Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Άρης στον Τοξότη: Be the fairytale

 

Oι εβδομαδιαίες προβλέψεις της Αντας Λεούση από Δευτέρα  30/12 έως 5/1/20 


Ρόμυ Μελάνι

 

Η εβδομάδα που θα διανύσουμε έχει λίγο άρωμα από το 2019, αφού μας εγκαταλείπει και υποδεχόμαστε το 2020. Η χρονιά κλείνει με τον Ερμή στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, που διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Η νέα χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή στον Αιγόκερω σε σύνοδο με το Δία στον Αιγόκερω στις 2 που είναι όψη που ενεργοποιεί την αισιοδοξία του Δία και χαρίζει ευεξία, καλή διάθεση και χαρούμενες επαφές. Θα θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να ανοίξετε συζητήσεις με τους γύρω σας. Στις 3 ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη, φέρνοντας δυναμισμό και νέα ξεκινήματα. Καλυτερεύει η διάθεση και μαζί και η διαίσθησή σας, οπότε θα είστε πιο ευέλικτοι. Διαχειριστείτε έξυπνα σχέδια και στόχους, επιδεικνύοντας ζήλο και διάθεση για μάθηση.


ΚΡΙΟΣ: Η τύχη δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ρισκάρετε στα πάντα ασταμάτητα, χωρίς να προβληματίζεστε. Το πλανητικό σκηνικό ζητάει από εσάς να ενεργήσετε πρώτα με γνώμονα τη λογική και τη διπλωματία και μετά με το συναίσθημα σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Μόνο αν εξηγήσετε στο σύντροφό σας σε ποια σημεία είναι συνεχίζετε να δυσκολεύεστε, θα σταματήσει να κάνει σενάρια.

Pixel

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η σχέση σας υποφέρει άδικα, γιατί στην ουσία δε σας χωρίζει τίποτα, απλά έχετε και οι δύο άλλα πράγματα στο μυαλό σας. Από το να επωμίζεστε όλο το βάρος του εργασιακού σας χώρου, φροντίστε να εκπαιδεύσετε και τους άλλους γύρω σας. Βάλτε στη ζωή σας περισσότερο πάθος και διοχετεύστε το στην προσωπική σας ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν μπορείτε, ξεφύγετε με ένα ταξίδι έστω και για λίγο, γιατί το άγχος που έχετε από τα εργασιακά σας θέματα, το μεταδίδετε στη σχέση σας. Μην παγώνετε με αριστοτεχνικό τρόπο τις προσπάθειες που κάνει ο σύντροφός σας για να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, γιατί σήμερα μέση λύση δεν υπάρχει και ή θα αγαπηθείτε παράφορα ή θα μισηθείτε θανάσιμα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ένταση με τους συνεργάτες σας εξακολουθεί να υπάρχει, επειδή τα θέλετε όλα δικά σας και δε δείχνετε διάθεση να υποχωρήσετε σε τίποτα. Μπορεί ο σύντροφός σας να μη βρίσκεται σε καλή φάση με εσάς και να πρέπει να το στηρίξετε, γι’ αυτό εξισορροπήστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας, βρείτε λίγο χρόνο για να απομονωθείτε.

 

ΛΕΩΝ: Κάποιες λεπτομέρειες στη συμπεριφορά του γύρω σας μπορεί να σας αποκαρδιώνουν, αλλά και εσείς μη δίνετε πια τόση σημασία. Μη βιάζεστε να προχωρήσετε τόσο γρήγορα στη σχέση σας, αφού όσο πιο αργά πάτε τόσο πιο σίγουρη και πιο σταθερή θα γίνει. Κάντε κάποιες υποχωρήσεις τώρα που βλέπετε ότι ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βασανίζονται από διάφορα προβλήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κατασταλάξτε στα συναισθήματά σας και μην τα βάζετε με ανθρώπους που δε σας φταίνε. Φροντίστε να δημιουργήσετε γερές βάσεις σε ότι ξεκινήσετε τώρα, επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Μόνο η αυτοπειθαρχία θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Προωθήστε κάποιες συνεργασίες που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας αποδώσουν σύντομα.

 

ΖΥΓΟΣ: Για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας διασκεδάζουν, οργανώστε καλύτερα το χρόνο σας. Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε σωστά τις σχέσεις σας. Πάρτε αποφάσεις όσο πιο ψύχραιμα μπορείτε και όχι υπό το κράτος του πανικού. Θα σας κάνει πολύ καλό ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και χαλάρωση ταυτόχρονα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος και να σας κουράσουν. Φροντίστε να είστε πιο σαφείς σε αυτά που ζητάτε, για να μην υπάρξουν απρόοπτα στον εργασιακό σας χώρο. Διαλέξτε μόνοι σας αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει και μην παρασύρεστε από τους γύρω σας. Διατηρήστε αποστάσεις από κάποια πρόσωπα που σας είχαν δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να σταθείτε καλύτερα στους χώρους που σας ενδιαφέρουν, αυξήστε τη δημοτικότητά σας. Συμπαρασταθείτε σε συγγενείς σας που σας έχουν ανάγκη και βοηθήστε τους όπου μπορείτε. Μην εμπλέκεστε σε λογομαχίες που δε θα σας οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις. Μείνετε στο σπίτι και χαλαρώστε αντί να αναλώνεστε σε κοινωνικές δραστηριότητες που σας κουράζουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε θα φτάσετε στον προορισμό σας, εάν αλλάζετε συνέχεια κατεύθυνση. Για να νιώσετε χαρούμενοι και ευδιάθετοι, αλλάξτε την εμφάνισή σας. Μια αύξηση των εσόδων σας που θα έχετε, θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε. Ακουμπήστε σε πρόσωπα που έχετε εκτιμήσει, τόσο για την εμπιστοσύνη τους, όσο για την κρίση τους. Συνειδητά ή ασυνείδητα, θα αρχίσετε να ψάχνετε για βαθύτερες έννοιες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα μπορέσετε να πείτε τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλλει την ψυχολογία σας και να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας. Ξαναβρείτε το χαμένο σας εαυτό και αφήστε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν την αγάπη που νιώθουν για εσάς. Συνεργασίες που εκκρεμούν, αλλά και καινούριες που διαφαίνονται στον ορίζοντα, έρχονται να σας δραστηριοποιήσουν και να αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Ανακτήστε και πάλι τις δυνάμεις και τους ρυθμούς σας, ενώ το άγχος και το στρες που σας είχε καταβάλει τον τελευταίο καιρό, θα αρχίσει να απομακρύνεται από εσάς. Τολμήστε ταξίδια ή μικρές αποδράσεις που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα που σας κουράζει. Προγραμματίστε τα ταξίδια που θέλετε ή να ρυθμίσετε τα εργασιακά σας θέματα.
https://www.youtube.com/watch?v=s0vepjJlY4M

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 24 Μαΐου

Ελιχθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που καίνε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 23 Μαΐου

Η αίσθηση ότι είστε αγαπητοί θα σας προσφέρει σιγουριά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23 Μαΐου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Ετοιμαστείτε να ουρλιάξετε, να κλάψετε και να γελάσετε.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 24 Μαΐου

Ελιχθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που καίνε

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

O Devendra Banhart στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Συναυλίες, θερινό σινεμά, sleepovers με πανσέληνο και υπαίθριες εκθέσεις, στο πλήρες καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Apple Music αποκαλύπτει τη λίστα της με τους 100 καλύτερους δίσκους όλων των εποχών

Με τους Ms. Lauryn Hill, Michael Jackson, The Beatles, Prince και Frank Ocean στο top five της λίστας, δεν είναι λίγες οι αντιδράσεις που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο