Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Τετάρτης 3 Ιουνίου 

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Οι κοσμικές επιρροές που θα δέχεστε, θα σας φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σας και ίσως αυτός ο μήνας να είναι ο καλύτερος για τη σχέση σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες φορές κοντινά σας πρόσωπα παρερμηνεύουν τις κινήσεις καλής θέλησης που κάνετε και σας κάνουν να νομίζετε πως είστε καταπιεστικοί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μην έχετε την οικονομική άνεση για να απολαμβάνετε όσα θέλετε, αλλά έχετε τη συμπαράσταση των αγαπημένων σας προσώπων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο κι αν θέλετε να απαλλάξετε το σύντροφό σας από τα προβλήματά σας, μην κρατάτε πράγματα για εσάς και τον κρατάτε έξω.

 

ΛΕΩΝ: Δώστε χρόνο σε συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γιατί δεν αδιαφορούν για εσάς, απλά έχουν άλλες προτεραιότητες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιδεινώσετε την κατάσταση, επειδή ο σύντροφός σας έχει άγχος για την καριέρα του, γιατί δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να αποκατασταθούν οι καλές σας σχέσεις και να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μεγαλύτερο άγχος σας είναι αν ο σύντροφός σας καταλαβαίνει πραγματικά τα συναισθήματά σας, αλλά δε θα έπρεπε να σκάτε τόσο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να καταλάβετε τη συμπεριφορά που έχουν κάποιοι που συναναστρέφεστε, χρησιμοποιήστε περισσότερο τη διαίσθηση παρά τη λογική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε λίγο πιο δοτικοί με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως η αυτοσυγκράτησή σας να είναι η αιτία που νιώθουν ότι είστε απόμακροι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα οικονομικά προβλήματα δε σας αφήνουν να εκφράσετε όπως θέλετε την αγάπη σας. Από τη μία οι διαφωνίες θα είναι έντονες και από την άλλη θα υπάρχουν απίστευτες στιγμές πάθους.

 

ΙΧΘΥΣ: Αποβάλετε το πείσμα που δε θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε το δρόμο προς την επιτυχία. Η πίεση που ασκείτε στους γύρω σας θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, γεγονός που δε σας συμφέρει.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Απριλίου

Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 14 έως 21/4

Ευκαιρία να ξεκαθαριστούν συναισθηματικά θέματα ή διαφωνίες

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts