Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Έρωτας και Άστρα: Άνοιξη 2020

Νέα μονοπάτια έρωτα ανοίγουν με τον ερχομό της Ανοιξης



Είμαστε έτοιμοι να αποχαιρετήσουμε το χειμώνα και υποδεχθούμε την άνοιξη. Άραγε τι να φέρνει αστρολογικά σε ερωτικό επίπεδο. Θα συναντήσετε κάποιο νέο και συναρπαστικό πρόσωπο που θα βάλει χρώμα στη ζωή σας ή μήπως θα προτιμήσετε να μείνετε μόνοι; Θα περπατήσετε σε νέα μονοπάτια που οδηγούν στην αγάπη και θα σας αποκαλύψουν τα καλά κρυμμένα μυστικά της; Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί τους επόμενους μήνες, οπότε είναι καλύτερο να είστε προετοιμασμένοι και να έχετε μια ιδέα για το τι να περιμένετε.


ΚΡΙΟΣ – Σας περιμένει μια συναρπαστική σεζόν

Πολύχρωμη μπορεί να θεωρηθεί η ζωή σας τους μήνες που έρχονται  αν και αυτό μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη για εσάς, αφού ποτέ σε σας αρκούσε το ασπρόμαυρο. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα κρατάτε επιφυλάξεις απέναντι στο ταίρι σας και θα δοκιμάσετε αρκετά το χαρακτήρα τους πριν αποφασίσετε να παραδεχθείτε τα συναισθήματά σας. Οι αδέσμευτοι κατά πάσα πιθανότητα θα συναντήσετε το άτομο που θα θεωρήσετε ιδανικό για εσάς, που θα σας αγαπάει ακριβώς όπως είστε.

 

ΤΑΥΡΟΣ – Επιστροφές και διεκδικήσεις

Το παρελθόν φαίνεται να σας χτυπά την πόρτα και έρωτες από παλιά να φέρνουν τη φλόγα τους, αναζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Πριν βιαστείτε να αποφασίσετε, σκεφτείτε γιατί τα πράγματα δεν λειτούργησαν την πρώτη φορά. Η προσωπικότητά σας ή οι προοπτικές σας; Ανεξάρτητα από το αν είστε σε σχέση ή όχι, η ζωή σας θα είναι γεμάτη αγάπη και θα περιβάλλεται από τους φίλους και την οικογένειά σας που με τη σειρά τους θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ - Όλα τα μάτια στραμμένα επάνω σας

Τη φετινή άνοιξη θα αναπτυχθεί σημαντικά ο κύκλος σας με νέα πρόσωπα και φίλους, οπότε όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι ετοιμαστείτε να βρείτε το άτομο που θα τραβήξει την προσοχή σας. Όσοι είστε σε σχέση θα πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφό σας και θα βγάλετε και οι δυο πιο εύκολα τον πραγματικό σας εαυτό. Λίγο διαφορετικά θα είναι τα πράγματα για εσάς που βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση, καθώς θα πρέπει να ταρακουνήσετε τα πράγματα για να κρατήσετε ζωντανή τη φλόγα στη σχέση σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Δύσκολη περίοδος χτυπάει τη πόρτα σας

Η φετινή άνοιξη απαιτεί από εσάς να προσπαθήσετε να μην είστε απαιτητικοί, αλλά να περιμένετε τα πράγματα να ακολουθήσουν τη φυσική τους πορεία. Οι αδέσμευτοι θα συναντήσετε νέα πρόσωπα, όμως προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί στον τρόπο που εκφράζεστε και να μην ασκήσετε πίεση για να περνάει το δικό σας. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας το ταχύτερο δυνατόν για να έχετε θετικά αποτελέσματα.

 

ΛΕΩΝ – Μην αφήσετε τη φλόγα να σβήσει

Γεμάτοι κέφι και πάθος για ζωή εσείς οι ελεύθεροι δε θα διστάσετε να κάνετε ένα βήμα παραπάνω προκειμένου να κατακτήσετε το στόχο σας και θα πράξετε πολύ σωστά, καθώς δεν πρόκειται να απογοητευτείτε από το αποτέλεσμα. Οι δεσμευμένοι μην αφήσετε τη σχέση σας να κυλήσει στη ρουτίνα και να εξασθενήσει, γιατί έχετε ακόμα πολλά να δώσετε και να πάρετε. Να θυμάστε πως έχετε στα χέρια σας κάτι που πολλοί επιθυμούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ετοιμαστείτε για αλλαγές

Τους μήνες που θα ακολουθήσουν θα επικεντρωθείτε στο να επανεκτιμήσετε τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι και στο να αποβάλλετε από αυτήν οτιδήποτε αρνητικό ή τοξικό υπάρχει γύρω σας ακόμα και αν αυτό περιλαμβάνει φίλους. Οι αδέσμευτοι θα έχετε προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν, αλλά δύσκολα θα αποφασίσετε να αποχωριστείτε την ελευθερία σας αν δεν είστε σίγουροι ότι θα βρείτε το σωστό άτομο .

 

ΖΥΓΟΣ - Αποκτήστε φλερτ

Αναμφισβήτητα  θα προτιμάτε να ξοδεύετε χρόνο για τα επαγγελματικά σας, αλλά θα είναι σκόπιμο να επιλέξετε να περάσετε χρόνο με ανθρώπους που μπορείτε πραγματικά να εμπιστευτείτε ώστε να νιώσετε άνετοι και να ανοίξετε την καρδιά σας. Οι δεσμευμένοι πλησιάστε το σύντροφό σας και αφεθείτε στη μαγεία της σχέσης σας για να ανακαλύψετε εκ νέου τον έρωτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ετοιμαστείτε να λάμψετε

Αρκετά εποικοδομητικοί θα είναι οι μήνες που θα ακολουθήσουν για εσάς. Οι αδέσμευτοι θα συναντήσετε νέους ανθρώπους που θα σας κάνουν να αισθανθείτε υπέροχα με τον εαυτό σας και με ανεβασμένη ψυχολογία θα προσελκύετε ολοένα και περισσότερους θαυμαστές. Οι δεσμευμένοι δώστε την πρέπουσα σημασία στη σχέση σας και αναλογιστείτε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στο ταίρι σας αν θέλετε να διασώσετε αυτό που έχετε μεταξύ σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ – Ξετυλίξτε το κουβάρι της αγάπης

Εάν είστε μόνοι δε θα μείνετε για πολύ. Αφού σύντομα θα συναντήσετε το άτομο που είναι το ίδιο παθιασμένο με τη ζωή όσο εσείς και η ένωσή σας θα είναι η αρχή για κάτι εξαιρετικά ιδιαίτερο. Εσείς που βρίσκεστε σε νέα σχέση θα θέλετε να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας, ωστόσο να είστε προσεκτικοί αν σας τάζουν τον ουρανό με τα άστρα. Όσοι είστε σε μακροχρόνια σχέση μάθετε να ξεχωρίζετε τις καλές από τις αρνητικές επιρροές που δέχεστε για να μπορέσει η σχέση σας να εξελιχθεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Τάξη και ασφάλεια

Οι μήνες που θα ακολουθήσουν φέρνουν για εσάς σταθερότητα στα συναισθηματικά σας και αρκετές δόσεις αγάπης και πάθους. Όσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση, τα πράγματα θα παραμείνουν όπως έχουν και δε θα υπάρξουν σημαντικά προβλήματα. Εάν αναγνωρίσετε κάποια λάθη σας, προσπαθήστε να αποδεχτείτε και την ευθύνη. Οι ελεύθεροι ναι μεν δεν είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια σχέση, αλλά αν βρεθεί το άτομο που μπορεί να εξιτάρει το μυαλό σας δε θα πείτε όχι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Συναρπαστικά πράγματα σας αφυπνίζουν

Νέα ενδιαφέροντα και αγάπη φέρνει η φετινή άνοιξη γι όλους σας. Μέσα από μια καλά εδραιωμένη και μακροχρόνια φιλία υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψει νέα σχέση. Οι μήνες που ακολουθούν θα είναι η καλύτερη περίοδος για να αναζητήσετε κάτι πιο σοβαρό και διαρκές. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και θα ενισχύσετε τους δεσμούς σας, ενώ όσοι σκέφτεστε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, μπορείτε να σκεφτείτε για την απόκτηση παιδιού.

 

ΙΧΘΕΙΣ – Καθοδηγήστε την αγάπη

Το αιώνιο συναίσθημα που σας καθοδηγεί θα κάνει όσους είστε δεσμευμένοι ασταθείς στη σχέση σας, αλλά στη συνέχεια θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Δείξτε ότι μπορείτε να ταρακουνήσετε τα πράγματα και να διατηρήσετε ζωντανό το ρομαντισμό. Οι αδέσμευτοι δώστε σημασία σε εκείνο το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει δείχνοντάς σας ανοιχτά και με ειλικρίνεια τα συναισθήματά του. Αυτός θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε σε μία σχέση και να μην παραμείνετε πίσω.



Photo via The Kooples

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;