Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ερμής στους Ιχθείς: Διαίσθηση μεγατόνων

H Αντα Λεούση προβλέπει από Δευτέρα 3 έως 9/2/20



Στις 3 ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθείς, κάνοντάς σας διαισθητικούς και ταυτόχρονα ευμετάβλητους. Θα είστε αρκετά δεκτικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας και έντονα συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας. Όσο θα βρίσκεται ο Ερμής σε αυτή τη θέση, θα δέχεστε πληροφορίες, θα μάθετε αλήθειες και θα ασχολείστε μόνο με σημαντικές στιγμές. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία. Στις 5 ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές που θα κάνετε, ώστε να προχωρήσετε ευκολότερα σε νέα σχέδια. Οι αλλαγές θα είναι πιο εύκολες σε πράγματα που σας αρέσουν. Στις 8 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, θέση που σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ενθουσιώδεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις η άνεση που θα δείχνετε θα μοιάζει με επιθετικότητα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα όσων βρίσκονται γύρω σας, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην παρεξηγηθείτε. Οι διαρκείς εναλλαγές στη διάθεσή σας, τείνουν να τρελαίνουν τους πάντες εκτός από εσάς. Θα θέλετε να ανανεωθείτε, ενώ ταυτόχρονα θα είστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο θα είστε πιο εκδηλωτικοί στο να δείξετε τι αισθάνεστε και ξεκάθαροι σε ότι πείτε. Το πάθος μπαίνει σε πρώτη μοίρα, σπάζοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στις 9 η Πανσέληνος στο Λέοντα, σηματοδοτεί εντάσεις, άσχημες σκέψεις και σκληρά λόγια, ενώ πυροδοτεί κρίσεις και ρήξεις στο συναισθηματικό τομέα. Αποφύγετε κινδύνους και παγίδες σε οικονομικό επίπεδο. Κρατήστε τις ισορροπίες σε επαγγελματικό επίπεδο και μην προβείτε σε ακραίες αλλαγές που δεν έχουν μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια. Θα χρειαστεί να παλέψετε για τα κεκτημένα σας, αγνοώντας όσους προσπαθήσουν να σας κρατήσουν πίσω. Βρείτε τρόπους δράσης για να αποτινάξετε από πάνω σας ότι σας βαραίνει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο).

 

ΚΡΙΟΣ: Η ανάκαμψη που περιμένατε σε όλους σας τους τομείς έρχεται και είστε αρκετά δυναμικοί, ώστε να τα βγάλετε πέρα στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε σε πέρας. Μην προβείτε σε οικονομικά ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας και μη ζητήσετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα οδηγηθείτε σε σκαμπανεβάσματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η λογική θα συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία με τη διαίσθησή σας και θα μπορέσετε αναμφίβολα να καταφέρετε αξιόλογα πράγματα σε όλους τους τομείς. Επικεντρώστε τις σκέψεις σας σε θέματα που θέλετε να διευθετήσετε και όλα θα πάνε καλά. Η βδομάδα θα σας βοηθήσει με μεγαλύτερη σαφήνεια να διακρίνετε τι ακριβώς αγαπάτε, αλλά και τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε ή να το διατηρήσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν την αξία και την προσφορά σας. Οι καλές προϋποθέσεις για πρόοδο που θα δημιουργηθούν ακόμα και στις αντιξοότητες, θα κρατούν την ψυχολογία σας σε τέλεια φόρμα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να χάσετε κάποια κιλά, επιχειρήστε το τώρα που θα σας είναι πιο εύκολο, καθώς το έντονο στρες και το άγχος που κουβαλούσατε, θα είναι αισθητά μειωμένο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προγραμματίστε ότι έχετε να κάνετε ώστε να μην υπάρχουν πίσω σας εκκρεμότητες που θα σας εμποδίσουν να συνεχίσετε τα σχέδιά σας. Λύστε διεξοδικά θέματα που εκκρεμούν πάνω στη σχέση σας, αλλά από την άλλη δε θα σας αφήσει ανικανοποίητους στο θέμα του έρωτα. Ίσως να είναι κάπως δύσκολο κάποια πρόσωπα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την καρδιά σας, όμως, οι πολλές γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα αναστατώσουν τις μέρες σας.

 

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να γίνετε ελκυστικότεροι και κερδίστε τα συναισθήματα του ατόμου που κινεί το ενδιαφέρον σας. Αναζητήστε την καλή ζωή, μια που η διάθεσή σας για φλερτ θα είναι αυξημένη. Δε θα λείψουν από τη ζωή σας οι αισθηματικές κατακτήσεις, αλλά δε θα πρέπει να προχωράτε με αργούς ρυθμούς που θα κουράσουν τους άλλους, μια που δεν έχουν όλοι την ίδια υπομονή με εσάς

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια χαρά θα τα καταφέρετε, αφού δε θα υπάρχει κάτι σημαντικό να ανατρέψει τα σχέδιά σας ή να σας χαλάσει την ψυχολογία. Απεναντίας, όλα θα φαίνονται να δουλεύουν για εσάς και για την υλοποίηση των επιθυμιών σας. Στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν τις τελευταίες ημέρες του μήνα, τολμήστε να βρείτε μια άκρη στις σημαντικές συνομιλίες σας αλλά και στις πιο δύσκολες συνεργασίες σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας ξεκινώντας από τη βελτίωση της εμφάνισής σας και απολαύστε τη συντροφιά ατόμων που συμπαθείτε και δε σας ψυχοπλακώνουν. Αφιερώστε το χρόνο σας στην έρευνα των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων, για να μάθετε λεπτομέρειες που μελλοντικά θα σας είναι πολύτιμες. Οργανωθείτε και θέστε σε εφαρμογή πολλά από τα νέα σας σχέδια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε επίσημες και πιο ουσιαστικές αποφάσεις, έστω και αν θα αφορά τη συναισθηματική σας ζωή ή ένα γάμο. Το πλανητικό σκηνικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κατάστασης, αφήνοντάς σας να αποτολμήσετε πιο μεγάλα βήματα, που θα βάλουν τις βάσεις για να δημιουργηθούν καλύτερες σχέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξωτερικές δυνάμεις μπορεί να παίξουν ανατρεπτικό ρόλο, αλλά θα είναι αρκετά περιορισμένες, ώστε αν σας έχει μείνει κάποιο απωθημένο για μια σχέση που δεν προχώρησε, να μπορέσετε να δοκιμάσετε ξανά ή να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας. Η μέρα είναι αρκετά ενθαρρυντική και ευνοϊκή σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων σας, αφού θα σας προσφέρει τέλεια επικοινωνία αλλά ευκαιρίες καινούριων γνωριμιών.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η βδομάδα δεν προσφέρει μόνο δυνατότητες σε υλικό και πρακτικό επίπεδο, αλλά βοηθάει να κρίνετε και να ξεκαθαρίσετε σημαντικά τις σχέσεις με τους γύρω σας. Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σας σχέδια παίρνουν καλό δρόμο και τώρα που θα διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες, θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα. Επειδή έχετε ακόμα πολλά να δώσετε μην απελπιστείτε με την πρώτη αναποδιά που θα σας συμβεί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα καθιερωμένα μπορούν να ανανεωθούν, να βελτιωθούν και να εκσυγχρονιστούν, ενώ θα δείτε καινούριες προτάσεις να εκπληρώνουν τις προσδοκίες σας. Επειδή πολλά πράγματα θα παιχτούν στο παραπέντε, μην επιχειρήσετε μεγάλα άλματα στον τομέα που σκέφτεστε, αν δεν έχετε έτοιμο το δίχτυ ασφαλείας. Οι ελλείψεις που έχετε σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα, θα μπορέσετε να τις καλύψετε, αν σκεφτείτε λίγο πιο ρεαλιστικά και αντικειμενικά.

 

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε σε μια τάξη εργασιακά θέματα, οικονομικά και ξεκαθαρίστε συνεργασίες, χωρίς όμως να παραμελείτε τη συναισθηματική σας ζωή ή το σύντροφό σας. Καινούριες επιλογές μπορούν να καλύψουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι του τομέα που σας απασχολεί, αλλά οι γνωριμίες ή οι αναθερμασμένες σχέσεις έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Κάντε τις απαιτούμενες ενέργειες και κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στους επιθυμητούς στόχους.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.