Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πανσέληνος στον Ζυγό: H αγάπη φέρνει την ισορροπία

 

Η Αντα Λεούση προβλέπει από Δευτέρα 6 έως 12/4



 

Στις 7 η Πανσέληνος στο Ζυγό, βγάζει στην επιφάνεια εγωιστικές συμπεριφορές και ακραίες απαιτήσεις. Υπάρχει δυσκολία στο να αποκατασταθούν οι ισορροπίες, καθώς απρόσμενες εντάσεις θα φέρνουν αναστάτωση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Ο Άρης στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με το σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Στις 11 ο Ερμής περνάει στον Κριό, κάνοντάς σας ετοιμόλογους και μάχιμους επαγγελματικά και προσωπικά. Θα ενθουσιάζεστε γρήγορα, θα έχετε γρήγορη αντίληψη, ενώ η παρόρμηση θα σας χαρακτηρίζει σε συναντήσεις και επαφές. Καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο τις λεπτομέρειες και να μην τις προσπερνάτε, καθώς μέσα από αυτές θα βρείτε κλειδιά που θα σας ανοίγουν πόρτες για την επιτυχία. Ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα δυσκολέψει αρκετά τις αποφάσεις σας, ενώ θα μειωθεί και η βοήθεια που θα λαμβάνατε από συγκεκριμένα άτομα.

 

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, χωρίς να πάρετε άμεσα θέση. Μην αφήσετε να σας απορροφήσουν τα οικογενειακά προβλήματα και αντισταθείτε στις απαιτήσεις των άλλων. Εάν υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια, αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία. Πάρτε πρωτοβουλίες που σας είναι αναγκαίες και αφήστε τους συνεργάτες σας να πουν τις ιδέες τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα, κρατήστε μια μετρημένη στάση. Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να κάνετε παρέα με άτομα που σας εκνευρίζουν και εξοικονομήστε χρόνο για να χαλαρώσετε. Η ψυχρότητα στη συμπεριφορά κάποιων, οφείλεται στα δικά τους προσωπικά προβλήματα. Βάλτε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, που τελευταία έχετε παραμελήσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι απαραίτητο να επαγρυπνείτε για την πορεία των σχεδίων σας, αλλά να μην το παρακάνετε στο ρόλο της φιλικής συμπεριφοράς προς τους άλλους που συνεργάζεστε και βρίσκονται κοντά σας. Εφαρμόστε τα σχέδιά που έχετε διαλέξει στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά αποφύγετε σκληρή κριτική, άσχημη συμπεριφορά ή γκρίνιες με τους συνεργάτες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περάστε δυναμικά στη δράση, ξεκινώντας από το να κάνετε γρήγορα έναν κατάλογο με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει. Επειδή μια δόση υπερβολής θα σας συνοδεύει για αρκετό διάστημα, προχωρήστε μέχρι εκεί που μπορείτε, δίνοντας σημασία στις οικονομικές σας ενέργειες και προφυλάξτε τη σχέση σας. Αποφύγετε να κάνετε εσωτερικούς συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν και θα σας απογοητεύσουν.

 

ΛΕΩΝ: Εξισορροπήστε τις εσωτερικές σας παρορμήσεις και κάντε πιο ρεαλιστικά σχέδια για τον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, προσπαθώντας παράλληλα να είστε πιο δοτικοί στον ερωτικό. Δίνοντας περισσότερη σημασία στις ιδέες των συνεργατών σας, θα προκύψει κάτι θετικό και σε αυτό δεν αποκλείεται να συμβάλλει και ο σύντροφός σας εκούσια ή ακούσια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως να νιώσετε άγχος ή κούραση κάποιες στιγμές μέσα στο μήνα, αλλά επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά θα επιτύχετε πολλά και αξιόλογα πράγματα. Εάν θέλετε να βοηθήσετε τα οικονομικά ή τις σχέσεις σας, είναι απαραίτητο να είστε πιο ανοιχτοί και κοινωνικοί, χωρίς να είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους. Η συναισθηματική ένταση που θα έχετε, θα σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε φίλους σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι εξελίξεις στις σχέσεις και στα οικονομικά σας, θα είναι σημαντικές και σε μεγάλο βαθμό ικανοποιητικές, αρκεί να βλέπετε τις θετικές πλευρές τους. Αξιοποιήστε τις ικανότητές σας, ρετουσάροντας τη δημόσια εικόνα σας, που και αυτή θα συμβάλει στην επιτυχία σας, χωρίς όμως να είστε απόλυτοι. Μην είστε υπερβολικοί σε λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά σας θέματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη δηλητηριάζετε την καθημερινή σας ζωή με γκρίνιες και ανυπόστατες ζήλιες. Κινηθείτε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα, καθώς μπορείτε συναισθηματικά να βελτιώσετε αρκετά την κατάσταση, τόσο στο προσκήνιο, όσο και στο παρασκήνιο. Δείτε τη θετική πλευρά ενός γεγονότος που θα διαφοροποιήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς οι εξελίξεις στα οικονομικά και στις σχέσεις σας θα είναι ικανοποιητικές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανακατατάξεις στο χώρο της δουλειάς δεν πρέπει να σας τρομάξουν, όμως, μην επιτεθείτε σε όσους σας κατηγορούν. Έχοντας την αίσθηση του μέτρου και αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές, βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας. Μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί άριστα και θα σας είναι εύκολο να καταλάβετε τι ζητάει ο σύντροφός σας, αλλά θα γνωρίζετε και ποια στιγμή θα είναι η κατάλληλη για να ζητήσετε Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα σας προτρέψει να σχεδιάσετε τις αισθηματικές σας συναντήσεις και αποδράσεις. Λίγη προσοχή δώστε στον τρόπο έκφρασής σας, γιατί εάν παρεκτραπείτε θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το φιλικό σας πνεύμα, θα παίξει ευεργετικό ρόλο στις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό εκδηλώστε όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αναζητήστε την ηρεμία στην προσωπική σας σχέση και εντυπωσιάστε το σύντροφό σας ή το άτομο που σας κινεί το ενδιαφέρον αν είστε αδέσμευτοι, με την άψογη εμφάνισή σας. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και χαρείτε τη.

 

ΙΧΘΥΣ: Ψάξτε  να βρείτε τι κάνετε σωστά και τι λάθος στον ερωτικό σας τομέα , για να μάθετε τα υπέρ και τα κατά, ώστε να κάνετε «τονωτικές ενέσεις» όπου χρειαστεί ή να ανακαλύψετε το χάος αν υπάρχει. Διώξτε από πάνω σας ταμπού και περιορισμούς που σας πνίγουν, για να δείτε τον έρωτα κάτω από άλλο πρίσμα, αλλά και για να ανανεώσετε τον κύκλο σας με καινούριες και πιο εποικοδομητικές  γνωριμίες.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ