Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Τρίτης 5 Μαΐου 

 

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε με μέτρο και λογική, χωρίς ρίσκα, καθώς τα εργασιακά προβλήματα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές αυτήν την περίοδο που είστε ευάλωτοι.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιαστείτε να κάνετε πράξη διάφορα πράγματα, ασάφειες ή περιπλοκές στο συναισθηματικό σας τομέα, γιατί έτσι δε θα αποφύγετε τις δυσκολίες και δε θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που δεν περνάτε την ωραιότερη εποχή της ζωής σας, η πιθανότητα να βρείτε μια άκρη τόσο στα οικονομικά σας θέματα, όσο και στα προσωπικά σας υπάρχει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε με μεθοδικότητα και υπομονή, επαναλαμβάνοντας τις προσπάθειές σας μέχρι να πέσουν τα εμπόδια και μη σας πιάνει πείσμα και απελπισία επειδή δε γίνονται αυτά που θέλετε άμεσα.

 

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε ανθρώπους που αγαπάτε ή συνεργάζεστε μαζί τους και μην τους επιτίθεστε όταν οι επαγγελματικές ή οικογενειακές συνθήκες δυσκολεύουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να απαλλαγείτε από το άγχος, εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να τακτοποιήσετε τα επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό.

 

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε λάθη, πολέμους και ρήξεις στις προσωπικές σας υποθέσεις κι ας εντείνονται οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, γιατί θα βγείτε εκτός εαυτού και θα τα κάνετε χειρότερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πειθαρχήστε στις εξωτερικές συνθήκες και δώστε βαρύτητα στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, που έχετε παραμελήσει εδώ και καιρό. Το να κάθεστε άπραγοι δεν ωφελεί σε τίποτα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανεχτείτε λίγο το περιβάλλον και τις συνθήκες που διαμορφώνονται στο χώρο σας, χωρίς να χάσετε την ψυχραιμία σας και χωρίς να πιέσετε ανθρώπους ή καταστάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προβάλλετε διακριτικά τα προσόντα σας, γιατί η αναγνώριση από τους άλλους έρχεται αυθόρμητα και όχι με το έτσι θέλω, εκτός αν θέλετε να δημιουργηθούν αντιδράσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πρακτική μορφή των υπαρξιακών ζητημάτων αντιπροσωπεύεται στις σχέσεις, στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, αλλά δε θα γίνει τίποτα χωρίς προσπάθεια από μέρους σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Κατασταλάξτε σε καινούριες στρατηγικές και μελετήστε τα δεδομένα πριν ενεργήσετε παρορμητικά, για να μπορέσετε να πράξετε με επιτυχία τις αλλαγές που επιθυμείτε.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.