότη: Let the party begin

Η Αντα Λεούση προβλέπει από Δευτέρα 9 - 15/12


Ρόμυ Μελάνι

Στις 9 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να λειτουργείτε  με ενθουσιασμό και πάθος. Αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να βγει προς τα έξω, προσελκύστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα αφήσετε πίσω την καχυποψία και θα δώσετε τη σκυτάλη στον ενθουσιασμό. Οι πληροφορίες που θα λάβετε τις μέρες που έρχονται θα σας φανούν χρήσιμες για την πορεία σας. Φέρνει έμπνευση, φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό. Είναι κατάλληλη στιγμή να καταπιαστείτε με μεγάλους στόχους και να προσεγγίσετε την επιτυχία με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Συλλέξτε πληροφορίες  σε ότι σας ενδιαφέρει, φανείτε ανοιχτόμυαλοι και δείτε την αλήθεια σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να ακούτε τι σας λένε και να μην προσπερνάτε βιαστικά τα πάντα. Μη βρείτε το δέντρο και χάσετε το δάσος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Στις 12 η Πανσέληνος στους Διδύμους, τονίζει την επικοινωνία και τις συναναστροφές με τους γύρω σας. Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην πιστέψετε σε λόγια ή υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς θα είναι αβάσιμες και ουτοπικές. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια για να μη διακινδυνέψετε το μέλλον σας. Προσπαθήστε να μην συμπεριφέρεστε απότομα, γιατί θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που αγαπάτε. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

 

ΚΡΙΟΣ: Θα αισθανθείτε ότι πρέπει να κοπείτε στα δύο για να τα προλάβετε όλα, αφού οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας θα σας έχουν βάλει στη μέση. Μην ενεργείτε σα να είστε μόνοι σας στον πλανήτη γη, γιατί το ζητούμενο είναι να ενταχθείτε μέσα σε ένα καινούριο κοινωνικό πλαίσιο και να ζήσετε στους ρυθμούς της εποχής.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε πιο ελεύθερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προβείτε σε ανακατατάξεις. Πειραματιστείτε για να δείτε μέχρι που φτάνουν οι δυνάμεις σας και για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ο ενθουσιασμός σας θα παίξει σημαντικό ρόλο, για να κατασταλάξετε στους στόχους σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι κοσμικές επιρροές που θα δέχεστε, θα σας φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σας. Εάν ακόμα επιθυμείτε να διεκδικήσετε και να αποκτήσετε πολλά, τώρα είναι η ώρα. Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα δικαιωθείτε. Δε θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας, αν είστε συνέχεια τόσο πολύ εύθικτοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από τις γνωριμίες σας θα δρομολογηθεί η καινούρια επαγγελματική σας καριέρα. Είναι άδικο να κολλάτε στο παρελθόν, τώρα που βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωή σας. Ανανεώστε τις δραστηριότητές σας και ασχοληθείτε με πιο βασικά και ουσιαστικά πράγματα. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλάρωση, αν οι συνθήκες  που επικρατούν σας έχουν αναστατώσει.

 

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να μην σας αποσπάσει τίποτα την προσοχή και μετά προγραμματίστε κάποιο ερωτικό ραντεβού. Διευθετήστε όποιες εκκρεμότητες σας κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Πρέπει να είστε ειλικρινείς για να υπάρξει πραγματική ισορροπία στις σχέσεις σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι θα αφορά λεπτομέρειες συμφωνιών που πρέπει να υπογράψετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι λεπτομέρειες θα σας αποκαλύψουν αρκετά πράγματα και αν τις εξετάσετε προσεκτικά, θα αναβαθμίσετε τη ζωή σας και θα ανακαλύψετε πως η κάθε σχέση έχει τη δική της διάσταση. Για να νιώσετε πιο ισορροπημένα και να βρείτε σε ποια σημεία το κλίμα είναι φιλικό ή εχθρικό, φροντίστε να είστε άψογοι στο επαγγελματικό, αλλά και στο προσωπικό σας περιβάλλον.

 

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε από μόνοι σας την τύχη σας, μαθαίνοντας καινούριες μεθόδους και το περιβάλλον σας, εγγυάται τις απαραίτητες εξασφαλίσεις που χρειάζεστε. Ενδιαφερθείτε για όλα όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα και μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας, για να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας ακέραια. Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκαταστήσετε τις χαμένες ισορροπίες, θέτοντας παράλληλα τα όρια απέναντι στις επιρροές που θα δέχεστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παραμείνετε ανοιχτοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν και μην αυτοπεριορίζεστε, γιατί κοιτώντας τα πράγματα μονόπλευρα θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Οι ανακατατάξεις που έγιναν τους προηγούμενους μήνες, σας κάνουν πιο προσεκτικούς, ώστε να καταλαβαίνετε πλέον σε ποιους και σε τι μπορείτε να υπολογίζετε. Για να διαμορφώσετε το μέλλον σας απαιτείται να κάνετε αλλαγές σε κάποια σημεία, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα θέματα που θα αφορούν τις σχέσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιες φορές κοντινά σας πρόσωπα παρερμηνεύουν τις κινήσεις καλής θέλησης που κάνετε και σας κάνουν να νομίζετε πως είστε καταπιεστικοί. Μπορεί να μην έχετε την οικονομική άνεση για να απολαμβάνετε όσα θέλετε, αλλά έχετε τη συμπαράσταση των αγαπημένων σας προσώπων. Όσο κι αν θέλετε να απαλλάξετε το σύντροφό σας από τα προβλήματά σας, μην κρατάτε πράγματα για εσάς και τον κρατάτε έξω.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε χρόνο σε συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γιατί δεν αδιαφορούν για εσάς, απλά έχουν άλλες προτεραιότητες. Μην επιδεινώσετε την κατάσταση, επειδή ο σύντροφός σας έχει άγχος για την καριέρα του, γιατί δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε. Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να αποκατασταθούν οι καλές σας σχέσεις και να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μεγαλύτερο άγχος σας είναι αν ο σύντροφός σας καταλαβαίνει πραγματικά τα συναισθήματά σας, αλλά δε θα έπρεπε να σκάτε τόσο. Εάν θέλετε να καταλάβετε τη συμπεριφορά που έχουν κάποιοι που συναναστρέφεστε, χρησιμοποιήστε περισσότερο τη διαίσθηση παρά τη λογική. Γίνετε λίγο πιο δοτικοί με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως η αυτοσυγκράτησή σας να είναι η αιτία που νιώθουν ότι είστε απόμακροι.

 

ΙΧΘΥΣ: Τα οικονομικά προβλήματα δε σας αφήνουν να εκφράσετε όπως θέλετε την αγάπη σας. Από τη μία οι διαφωνίες θα είναι έντονες και από την άλλη θα υπάρχουν απίστευτες στιγμές πάθους. Αποβάλετε το πείσμα που δε θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε το δρόμο προς την επιτυχία. Η πίεση που ασκείτε στους γύρω σας θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, γεγονός που δε σας συμφέρει.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ