Ζώδια Παρασκευής 24 Ιανουαρίου

Καθημερινό ωροσκόπιο απ' την Αντα Λεούση

Άντα Λεούση

 ΚΡΙΟΣ: Εκφράστε με ηρεμία τα απωθημένα σας για να βρείτε τη χρυσή τομή. Μιλήστε χωρίς υπεκφυγές γιατί η ειλικρίνεια είναι σημαντική και σημάδι ωριμότητας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η κοινωνική αναγνώριση είναι πολύ κοντά και θα νιώσετε αρκετά περήφανοι. Η διαφοροποίηση σας από τους άλλους έχει να κάνει με την επιμονή σας να είστε πρώτοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην συνεχίζετε να αμφιταλαντεύεστε όταν δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. Κάντε ότι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα και μην ακούτε αυτά που σας επιβάλλουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκαταβατικές λύσεις και διπλωματικές προσεγγίσεις θα ελαφρύνουν το βαρύ κλίμα. Συνεχίστε τις ομαδικές προσπάθειες χωρίς ίντριγκες και υστεροβουλίες.

 

ΛΕΩΝ: Μην περιμένετε να κάνουν σχόλια για τη δουλειά σας για να ικανοποιηθείτε. Θα έχετε αρκετή ψυχολογική στήριξη ώστε να υπερβείτε τον εαυτό σας κατά πολύ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απ’ το να εκβιάζετε καταστάσεις, αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Αρχίστε να γίνεστε πιο αποδοτικοί στον εργασιακό χώρο, χωρίς εντάσεις και προβληματισμούς.

 

ΖΥΓΟΣ: Συνεχίστε με αυτοπεποίθηση αυτά που πιστεύετε, όσο και αν αντιδρούν δικά σας άτομα. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι προς τους συνεργάτες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν αρχίσετε να νιώθετε πως είστε έτοιμοι και ικανοί να αγωνιστείτε, όλα θα απλουστεύσουν. Ικανοποιήστε τις ανάγκες των οικογενειακών σας προσώπων στο βαθμό που μπορείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παρασύρεστε από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Διατηρήστε το χαμόγελό σας και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη μέρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ότι σας γεμίζει ενέργεια και δύναμη. Εάν σας απασχολούν ορισμένες καταστάσεις μιλήστε μόνο με άτομα που θα σας ακούσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ότι έχει γερά θεμέλια δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τις ανακατατάξεις που θα γίνουν. Η ισορροπημένη συμπεριφορά θα κάνει και τους πιο επιθετικούς να ηρεμήσουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Η καλύτερη παρέα για σήμερα θα είναι οικεία και γνώριμα πρόσωπα. Θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις για θέματα που θα αφορούν το συναισθηματικό σας τομέα.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares