Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Τετάρτης 13 Μαΐου 

 

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Αντί να είστε απαιτητικοί και να δείχνετε κουρασμένοι, προτιμήστε να δείξετε κατανόηση. Όταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσετε, αλλάξτε τακτική.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε με προσοχή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του. Καταστάσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας τις επιβάλλουν, αντιμετωπίστε τις με χιούμορ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τον επαγγελματικό σας χώρο και τους συνεργάτες σας. Μη χαλάτε την ψυχολογία και την καρδιά σας, ακούγοντας τον έναν και τον άλλο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στοχεύστε στο καλύτερο δυνατόν και με συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτά που θέλετε. Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και μην προσποιήστε για να ικανοποιήσετε τους άλλους.

 

ΛΕΩΝ: Αναλάβετε ομαδικές εργασίες για να αναδείξετε τα ταλέντα που κρύβετε μέσα σας. Σε συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν, φροντίστε να ανεβάσετε το επίπεδο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην απελπίζεστε στις πρώτες δυσκολίες, γιατί ο χρόνος θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα. Αποφύγετε οποιαδήποτε σκηνή ζηλοτυπίας με το σύντροφό σας, εάν δεν έχετε αποδείξεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Όπου διαπιστώνετε ότι υπάρχει κουτσομπολιό, προτιμήστε να αποχωρήσετε αντί να πάρετε ενεργό μέρος. Εάν δεν τα καταφέρνετε στα πρακτικά ζητήματα, φροντίστε τουλάχιστον να είστε ρεαλιστές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δημιουργήστε τα θεμέλια που θα στηρίξουν το μέλλον σας και θα σας δώσουν την αίσθηση σταθερότητας που τα τελευταία χρόνια είχατε χάσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε αναξιοποίητες τις διερχόμενες ευκαιρίες και αναδιοργανώστε βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα αναμετρηθείτε με τους συνεργάτες σας και θα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τους χρόνιους αντιπάλους σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξοπλιστείτε με μέσα και επιχειρήματα και μην υποχωρείτε από φόβο και μόνο. Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες, τόσο για το δικό σας καλό, όσο και για των άλλων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να αλλάξετε πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο και να επεκταθείτε κοινωνικά, για να έρθει πιο γρήγορα η καταξίωση στο χώρο.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα είστε κοινωνικοί και αγαπητοί στους γύρω σας, αλλά στις πιο κλειστές σας σχέσεις  αρκετά δύσκολοι και απρόσωποι. Μην αναλύσετε τα πάντα.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου