Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Νέα Σελήνη στον Κριό: Eπιθυμία για αλλαγές

H Aντα Λεούση προβλέπει από Δευτέρα 23 έως 29/3



 

Στις 24 η Νέα Σελήνη στον Κριό, απρόσμενα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε μετασχηματισμούς, ενώ θα νιώθετε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Η επιθυμία σας για αλλαγές θα σας κάνει ανυπόμονους με αποτέλεσμα να καθυστερείτε τις εξελίξεις. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν ή άτομα που σας ταλαιπωρούν ψυχικά. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας θετικά και μη τη σπαταλήσετε σε ρίσκα ή προκλήσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 28 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία, όπως και τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Κατά κανόνα δεν πρόκειται να δυσαρεστηθείτε, εφόσον διατηρήσετε τις ισορροπίες και το ακέραιο του χαρακτήρα σας σε προτάσεις για συνεργασία. Στις 29 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα.


ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά περίεργη, γι’ αυτό αποφασίστε ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας, ώστε να μπορέσετε να είστε συνεπείς και μάχιμοι. Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα και μη βιαστείτε να αποδείξετε ότι είστε αποφασιστικοί και έτοιμοι για όλα. Εάν υπάρχουν κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα που μερικές φορές φέρονται εγωκεντρικά, μην αρχίσετε να μαλώνετε μαζί τους, γιατί η κρίση θα περάσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Όταν οι εμπειρίες που μαζεύετε είναι απρόβλεπτες, σας δημιουργούν ανασφάλεια και δεν είστε σίγουροι αν τις αντιμετωπίζετε σωστά, αλλά η ψυχραιμία θα σας σώσει από λάθη. Εκμεταλλευθείτε τη δημιουργικότητα που έχετε, για να μπορέσετε να θέσετε καινούριες βάσεις στις σχέσεις σας, αλλά και στις συνεργασίες σας. Ένας τρόπος για να ανεβείτε ψυχολογικά, είναι να ανανεώσετε το χώρο που ζείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παλέψτε τις δυσκολίες με θάρρος και μη σας πτοούν οι εξελίξεις που θα σημειωθούν, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι η καλύτερη και η απαραίτητη βάση για τη σχέση σας που φαίνεται να περνάει τεστ αντοχής. Η καρδιά διαθέτει περισσότερη κατανόηση, γι’ αυτό προσπαθήστε να αγγίξετε το σύντροφό σας περισσότερο συναισθηματικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε μεγάλη προσοχή σε ότι κάνετε και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ειδικά στον έρωτα. Μην βιαστείτε να παραιτηθείτε από τα σχέδιά σας που τώρα αρχίζουν να αναπτύσσονται. Οι μνήμες και οι εμπειρίες του παρελθόντος θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις παρούσες σχέσεις σας. Η λειτουργία των σχέσεών σας και η επικοινωνία σας με τους άλλους δε θα είναι ιδανική.

 

ΛΕΩΝ: Οι αναμνήσεις σας θα επιστρατευθούν και θα παίξουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες υπόλοιπες σχέσεις σας. Θα παρατηρηθεί ξανά μια αλλαγή στο κλίμα και δε θα πρέπει να αφήσετε τις ραγδαίες εξελίξεις, να σας κάνουν αντικείμενο της τύχης και των συμπτώσεων, γιατί αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι και την κρίσιμη στιγμή δε θα βρεθεί κανείς δίπλα σας για να σας βοηθήσει. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σωρεία υποθέσεων, εκκρεμοτήτων και ευθυνών που έχετε αναλάβει τους τελευταίους μήνες, έχουν εξαντλήσει τα όρια της υπομονής σας και κατά συνέπεια και τα νεύρα σας. Προσπαθήστε να καταπιαστείτε με κάτι δημιουργικό που δε θα μεγαλώνει το άγχος σας, αλλά θα σας χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να πείσετε τους συνεργάτες σας, ότι τα σχέδιά σας μπορούν να υλοποιηθούν και να πετύχουν.

 

ΖΥΓΟΣ: Η στάση σας θα παίξει αρνητικό ρόλο σε κάποια σχέση σας, ενώ δε θα είναι τόσο εύκολο να ξεπεράσετε τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν με το σύντροφό σας. Θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας κατανοώντας καλύτερα τα συναισθήματά σας και θα αποκτήσετε σιγουριά, αυτοπεποίθηση και σταθεροποίηση της συναισθηματικής σας ζωής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα τους προσεγγίσετε, αλλά και γενικά στον τρόπο που θα εκφραστείτε μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κινηθείτε έξυπνα για να αποφύγετε τις παγίδες και τα λάθη που θα δημιουργηθούν και μην κάνετε ανοίγματα ή επεκτατικές κινήσεις, χωρίς να έχετε τις απαραίτητες βάσεις για να ξεκινήσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε τις ελλείψεις στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ παράλληλα θα καλυτερέψει και η ψυχολογική σας κατάσταση. Περιορίστε τον καταναλωτισμό σας και μην πιέσετε καταστάσεις, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις καλές μέρες που θα έρθουν και να δώσετε αίσιο τέλος σε καταστάσεις που σας παιδεύουν εδώ και καιρό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τάση που θα σας πιάσει να ενθουσιάζεστε με καθετί νέο και ασυνήθιστο, από ένα σημείο και μετά θα είναι επικίνδυνο. Η ισχυρή έλξη που θα νιώσετε προς τη  περιπέτεια και τις κατακτήσεις, θα σας ωθήσει κάποιες φορές σε ακραίες καταστάσεις, κάνοντάς σας να αναζητάτε περισσότερες συγκινήσεις και ελεύθερες σχέσεις ή να εκφράζετε περίεργες σεξουαλικές επιθυμίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αδέσμευτοι πιθανόν να ανακαλύψετε άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος που δε σας αφήνει αδιάφορους και η σχέση σας να γίνει στενότερη, ενώ οι δεσμευμένοι φαίνεται πως τώρα θα αρχίσετε να ξεπερνάτε τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν στη σχέση με το σύντροφό σας. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, απολαύστε τη ζωή και κερδίστε τις καρδιές των άλλων.

 

ΙΧΘΥΣ: Η συναρπαστική σας προσωπικότητα θα λειτουργεί για το συμφέρον σας. Δε θα είναι καθόλου παράξενο αν ερωτευθείτε με την πρώτη ματιά ή αν αποφασίσετε να κάνετε σαρωτικές αλλαγές στη ζωή σας. Όμως, μην αμελήσετε να είστε συνεπείς απέναντι στα άτομα που αγαπάτε, καθώς τιμωρείται η ασυνέπεια και θα σας έρθουν δυσάρεστες εκπλήξεις αν δεν είστε προσεκτικοί.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.