Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη φέρνουν θετική ενέργεια

H Αντα Λεούση προβλέπει και συμβουλεύει από Δευτέρα 23 έως 29/12/19


Ρόμυ Μελάνι

Στις 24 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, προκαλεί απρόοπτα και σας κάνει πιο έτοιμους να δεχθείτε αλλαγές. Παρά το γεγονός της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού, η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει και θα βρίσκεται δίπλα σας. Στις 26 η Δαχτυλοειδής Ηλιακή έκλειψη και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, θα σας φέρει ενέργεια και καλή διάθεση για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Δείτε τις θετικές προοπτικές που σας ανοίγονται και αφήσετε πίσω το παρελθόν. Μικρές αλλαγές ακόμα και στην εμφάνισή σας, θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 29 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω, και η σκέψη γίνεται πιο οργανωμένη, ώστε να εξετάζονται τα πάντα με σύνεση και τάξη. Επικοινωνιακά θα είστε λιγομίλητοι, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιστάσεις που θα κρύβεται παρασκήνιο. Θα είστε πιο εργατικοί και οργανωμένοι, βοηθώντας την καριέρα σας να εξελιχθεί.

 

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι υψηλών απαιτήσεων και ίσως χρειαστεί να πάρετε άμεσα αποφάσεις που θα αφορούν τη σταθερότητα των σχεδίων σας. Θέστε βάσεις για μελλοντικές εξελίξεις, κρατώντας όμως, μια επιφύλαξη για όποια σχέδια δεν έχουν μελετηθεί από όλες τους τις πλευρές. Φιλοσοφήστε λίγο τα πράγματα και βρείτε τι σας μπλοκάρει ψυχικά, ώστε να ξαναβρείτε και πάλι τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα είναι έντονοι οι ρυθμοί στον επαγγελματικό σας τομέα, που είναι αναμενόμενο πως μετά από αρκετές ώρες δουλειάς να μην έχετε διάθεση για διασκέδαση ή καινούριες γνωριμίες. Όμως, όσο και αν αισθάνεστε κουρασμένοι, δεν πρέπει να κλειστείτε στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που θα υπάρχει στον έρωτα. Μη δώσετε μεγάλη σημασία στις λεκτικές προκλήσεις που θα σας γίνουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί οι ευχάριστες στιγμές να μη σας δοθούν απλόχερα, αλλά αυτές που θα σας προσφερθούν, ακόμα και αν θα είναι λίγες, θα έχουν ποιότητα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες, αλλά και για να νιώσετε άνετα και πιο κοντά στο σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι. Για να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο, βάλτε όρια σε όσους σας περιστοιχίζουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν πράγματι επιθυμείτε να έρθετε πιο κοντά με το έτερόν σας ήμισυ, αφήστε στην άκρη τη διαλλακτικότητα και την εγωκεντρικότητα που σας χαρακτηρίζει και μη θεωρείτε πως σωστοί είστε μόνο εσείς, ενώ ο σύντροφός σας έχει λάθος, οπότε δεν μπαίνετε καν στον κόπο να συζητήσετε μαζί του. Μην επιχειρήσετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, γιατί δε θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στο μέλλον.

 

ΛΕΩΝ: Οι αδέσμευτοι είναι πιθανόν να δείτε να καρποφορεί μια σχέση μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και είναι σκόπιμο να αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος που σας έχει καταβάλει τον τελευταίο καιρό, για να μην τη χάσετε. Ανεβαίνει η λίμπιντό σας και σας προσφέρει άπειρες ερωτικές στιγμές και δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης ή επισημοποίηση της σχέσης σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε τις απαιτούμενες ισορροπίες στη σχέση σας και να τις τηρήσετε για να μην πιέζεστε και για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν το συναισθηματικό σας μέλλον. Εάν πιστεύετε πως για να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε, πρέπει να βγείτε από την καθημερινότητα, τολμήστε ένα μικρό ταξίδι, μια που και τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο.

 

ΖΥΓΟΣ: Παρά τις εντάσεις που θα υπάρχουν, ανήκετε στους τυχερούς και πολλά από τα όνειρά σας θα δείτε να γίνονται πραγματικότητα και να προχωρούν με τάχιστους ρυθμούς. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί με τις επιλογές σας σε σχέδια και οικονομικές επεκτάσεις, καθώς τα επαγγελματικά σας θα βρίσκονται για άλλη μια φορά στο μάτι του κυκλώνα. Παρακολουθήστε σεμινάρια, εάν θέλετε να εμπλουτίσετε τις επαγγελματικές σας γνώσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή εσείς λατρεύετε τα ταξίδια και τις συνεχείς μετακινήσεις, φροντίστε να τα χορτάσετε με βασική προϋπόθεση να έχετε βρει την κατάλληλη παρέα. Όσο και αν προσπαθήσετε αυτό το μήνα να αποφύγετε τις εντάσεις, δε θα το καταφέρετε και σας επιφυλάσσονται πολλές και διάφορες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα δυσάρεστες. Οργανώστε έτσι το χρόνο που απαιτεί η εργασία σας, ώστε να βρίσκεται πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναζητήστε καινούριους τρόπους προσέγγισης για να μη χάσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα από κοντά σας και δώστε όλο το βάρος στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το πιο πιθανό είναι να ερωτευθείτε κεραυνοβόλα και να ξεκινήσετε μια σχέση γεμάτη ένταση και πάθος, αλλά προσέξτε, γιατί ίσως να μην έχει τη διάρκεια που θέλατε. Στην ουσία, ότι έχετε είναι ότι μεταφέρετε από τον εργασιακό σας χώρο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον, δε θα σας επιτρέψουν να σκεφτείτε σωστά και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για τα θέματα που σας απασχολούν. Πριν κλείσετε συμφωνίες και πριν βάλετε τις τελικές υπογραφές, μελετήστε για άλλη μια φορά τους όρους των συμβολαίων που πρέπει να υπογράψετε. Στη βάση της σχέσης σας δεν υπάρχουν προβλήματα και εντάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην τα βάζετε συνέχεια με τον εαυτό σας για όσες αναποδιές σας τυχαίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο , ενώ ίσως να είναι συνυπεύθυνοι και κάποιοι συνεργάτες σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων που έχει διαμορφωθεί στη ζωή σας και μην τον πιέζετε για θεαματικές αλλαγές. Προσωρινό φόρτο στην εργασία σας, μπορεί να δημιουργήσουν αλλαγές στα σχέδιά σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο της ζωής σας και οι φίλοι σας είναι κοντά σας για να προωθήσουν μαζί με εσάς κάθε μακρόπνοο σχέδιό σας. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε ρόλους και να μην αφήσετε όπως συνήθως τους άλλους να εκδηλώνονται πρώτοι στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Εάν συμβαίνουν κάποια πράγματα στο σπίτι ή στη δουλειά σας, μην τα χάνετε και πανικοβάλλεστε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department