Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αφροδίτη στον Ταύρο: Aνοικτοί όλοι οι δρόμοι

Η Αντα Λεούση προβλέπει από Δευτέρα 2 έως 8/3



Στις 4 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, αρχίζει να μειώνει τη δυναμικότητα και τη δημιουργικότητά σας και δε θα μπορείτε να συνεργαστείτε αρμονικά με τους γύρω σας. Η διαίσθησή σας θα μπερδεύεται με τις πληροφορίες που θα λαμβάνετε  και δε θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σωστά και προς όφελός σας. Συλλέξτε ότι σας προσφέρεται για να το εκμεταλλευτείτε αργότερα που τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Ο Ερμής ανάδρομος στους Υδροχόο σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις. Θα υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση, όψη που κάνει τη μέρα ιδανική για να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αν τυχόν υπάρξουν διαφορές εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, απλά αφήστε το να περάσει. Στις 5 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και θα αποζητήσετε περισσότερη ασφάλεια, αλλά και κάλυψη των συναισθηματικών και υλικών σας αναγκών. Την περισσότερη ενέργειά σας θα την καταναλώνετε στο οικογενειακό περιβάλλον.  Θα είστε περισσότερο ήρεμοι και στις προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρχει περισσότερο πάθος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς).


ΚΡΙΟΣ: Για να μην κουραστείτε ή αγχωθείτε, προσπαθήστε να μη βγαίνετε κατά πολύ από τους ρυθμούς σας. Απομακρυνθείτε άμεσα από ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δε σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας. Για να προβείτε σε δεσμεύσεις, σιγουρευτείτε πρώτα αν μπορείτε να δεχθείτε τις απαιτήσεις των άλλων. Έρχονται στην επιφάνεια αισθήματα που είχατε καταπιέσει γιατί δεν είχαν βρει αποδέκτες και πολλά πρέπει.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σταθερές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν, μόνο αν ζητάτε συνέχεια περισσότερα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να κάνετε ότι σας αντιπροσωπεύει πραγματικά. Για να μην εγκαταλείψετε κάποιες καλές σας συνήθειες, φροντίστε να μην είστε συνέχεια απασχολημένοι. Οργανωθείτε για να κάνετε τη ζωή σας πιο πρακτική και να αποβάλετε το άγχος από την καθημερινότητά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το ότι φροντίζετε πάντα να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, θα δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που υπήρξαν τελευταία. Τα προβλήματά σας θα αρχίσουν να λύνονται και να διαλύονται με απλούς τρόπους. Συνεχίζετε να είστε πρωτοπόροι στα σχέδιά σας, καθώς δε σας αρέσουν οι κανόνες και τα όρια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και περάστε σε φάση μεγαλύτερης δημιουργικότητας. Η ανάγκη για περισσότερη ποιότητα, θα σας ωθήσει να πάρετε καινούριες πρωτοβουλίες. Οι αναβολές και οι αναθεωρήσεις τελειώνουν, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε και να ρισκάρετε. Θα έχετε την πολυτέλεια να κάνετε ορισμένους πειραματισμούς, για να κατασταλάξετε ποια στρατηγική θα ακολουθήσετε.

 

ΛΕΩΝ: Μια που τα σχέδιά σας είναι μακροπρόθεσμα, μην ξεχνάτε αυτούς που θέλουν να σας ακολουθήσουν. Το τοπίο ξεκαθαρίζει και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε την πορεία σας. Αναθεωρήστε βασικούς τομείς της ζωής σας, καθώς και τη συμπεριφορά σας. Σημασία για εσάς δεν έχει πλέον τι θα πουν οι άλλοι, αλλά πως θα βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επίγνωση και η συνεχής ανανέωση των μεθόδων σας, σας εγγυώνται την επιτυχία και την απόδοση των πράξεών σας. Εξετάστε τις συνθήκες και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται, για να προετοιμάσετε το έδαφος σε ότι ετοιμάζετε. Εντοπίστε τις ιδανικές προϋποθέσεις, αποφεύγοντας τις παρερμηνείες και παρακάμπτοντας πιθανές παρεξηγήσεις. Θέστε τις επιδιώξεις σας σε νέο πλαίσιο, ενεργώντας με αυτοσυγκράτηση.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε παλιά σας βιώματα να επηρεάσουν τις σχέσεις σας ή την προσωπική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε μπροστά σε μεγάλα διλήμματα, επανεξετάστε τις αρχές σας για να ανακαλύψετε τις αναστολές σας. Η ειλικρινής έρευνα θα σας δώσει απαντήσεις, αλλά και τη δυνατότητα να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας. Παρακάμψτε για λίγο τη λογική και αφεθείτε στην έμπνευση και στη μαγεία της στιγμής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επαφές που θα κάνετε, θα είναι πιο δίκαιες και πιο αξιοκρατικές. Πλησιάστε περισσότερο τους συνεργάτες σας, ώστε να καταλάβετε τι θέλουν από εσάς. Χαλαρώστε και θα διαπιστώσετε πως και ο χώρος και τα άτομα που συνεργάζονται μαζί σας θα σας είναι ευχάριστα και τα συναισθήματά σας θα αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο και θα θελήσετε να προσφέρετε για κοινούς στόχους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξισορροπήστε ανάμεσα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τις δυνατότητες σας, ξεκινώντας από την προσπάθεια ενίσχυσης και βελτίωσης του οργανισμού σας και μετά στους επιμέρους τομείς της ζωής σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν, αλλά εάν δεν εννοείτε να καταλάβετε τα εμφανές θα απομακρυνθούν και δε θα έχουν άδικο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αυξηθεί η γοητεία σας και θα φέρει καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, αλλά παράλληλα θα πρέπει να προσέχετε το χειρισμό των χρημάτων σας. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να κρατάτε τα προσχήματα μια που οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα είναι ικανές να προκαλέσουν έντονες κόντρες και αντιπαραθέσεις με συνεργάτες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε στην ισχυρογνωμοσύνη και στον παρορμητισμό σας να γίνει εμπόδιο στα σχέδιά σας. Θα προκληθούν κάποιες οικονομικές απώλειες και καλό είναι να προσέξετε τις κινήσεις σας, καθώς δε θα είστε έτοιμοι να δεχθείτε ένα καινούριο χτύπημα. Πρέπει άμεσα να κάνετε ριζικές αλλαγές, για να διορθώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε τα λάθη που υπήρξαν στο παρελθόν.

 

ΙΧΘΥΣ: Οπλιστείτε με δύναμη και αποφασιστικότητα για να βάλετε μπροστά και τους πιο δύσκολους στόχους σας. Θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε αρκετές από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας και να βάλετε νέες βάσεις, που θα σας είναι πιο προσοδοφόρες. Εκτιμήστε σωστά τις καταστάσεις και τα λεγόμενα των άλλων, χωρίς να παίρνετε αψήφιστα τη γνώμη των άλλων, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές πληροφορίες.

Cover Photo: Kate Moss forZadig & Voltaire shot by Fred Meylan

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός