Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αρης στον Αιγόκερω: Η αυτοπεποίθηση κινητοποιεί

H Αντα Λεούση προβλέπει από Δευτέρα 10 έως 16/2/20



Στις 16 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και θα κινητοποιηθείτε ώστε να συγκεντρωθείτε στην υλοποίηση των στόχων μας. Αυξάνεται η διαίσθηση και η ενέργεια, αλλά με υπευθυνότητα και επιμέλεια θα χειριστείτε κάθε πρόβλημα με σωστό τρόπο. Οικονομικά θα πρέπει να είστε εγκρατείς, ώστε να μην εξανεμίζετε ότι αποκομίζετε.

 

ΚΡΙΟΣ: Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και τις συγκυρίες που θα είναι ευνοϊκές για εσάς, θα φέρουν ευχάριστες προοπτικές στο συναισθηματικό σας τομέα. Η αιτία του στρες του συντρόφου σας δεν είναι όπως εσείς πιστεύετε η σχέση σας, αλλά η δουλειά του. Βαθμιαία θα βελτιωθεί η διάθεση και των δυο σας και θα είστε πιο ανεκτικοί και ήρεμοι.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασυρθείτε σε ενέργειες που αρέσουν στο περιβάλλον σας, αλλά δεν ικανοποιούν εσάς. Εάν το θέλετε πραγματικά, έχετε τρόπο να κάνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις πιο ουσιαστικές. Όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, τόσο το καλύτερο για εσάς. Για να πετυχαίνουν οι συναλλαγές σας, φροντίστε να είστε περισσότερο ευγενικοί και καθόλου εριστικοί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε ζήλιες και ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση σας και προτιμήστε το διάλογο. Μην πάρετε άμεσα θέση σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά και μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις στον ερωτικό σας τομέα. Μια καινούρια επαγγελματική συνεργασία θα αναλώσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας. Μη φρενάρετε όσους σας δίνουν ευκαιρίες και σας ανοίγουν δρόμους για την εξέλιξη της καριέρας σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην είστε υπερβολικοί σε έξοδα που μπορείτε να αποφύγετε, για να μην έχετε αργότερα δυσκολίες. Προσαρμοστείτε στις εξελίξεις της εποχής και μην είστε τόσο επιφυλακτικοί στα αισθηματικά σας θέματα. Εάν οι καταστάσεις δεν είναι ακριβώς όπως θα θέλατε, μην πιέζετε να έρθουν στα μέτρα σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση, καθώς καινούριες ευθύνες στον εργασιακό τομέα είναι πιθανόν να σας κουράσουν.

 

ΛΕΩΝ: Σε άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά και χαλάνε την ψυχολογία σας, βάλτε τους όρια πριν σας τσακίσουν τα νεύρα. Βάλτε μπροστά τη λογική σας για να λύσετε θέματα που θα σας αποδώσουν στο μέλλον. Εάν θέλετε να βγείτε νικητές από αδιέξοδες καταστάσεις, καταπιαστείτε με πιο δημιουργικές ενασχολήσεις. Ασχοληθείτε με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας που δείχνουν ότι έχουν πραγματικά την ανάγκη σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να απελευθερωθείτε και να λύσετε τα χέρια σας, αναθέστε στους συνεταίρους σας μερικές από τις εργασίες σας. Βάλτε μια τάξη στα πράγματα του σπιτιού σας, ώστε ο χώρος σας να γίνει πιο λειτουργικός. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, προλάβετε παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην ασκήσετε κριτική σε άτομα που αγαπάτε, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε τις απόψεις τους.

 

ΖΥΓΟΣ: Όσοι είστε αδέσμευτοι, αρπάξτε τις ευκαιρίες και ξεκολλήστε από το παρελθόν. Είναι μια μέρα μεγάλης επαγγελματικής ανόδου και η σημαντική προσφορά σας σε αυτόν τον τομέα θα εκτιμηθεί από τους συνεργάτες σας και θα σας φέρει στην κορυφή. Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας απ’ ότι συνηθίζατε μέχρι τώρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, χωρίς να αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή το πάθος και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες φαίνεται να κυριεύουν τις επιλογές σας, φροντίστε να μη φερθείτε εγωκεντρικά. Τα φλερτ και τα ερωτικά καλέσματα θα παίξουν βασικό ρόλο στη ζωή σας, καθώς η παρουσία σας θα έλκει τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Η βοήθεια των άλλων θα αποδειχθεί ιδιαίτερα πολύτιμη και θα σας βοηθήσει να κάνετε πράγματα που μόνοι σας ίσως δε θα τα καταφέρνατε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε το προβάλλοντας  όσο μπορείτε και με κάθε τρόπο τη γοητεία σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, προσπαθήστε να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί, ήρεμοι και αναζητήστε την αρμονία στη σχέση σας. Εκφράστε στο σύντροφό σας τα συναισθήματά σας και ζήστε μαζί του ευχάριστες στιγμές, χωρίς να σας πιάνουν κτητικές τάσεις που στην πορεία θα σας οδηγήσουν σε εκνευρισμό και κόντρα μεταξύ σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρεθείτε όσο μπορείτε περισσότερο με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα, όταν δε θα έχετε και τόσο μεγάλη διάθεση για κοινωνικότητες. Μπορεί οι παροδικές εντάσεις να μη σας αφήνουν να σκεφτείτε λογικά, αλλά καινούριες συνεργασίες είναι στα σκαριά και τελικά θα βγει κάτι πολύ θετικό. Επενδύστε κάποια χρήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, κυρίως σε πρακτικούς τομείς, χωρίς να το παρακάνετε και χωρίς να σας πιάνουν ανασφάλειες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήνετε τα συναισθήματά σας να κυριαρχήσουν χωρίς να ακούτε τη φωνή της λογικής, καθώς τα μόνα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν είναι τα αισθηματικά σας. Αναπτύξτε την ανάγκη που έχετε να διαλευκάνετε θέματα που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σας με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Να θυμάστε πως σας περιτριγυρίζουν σημαντικότατες ευκαιρίες, γι’ αυτό σκεφτείτε πολύ καλά ποιες απ’ όλες θα διαλέξετε πριν δώσετε απαντήσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Σίγουρα σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε αρκετά από πολλά πράγματα που ελπίζατε και ποθούσατε να υλοποιηθούν. Επειδή έχετε αναλάβει πολλά πράγματα και ετοιμάζεστε να αναλάβετε ακόμη περισσότερα, φροντίστε να έχετε αυξήσει τις άμυνες του οργανισμού σας. Θα χρειαστεί να παραβρεθείτε σε πολλές εκδηλώσεις και να αποδεχθείτε αρκετές προσκλήσεις, προκειμένου να ενισχύσετε το προφίλ σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του