Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Με θετική αύρα προς τα "θέλω" σου

 

H Aντα Λεούση προβλέπει από Δευτέρα 2 έως 8/12/19


Ρόμυ Μελάνι

Στις 2 ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω, ωθώντας σας να εργαστείτε εντατικά, μεθοδικά και σκληρά. Ο περιορισμός της αισιοδοξίας κρίνεται απαραίτητος μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι που θα θέσετε, ώστε στην πορεία να ευεργετηθείτε αλλά και να εξελιχθείτε. Συγκεντρωθείτε σε πρακτικά σχέδια και διοχετεύστε την ενέργειά σας στο να ανοιχθείτε κοινωνικά. Υπηρετήστε τα «θέλω» σας με σύνεση και εντιμότητα, χωρίς βιασύνες και τάσεις υπερβολής. Στις 3 ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Άρη στο Σκορπιό, ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Στις 8 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δε θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό.

 

ΚΡΙΟΣ: Είναι λογικό να μην έχετε πάντα τον έλεγχο των πραγμάτων, οπότε μη γεμίζετε ανασφάλειες και φόβο. Εάν προκύπτουν πολλά θέματα στην καθημερινότητά σας, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.

Μη βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε, γιατί όλα θέλουν το χρόνο τους. Ηρεμήστε και σκεφτείτε πιο «γήινα», γιατί οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Διατηρήστε μετρημένη και σοβαρή στάση, απέναντι σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει φίλος σας. Επειδή οι άλλοι θα μαγνητίζονται από τη γοητεία σας προσέξτε σε ποιο σύντροφο θα επενδύσετε. Μόνο έτσι θα αποφύγετε τα διλήμματα των ερωτικών προκλήσεων. Ξαναφτιάξτε τη σχέση σας και να μην υπάρχουν εντάσεις μεταξύ σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να βρείτε κάποιες ώρες για να βρίσκεστε με το σύντροφό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γίνετε πιο ανεξάρτητοι και μη λογοδοτείτε στους πάντες για κάθε σας κίνηση. Ανοίγει για εσάς ένας καινούριος κύκλος που θα απαιτεί από εσάς να βρείτε καινούριους τρόπους να υποστηρίξετε τις αξίες σας, αλλά και τις ιδέες σας. Οι αδέσμευτοι μη σπαταλήσετε το μήνα με επιπόλαιες σχέσεις, καθώς μέσα στο πλήθος υπάρχει για εσάς ένας σύντροφος, που τον χρειάζεστε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε για να αντέξετε τους έντονους ρυθμούς, αναθεωρήστε τους στόχους σας και εξετάστε τις δυνάμεις που σας κινητοποιούν για να προχωρήσετε δυναμικά στη ζωή. Μάθετε να εκμεταλλεύεστε σωστά το χρόνο σας, συγκρίνοντας τα «θέλω» σας με τα «πρέπει» και βρείτε ένα πιο ισορροπημένο τρόπο συμπεριφοράς, που θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την καλή σας τύχη.

 

ΛΕΩΝ: Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και μην επιστρέψετε σε σχέσεις που δε σας ικανοποιούν, μόνο και μόνο επειδή φοβάστε τη μοναξιά, γιατί πολύ σύντομα θα ξαναζητήσετε την ελευθερία σας. Κατανοήστε πως άλλο είναι ο έρωτας και άλλο η δουλειά και αποφύγετε κάθε είδους συνδυασμό μεταξύ τους, γιατί σε κάποιο από τα δύο δε θα καταφέρετε να είστε συνεπείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και αν τα οικονομικά σας δε συνηγορούν σε όσα έχετε κατά νου, μπορείτε να κάνετε το σπίτι καταφύγιο της σχέσης σας και να περάσετε υπέροχα, έχοντας συντροφιά ο ένας τον άλλον. Να είστε σίγουροι πως θα έχετε παραπάνω από ένα λόγο για να είστε ευτυχισμένοι. Η προσφορά σε θαυμαστές θα είναι αρκετά αυξημένη τη μέρα των ερωτευμένων και τα κέρδη που θα έχετε στον έρωτα θα είναι τεράστια.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην αποσυντονιστείτε και χάσετε την ψυχραιμία σας, επειδή με τη σωρεία εκκρεμοτήτων που θα υπάρχουν, δε θα μπορεί να ανθίσει ο έρωτας όπως εσείς θα θέλατε. Τίποτα δε θα μπορέσει να σας απειλήσει, εάν συνεχίσετε να προχωράτε με προσεκτικά βήματα και χωρίς επιπολαιότητες. Απλά, δώστε και στο σύντροφό σας την ευκαιρία να εκθέσει τον τρόπο σκέψης του και δε θα βγείτε χαμένοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τους κατάλληλους χειρισμούς, όλα μπορούν να πάρουν το δρόμο που θέλετε. Προσεγγίστε με αργά και σταθερά βήματα μια καινούρια ερωτική εμπειρία. Μην ψάχνετε υλιστικά υποκατάστατα στη ζωή σας, αλλά στηριχθείτε στην εσωτερική σας δύναμη. Τολμήστε καινούρια ανοίγματα, καθώς υπόσχονται μεγάλες και κερδοφόρες αλλαγές στη ζωή σας. Σε ότι αφορά το συναισθηματικό σας τομέα, περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για να δράσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να έχετε αποτελέσματα σε αυτά που κάνετε, βελτιώστε τους τρόπους που λειτουργείτε. Προτιμήστε τη διπλωματία από τις δυναμικές διεκδικήσεις αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα. Για να είσαστε δίκαιοι, προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Για να ξεκολλήσετε από το παρελθόν που σας πλήγωσε, ανοιχθείτε σε καινούριες γνωριμίες. Ανανεωθείτε συναισθηματικά, αγνοώντας ακόμα και τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες, αλλάζοντας τους ρυθμούς σας. Κρατήστε κάτι για τον εαυτό σας και μη δίνετε την εντύπωση στους άλλους ότι τους ανήκετε ολοκληρωτικά. Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στα σχέδιά σας. Μείνετε σταθεροί στις σχέσεις σας, για να έρθει η εδραίωση σας στον επαγγελματικό χώρο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναθεωρήστε απόψεις που μέχρι τώρα ήσασταν κάθετοι και σας κρατούσαν μακριά από αυτά που πραγματικά αγαπάτε. Αποδεχθείτε το σύντροφό σας για αυτό που είναι και μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε. Ανακαλύψτε τι θέλετε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα και καταπολεμήστε αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία. Ασχοληθείτε μόνο με ότι αρέσει σε εσάς, για να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά.

 

ΙΧΘΥΣ: Συνάψτε συμμαχίες με άτομα του εργασιακού ή προσωπικού σας περιβάλλοντος, που μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις σας. Κάνοντας τις κατάλληλες ενέργειες, θα συμβάλετε σημαντικά στην επαγγελματική σας επιτυχία. Οι πειρασμοί και οι προκλήσεις που θα τραβήξουν την προσοχή σας, θα σας βάλουν σε γλυκές ερωτικές δοκιμασίες. Ενισχύστε την προδιάθεσή σας να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις με τους άλλους.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ