Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Υπερπανσέληνος στην Παρθένο: Στην τάξη του έρωτα

 

Η Αντα Λεούση προβλέπει από Δευτέρα 9 έως 15/3



 

 

Στις 9 με την Πανσέληνο στην Παρθένο, ενισχύεται η διορατικότητα, η αντίληψη και η σκέψη, αλλά δε θα λείψουν οι εσωτερικές αναζητήσεις, το άγχος και η ανασφάλεια. Δημιουργεί ουτοπικές καταστάσεις ενώ θα είναι πολύ εύκολο να απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Μην προχωρήσετε σε αλλαγές που δεν έχετε μελετήσει εξαρχής ή αντιπαρατεθείτε με συνεργάτες. Μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ( Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Στις 10 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, ξαναφέρνοντας τις χαμένες ισορροπίες και βοηθώντας σας να απομακρυνθείτε απ’ ότι σας κρατάει πίσω και δε σας αφήνει να προσεγγίσετε τα σχέδια που έχετε για το μέλλον σας. Κλείστε τα αυτιά σας σε κακόβουλα σχόλια που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, εκτός απ’ το να σας χαλάσουν τη διάθεση και βάλτε πλώρη για να προσεγγίσετε τα όνειρά σας με όποιο τρόπο μπορείτε καλύτερα. Στις 14 ο Άρης στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας κάνει πιο οργανωτικούς και δυναμικούς ώστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και δύσκολες καταστάσεις. Με τον Ήλιο στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για αύξηση εισοδημάτων και οι επαγγελματικές υποθέσεις έχουν άνοδο.

 

ΚΡΙΟΣ: Κρίνετε, συγκρίνετε και αποφασίστε για τις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας χωρίς να βιαστείτε. Μια που τα οικονομικά προβλήματα ότι και να κάνετε δεν πρόκειται να τελειώσουν, βρείτε και πάλι τη διάθεσή σας να φλερτάρετε και να νιώσετε όμορφα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που έχετε. Επαναστατήστε και καταργήστε ότι σας είναι πλέον ρουτίνα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή στο παρελθόν έχετε στηρίξει κάποια άτομα, δε σημαίνει ότι πρέπει να ελπίζετε ότι θα βοηθηθείτε από αυτούς. Θυμηθείτε πως ο καθένας πάει με το μέρος του ισχυρότερου. Ο πανικός, η ένταση και η υπερβολές στη συμπεριφορά δε σας βοηθάνε, αντίθετα σας σπρώχνουν σε επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις που θα πλήξουν τον οικονομικό σας τομέα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έντονα θα ασχοληθείτε με το συναισθηματικό σας τομέα, γιατί δεν έχετε κατασταλάξει αν πρέπει να δώσετε τέλος σε μια σχέση που κρατάει χρόνια και είχε αρκετές καλές στιγμές. Οι προβληματισμοί που έχετε στα επαγγελματικά σας θέματα, έχουν καταντήσει μονότονοι και ανιαροί και θα πρέπει να βρείτε διεξόδους πριν να είναι πολύ αργά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ελέγξτε προσεκτικά μια πληροφορία που θα πάρετε, για να μη γίνει η αιτία να καταστραφεί μια φιλική σας σχέση και προσέξτε την υγεία σας, γιατί το άγχος σας έχει εξαντλήσει. Προσπαθήστε να καταλάβετε τις αντιρρήσεις των άλλων, χωρίς να έχετε επιθετική διάθεση και μην αφήνετε τη διαίσθησή σας να σας σπρώχνει στην απαισιοδοξία, εάν θέλετε να πάρετε απαντήσεις.

 

ΛΕΩΝ: Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τολμηρές αποφάσεις, ούτε για να επιφέρετε ρήξη στις σχέσεις σας. Οι ευκαιρίες για να κάνετε τη ζωή σας πιο συναρπαστική θα υπάρχουν είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, όμως, κάποιες στιγμές οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν νευρικούς και εριστικούς και θα πρέπει να το πολεμήσετε, για να μην φέρετε ρήξη στη σχέση σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας αφυπνίσει για να διορθώσετε ή να προλάβετε γεγονότα που δε θα σας είναι ευχάριστα. Προσπαθήστε να επικοινωνείτε πιο ουσιαστικά με τους άλλους, γιατί το να μην ενοχλείτε δε φτάνει. Χρειάζεται να γίνεται πιο τρυφεροί με τους άλλους, να τους εκπέμπετε τη ζεστασιά που έτσι κι αλλιώς δε σας λείπει και να αναδύεται τόσο από τις πράξεις, όσο και από τα λόγια σας. 

 

ΖΥΓΟΣ: Μάλλον η μέρα θα παίζει με την ψυχολογία και το ενδεχόμενο να πάθετε νευρική κόπωση θα είναι υψηλό. Βέβαια, έχετε φροντίσει οι άμυνες του οργανισμού σας να είναι σε πολύ καλά επίπεδα και έτσι δεν έχετε λόγο να φοβάστε για το χειρότερο. Κάντε ότι μπορείτε να ανεβάσετε την ψυχολογία σας και να τονώσετε το ηθικό σας, όμως, μην ξεχνάτε να ασχολείστε πιο συχνά με την υγεία σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά μην αναλώνεστε μόνο εκεί, αφού πρέπει να βρείτε χρόνο για να τον περάσετε μαζί και να χαρείτε τον έρωτα. Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι, ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, εμφανιστείτε γοητευτικότεροι και κάποιο άτομο από το ευρύτερο περιβάλλον σας, θα σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το να μην πανικοβάλλεστε και να είστε προσεκτικοί είναι ίσως το πιο σημαντικό. Ακούστε τους άλλους τι έχουν να σας πουν και ασχοληθείτε εντονότερα με τον οικονομικό σας τομέα, ειδικότερα με τα έσοδά σας. Η ικανότητά σας να αψηφάτε τους κινδύνους θα είναι αυξημένη, από την άλλη όμως, θα σας κάνει αρκετά βιαστικούς, ανυπόμονους και νευρικούς, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη σχέση με το σύντροφό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η παρουσία σας στον εργασιακό χώρο θα γίνει αρκετά έντονη, όμως, δε θα πρέπει για κανένα λόγο να γίνει επιβλητική. Απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις που σας φθείρουν, αλλά θα πρέπει να βρείτε τρόπο να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες και στις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους, για να μην κινδυνέψουν τα εισοδήματά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παλέψτε με θεμιτά μέσα για να επικρατήσετε στις δυσκολίες ή στα προβλήματα που θα προκύψουν και να βγείτε νικητές, χωρίς να χάσετε κάτι στο οποίο είχατε επενδύσει. Οι υπερβολές κάπου ανήκουν, αλλά σίγουρα όχι σε εσάς. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας, συνυπάρξτε και συνεργαστείτε με άτομα που έχουν σταθερή βάση για να ωφεληθείτε.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κυμαίνονται σε αρκετά καλό επίπεδο, ενώ κάποια αισθηματική σας σχέση που θα αναπτύσσεται θα σας προβληματίσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα σας επιτρέψει να ζήσετε ευχάριστες στιγμές. Ενδέχεται να προκληθούν κάποιες προστριβές και να πιστεύετε πως ο σύντροφός σας, σας κρύβει κάποια σημαντικά πράγματα.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά