Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Τετάρτης 29 Ιανουαρίου

 

Καθημερινό ωροσκόπιο απ' την Αντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Βάζοντας μπροστά την αισιοδοξία δε θα πτοείστε στα μικροπροβλήματα. Μην αφήσετε πείσματα και εγωισμούς να σας δημιουργήσουν προβλήματα επικοινωνίας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν στον οικογενειακό χώρο το κλίμα είναι τεταμένο, διατηρήστε χαμηλούς τόνους. Ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα που έχετε αφήσει εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν αναζητάτε ουσιαστική επικοινωνία αποφύγετε την επίκριση ή τη σιωπή. Αν αισθάνεστε παραμελημένοι, κάντε αισθητή την παρουσία σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μείνετε μακριά από άτομα που εκπέμπουν αρνητικότητα γιατί θα σας επηρεάσουν. Δώστε προτεραιότητα στην ξεκούραση και αφήστε για μετά επαγγελματικά σχέδια.

 

ΛΕΩΝ: Αφιερώστε τη μέρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε υπέροχα. Η παρορμητικότητα θα σας βάλει σε μπελάδες, γι’ αυτό σκεφτείτε καλά πριν κάνετε ή πείτε οτιδήποτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη σκέφτεστε να αποφύγετε τις ευθύνες που σας αναλογούν γιατί θα το μετανιώσετε. Ζητήστε συμβουλές από άτομα που εκτιμάτε για να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Όπου είναι δύσκολο να πείτε την αλήθεια δε χρειάζεται να πείτε πολλά ψέματα. Αν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε τη ζωή σας μην ξεχάσετε να ασχοληθείτε και με τις λεπτομέρειες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας τα εμπόδια θα καταφέρετε πολλά. Δεν έχετε τίποτα να μοιράσετε με οικογενειακά πρόσωπα, γι’ αυτό υποχωρήστε σε καυγάδες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με μικρές κινήσεις αλλάξετε ότι δε σας αρέσει στην εμφάνισή σας. Αφιερωθείτε στα οικονομικά σας μια που οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παραδεχτείτε τα λάθη σας όταν οι καταστάσεις το απαιτούν και μην είστε εγωιστές. Εκφράστε όσα σας πιέζουν στο φιλικό σας περιβάλλον και θα σας ακούσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην κινδυνέψετε όπου ακούσετε όμορφα λόγια δείξτε εγκράτεια. Δώστε περισσότερη προσοχή στο σύντροφό σας και μη θεωρείτε τα πάντα δεδομένα.

 

ΙΧΘΥΣ: Καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι το έναυσμα για νέες συμφωνίες. Θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με αγαπημένα πρόσωπα αν τραβάτε το σχοινί.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.