Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 24 Ιανουαρίου

Καθημερινό ωροσκόπιο απ' την Αντα Λεούση



 ΚΡΙΟΣ: Εκφράστε με ηρεμία τα απωθημένα σας για να βρείτε τη χρυσή τομή. Μιλήστε χωρίς υπεκφυγές γιατί η ειλικρίνεια είναι σημαντική και σημάδι ωριμότητας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η κοινωνική αναγνώριση είναι πολύ κοντά και θα νιώσετε αρκετά περήφανοι. Η διαφοροποίηση σας από τους άλλους έχει να κάνει με την επιμονή σας να είστε πρώτοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην συνεχίζετε να αμφιταλαντεύεστε όταν δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. Κάντε ότι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα και μην ακούτε αυτά που σας επιβάλλουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκαταβατικές λύσεις και διπλωματικές προσεγγίσεις θα ελαφρύνουν το βαρύ κλίμα. Συνεχίστε τις ομαδικές προσπάθειες χωρίς ίντριγκες και υστεροβουλίες.

 

ΛΕΩΝ: Μην περιμένετε να κάνουν σχόλια για τη δουλειά σας για να ικανοποιηθείτε. Θα έχετε αρκετή ψυχολογική στήριξη ώστε να υπερβείτε τον εαυτό σας κατά πολύ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απ’ το να εκβιάζετε καταστάσεις, αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Αρχίστε να γίνεστε πιο αποδοτικοί στον εργασιακό χώρο, χωρίς εντάσεις και προβληματισμούς.

 

ΖΥΓΟΣ: Συνεχίστε με αυτοπεποίθηση αυτά που πιστεύετε, όσο και αν αντιδρούν δικά σας άτομα. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι προς τους συνεργάτες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν αρχίσετε να νιώθετε πως είστε έτοιμοι και ικανοί να αγωνιστείτε, όλα θα απλουστεύσουν. Ικανοποιήστε τις ανάγκες των οικογενειακών σας προσώπων στο βαθμό που μπορείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παρασύρεστε από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Διατηρήστε το χαμόγελό σας και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη μέρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ότι σας γεμίζει ενέργεια και δύναμη. Εάν σας απασχολούν ορισμένες καταστάσεις μιλήστε μόνο με άτομα που θα σας ακούσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ότι έχει γερά θεμέλια δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τις ανακατατάξεις που θα γίνουν. Η ισορροπημένη συμπεριφορά θα κάνει και τους πιο επιθετικούς να ηρεμήσουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Η καλύτερη παρέα για σήμερα θα είναι οικεία και γνώριμα πρόσωπα. Θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις για θέματα που θα αφορούν το συναισθηματικό σας τομέα.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός