Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Απριλίου

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα  Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Για να δράσετε δυναμικά στον επαγγελματικό σας χώρο, περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Προβείτε σε συζητήσεις που είναι απαραίτητες για τα καινούρια σας σχέδια.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Διεκδικήστε αυτά που επιθυμείτε, γιατί δεν έχετε την ανάγκη κανενός.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ζητήστε από το σύντροφό σας, να σας εκφράσει τα συναισθήματά του. Μείνετε κοντά σε άτομα του περιβάλλοντός σας, που επικροτούν τις προσπάθειές σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπερασπιστείτε κάποιο φίλο σας που τον έχουν παρεξηγήσει άδικα. Αρπάξτε τώρα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΛΕΩΝ: Δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρει ένας πολύ καλός συνεργάτης σας. Πάρτε την πρωτοβουλία να οργανώσετε μια έκπληξη στο σύντροφό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποτραβηχτείτε για λίγο από την ενεργό δράση και βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε. Φτιάξτε το κέφι σας ευρισκόμενοι με φίλους που έχετε κοινούς στόχους.

 

ΖΥΓΟΣ: Τις απόψεις που έχετε, πείτε τις με τόλμη και αποφασιστικότητα για να μπορέσετε να πείσετε. Μην επιτρέψετε στους άλλους να παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διορθώστε ότι δε σας εκφράζει και δε σας ικανοποιεί στον επαγγελματικό σας τομέα. Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα που δείχνετε, θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που έχετε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Με τη στάση σας επιφέρετε νέες ισορροπίες στη σχέση που σας ενδιαφέρει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφοσιωθείτε σε μια καινούρια δημιουργική ενασχόληση, που θα σας βγάλει από κάποιο αδιέξοδο. Μη διαλαλείτε τις επαγγελματικές σας επιτυχίες, πριν προχωρήσουν σε εξελίξεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλάξτε συνήθειες που σας απομακρύνουν από αγαπημένα σας πρόσωπα. Βρείτε ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Κρατηθείτε μακριά από οποιοδήποτε ρίσκο, ενώ προτιμήστε να κάνετε κάτι που θα σας ανανεώσει και θα σας απαλλάξει από περιττές υποχρεώσεις και ευθύνες.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά