Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ερμής στον Ταύρο: Mε φόρα σε αλλαγές που φέρνουν χαρά

Εβδομαδιαίες προβλέψεις της Αντας Λεούση από Δευτέρα 27/4 έως 3/5



 

Στις 29 ο Ερμής στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, δημιουργεί προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Ασυνεννοησία, αναταραχή και έντονο παρασκήνιο θα σας φέρουν στα όριά σας και ίσως σε ρήξη με ορισμένους συνεργάτες. Στις 1 με τον Ερμή στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, οι αλλαγές θα εμφανίζονται εκεί που δε τo περιμένετε με ξαφνικά νέα, που θα κρύβουν ιδέες για καινούργια πράγματα. Επανεξετάστε τους στόχους σας και υιοθετείστε  νέες επαγγελματικές επιδιώξεις.

 

ΚΡΙΟΣ: Για να προστατευτείτε στο μέλλον, παρατηρείστε καταστάσεις που σας ενοχλούν. Η λογική σκέψη θα είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβετε το σύντροφό σας και να ισορροπήσετε. Με το να γυρνάτε τις σκέψεις σας στο παρελθόν για να πετύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους, είναι σίγουρο πως θα επαναλάβετε τα ίδια λάθη και ίσως και χειρότερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα θα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις σε αρκετούς τομείς της ζωής σας και οι οποίες θα είναι ακριβώς αυτές που επιθυμείτε. Αποφύγετε να είστε βιαστικοί και παρορμητικοί, εάν θέλετε οι ενέργειές σας να είναι περισσότερο επαγγελματικές και ακολουθήστε πρωτότυπες επενδυτικές στρατηγικές. Μιλήστε ανοιχτά για τα προβλήματα που υπάρχουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και μην κρύβεστε πίσω από ανούσιες δικαιολογίες και ψέματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ατμόσφαιρα θα είναι πραγματικά ευχάριστη για να πραγματοποιήσετε οικογενειακές συναντήσεις, αρκεί να μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας για να αποφύγετε τυχόν λάθη. Μπορεί οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο να μην είναι ευχάριστες, όσο εσείς περιμένατε, αλλά θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και νέους συνεργάτες στο πλευρό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε την κούραση από την εργασία σας και να εκτονώσετε το άγχος σας, είναι να μην επιτρέπετε σε μικρά πράγματα να επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Μη δείχνετε αδιαφορία για τα άτομα που σας περιβάλλουν και χαλάτε τη γνώμη που έχουν για εσάς. Η επιπολαιότητα δε θα βοηθήσει στους στόχους σας, αλλά θα σταματήσει την εξέλιξή σας.

 

ΛΕΩΝ: Εξηγήστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πως θέλετε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και μην τους κάνετε να ανησυχούν. Πριν πάρετε οποιαδήποτε οριστική απόφαση για το μέλλον σας, σκεφτείτε σοβαρά όλες τις εκδοχές, ώστε να μη δημιουργήσετε προβλήματα σε μια ήδη τεταμένη σχέση. Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στη σχέση σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκινήστε τη διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης, για να υπάρξει καλυτέρευση στις σχέσεις σας. Συνεργαστείτε με άνεση σε όλα τα επίπεδα και νιώστε τη συναισθηματική κάλυψη που αναζητούσατε. Η εμπιστοσύνη που θα δείξετε στον εαυτό σας θα είναι μεγαλύτερη, αλλά ακόμα έχετε δρόμο μπροστά σας. Αξιοποιήστε τις  ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους.

 

ΖΥΓΟΣ: Τα φλερτ και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα σας δοκιμάσουν, αλλά θα σας δώσουν και νέες στρατηγικές. Τολμήστε αλλαγές που θα σας δώσουν χαρά και ελπίδα και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία. Δώστε με τις πράξεις σας μαθήματα στους άλλους, με επιμονή και υπομονή. Τολμήστε αποφασιστικές αλλαγές και μην αφήνετε τους άλλους να σας παίρνουν τον αέρα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν κάποιοι δε σας αφήνουν να νιώσετε πιο χαλαροί, εκφράστε τα παράπονά σας. Ενταχθείτε σε καταστάσεις που βλέπετε οι άνθρωποι ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα σας. Αφού η παρούσα νοοτροπία δε σας συμφέρει, πάρτε την απόφαση και αλλάξτε την ριζικά. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο πολύ μπορείτε ρεαλιστές και αντικειμενικοί σε αυτά που σας συμβαίνουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις σας, δεν βοηθούν τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά. Ακούστε με προσοχή όσα έχουν να σας πουν οι άμεσοι συνεργάτες σας. Αν το ενδιαφέρον κάποιων δικών σας ατόμων γίνεται φορτικό και ενοχλητικό, δείξτε το έγκαιρα. Μην πιέσετε αγαπημένα σας πρόσωπα να δεχθούν αυτά που εσείς επιθυμείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε με τους συνεργάτες σας το ποσοστό ευθύνης που αναλογεί στον καθένα σας. Θα ανακαλύψετε πως οι άλλοι περιμένουν από εσάς, περισσότερη υπευθυνότητα και υπομονή. Μη μεταφέρετε τα επαγγελματικά σας προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, συγκεντρώστε τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Με κατανόηση και αγάπη, βρείτε μαζί με το σύντροφό σας κοινούς δρόμους να πορευτείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πριν αντιδράσετε αρνητικά σε λόγια που θα σας μεταφέρουν κάποιοι, σκεφτείτε το γιατί το κάνουν. Μην τα βλέπετε όλα μόνο από το πρίσμα της λογικής και ξεχνάτε να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Αποφασίστε να πραγματοποιήσετε μια συζήτηση που εκκρεμεί και δε χωράει άλλη αναβολή. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και μην αμελείτε τη φυσική σας κατάσταση.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι ενέργειές σας έχουν εκνευρίσει κάποιους συναδέλφους σας, γι’ αυτό μην αγνοείτε τις υποδείξεις τους. Για σήμερα τουλάχιστον μη βασιστείτε σε οικονομική στήριξη από το συγγενικό σας περιβάλλον. Υπερασπιστείτε τα δίκαια αιτήματά σας και μην κρύβεστε πίσω από τις ανασφάλειές σας. Αποδείξτε πόσο δημιουργικοί είστε ξεπερνώντας τους κρυφούς σας φόβους. Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωματικοί, χωρίς να φτάνετε στα άκρα.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός