Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Με όνειρα και φιλοδοξίες

Ημερήσιες προβλέψεις από Δευτέρα 20 έως 26/4



 

Στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, εστιάστε στους στόχους σας και κάντε διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται. Ότι αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα θα αντέξει στο χρόνο, παρόλο που θα έχετε αρκετές αμφιβολίες λόγω των ανάδρομων πλανητών (Ερμή, Κρόνο, Πλούτωνα). Σε προσωπικό επίπεδο θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές η απομάκρυνση λόγω συμπεριφορών. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Στις 25 ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, φέρνει αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο που θα σας προκαλέσουν έντονη ανασφάλεια. Επανεξετάστε τους στόχους σας χωρίς βιασύνες και συνειδητοποιήστε τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να πετύχετε. Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας πνίξει, αλλά αντισταθείτε σθεναρά για να πετύχετε στην πορεία. Ενδέχεται προσωπικές σχέσεις ή βαλτωμένες συνεργασίες να φτάσουν στο τέλος τους. Στις 26 ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, δημιουργεί σωρεία υποσχέσεων, που είναι μη πραγματοποιήσιμες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί θα καταλήξετε σε λανθασμένα συμπεράσματα και θα εκτεθείτε. Στις 27 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με την πραγματικότητα και κάνοντάς σας περισσότερο ρεαλιστές. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, αλλά και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε ότι σας απασχολεί. Δίνει σάρκα και οστά στις ιδέες, στα σχέδια και στους στόχους σας. Οι επαφές σας κρίνονται από σοβαρότητα, βάζοντας το υπόβαθρο για μεγάλες συνεργασίες. Μέσα από συζητήσεις θα βρίσκετε εναλλακτικές λύσεις για ότι προσκρούει σε εμπόδια, ενώ η ηρεμία και η λογική, θα βοηθάει να εκφράζεστε σωστά. Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας, διατηρώντας ανοιχτό μυαλό και παραμερίζοντας αμετακίνητες θέσεις.

 

ΚΡΙΟΣ: Όποια σημεία μέχρι τώρα σας κρατούσαν αδιάφορους, αλλάζουν και τα πάντα θα αποκτήσουν καινούριο νόημα στη ζωή σας. Η παλιά τάξη πραγμάτων παίρνει νέα μορφή και καταργούνται ακόμα και τα αυτονόητα, όμως, οι κυριότερες αλλαγές θα γίνουν σε σχέση με τα υπαρξιακά σας ζητήματα και εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς. Θα έχετε μια μόνιμη ανησυχία για την έκβαση των υποθέσεών σας ή των συνεργασιών σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσπάθειά σας συγκεντρώνεται κυρίως στο να αναλύσετε όλα τα καλώς ή κακώς κείμενα. Ανακαλύψτε εκ νέου τι αξίζει και τι μετράει για εσάς, για να μπορέσετε να προβείτε στις αλλαγές που θέλετε. Εάν δεν οριοθετήσετε τις πραγματικές σας ανάγκες, οι ξαφνικές αλλαγές που θα εμφανιστούν στη ζωή σας, μπορεί να πάρουν μια δραματική πορεία για το παρόν και το μέλλον σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το ξεκίνημα της βδομάδας θα φέρει κάποια αναστάτωση στις σχέσεις σας, γι’ αυτό θα πρέπει η μετριοπάθεια να χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στις επαφές σας, γιατί η ώριμη και έξυπνη προσέγγιση, θα βοηθήσει να παραμεριστούν ορισμένες παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξει νομιμοποίηση της υπάρχουσας σχέσης σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι θα ευνοηθείτε με τη γνωριμία καινούριων προσώπων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε αν χρειαστεί κάποιες θυσίες ή προσφορές για να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους ότι τους αγαπάτε ή σε κάποιους συνεργάτες σας για να γίνετε αγαπητοί, χωρίς να απαιτείτε ανταλλάγματα. Διαμορφώστε την προσωπική σας ζωή, κάνοντας μια καινούρια αρχή για να γοητεύσετε και να κατακτήσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

 

ΛΕΩΝ: Αφήστε και τη λογική να δουλέψει όπου χρειαστεί και ακολουθήστε κάποιες τακτικές στις συναναστροφές σας, για να μη νιώσετε ότι παραβιάζονται οι αρχές σας. Ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσετε κάποιες από τις σχέσεις σας, να βάλετε τάξη σε κάποιες άλλες και να υπερασπιστείτε αλλαγές που θα αφορούν σχέσεις του επαγγελματικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εσωτερικές σας συγκρούσεις εμφανίζονται όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και πρακτικά. Το άγχος και το στρες θα σας καθηλώνει στα ίδια και τα ίδια με αποτέλεσμα να μη βλέπετε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα σας έρθουν. Εκδηλωθείτε για να τον κερδίσετε και θα ανακαλύψετε πως οι επιθυμίες σας είναι κοινές. Προσπαθήστε πολύ για να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό.

 

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και να άγχεστε λιγότερο. Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο και σταθερό, καθώς τα πάντα αλλάζουν, αλλά απλώς χρειάζονται προσοχή και φροντίδα για να διατηρούν τη φόρμα τους. Δηλαδή, αυτό που πρέπει να κάνετε και εσείς για εσάς και την υγεία σας. Αποφασίστε να επισκεφτείτε το γιατρό σας, αν έχετε κάποιες ανησυχίες και μην αναλώνεστε μόνο λέγοντας ότι θα πάτε και όχι πράττοντας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια ορισμένες διαμάχες και ίσως και κάποιες παρεξηγήσεις. Βάλτε ως πρωταρχικό σας κριτήριο τη δημιουργικότητα και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές, ώστε να μπορέσετε να αποδώσετε, ακόμα και κάτω από αγχωτικές συνθήκες. Χρειάζεστε χρόνο για να δημιουργήσετε νέες βάσεις και υποδομές. Θα κάνετε καινούριες επαγγελματικές διασυνδέσεις, που κάποιες θα δώσουν νέες συνεργασίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχει μεγάλη σημασία να ενεργοποιήσετε τα κρυφά σας ταλέντα, για να ανοίξετε καινούριες επαγγελματικές προοπτικές και να έχετε δυνατότητα επιλογών που δε θα επηρεάζουν τα οικονομικά σας συμφέροντα. Η σχέση με το σύντροφό σας σε γενικές γραμμές θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αρκεί να μάθετε να εξωτερικεύετε τα βαθύτερά σας συναισθήματα για να μπορεί να σας κατανοήσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να γίνετε όσο πιο ελκυστικοί και ευχάριστοι μπορείτε, για να κερδίσετε στο έπακρο τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Οι τρέχουσες υποχρεώσεις που έχετε, προκαλούν αρκετές διαφωνίες ανάμεσά σας, αλλά τίποτα δεν είναι αξεπέραστο. Μοιραστείτε τα προβλήματα ο ένας του άλλου και η αγάπη που νιώθετε, θα είναι οδηγός σας για να βρείτε λύσεις, που θα προσφέρουν ισορροπία στη σχέση σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο, που τρέφει καλά αισθήματα για το άτομό σας. Η διάθεσή σας για περιπέτεια θα είναι αυξημένη και ίσως οι ερωτικές κατακτήσεις να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην παρούσα ζωή σας. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή που θα σας χαρακτηρίσει ως άστατη προσωπικότητα.


ΙΧΘΥΣ: Συγκρατήστε και μειώστε τις απαιτήσεις σας που ολοένα και μεγαλώνουν και σας κάνουν να γίνεστε κτητικοί και να ξεσπάτε σε σκηνές ζήλιας. Ηρεμήστε γιατί δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στη ζωή σας άτομο που θα σας προσφέρει μια σχέση γεμάτη πάθος και συναισθήματα και με όχι καλή συμπεριφορά θα το απομακρύνεται. Για να έχετε καλή συνύπαρξη με κάποιο πρόσωπο, προϋποθέτει να κάνετε και θυσίες.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος