Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 5 Ιουνίου 

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Εάν συμβαίνουν κάποια πράγματα στο σπίτι ή στη δουλειά σας, μην τα χάνετε και πανικοβάλλεστε. Προσωρινό φόρτο στην εργασία σας, μπορεί να δημιουργήσουν αλλαγές στα σχέδιά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Στη βάση της σχέσης σας δεν υπάρχουν προβλήματα και εντάσεις. Στην ουσία, ότι έχετε είναι ότι μεταφέρετε από τον εργασιακό σας χώρο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μόνο αν εξηγήσετε στο σύντροφό σας σε ποια σημεία συνεχίζετε να δυσκολεύεστε, θα σταματήσει να κάνει σενάρια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σας υποφέρει άδικα, γιατί στην ουσία δε σας χωρίζει τίποτα, απλά έχετε και οι δύο άλλα πράγματα στο μυαλό σας.

 

ΛΕΩΝ: Εάν μπορείτε, ξεφύγετε με ένα ταξίδι έστω και για λίγο, γιατί το άγχος που έχετε από τα εργασιακά σας θέματα, το μεταδίδετε στη σχέση σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παγώνετε με αριστοτεχνικό τρόπο τις προσπάθειες που κάνει ο σύντροφός σας για να ξεπεράσετε τα προβλήματα.

 

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, γιατί σήμερα μέση λύση δεν υπάρχει και ή θα αγαπηθείτε παράφορα ή θα μισηθείτε θανάσιμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ένταση με τους συνεργάτες σας εξακολουθεί να υπάρχει, επειδή τα θέλετε όλα δικά σας και δε δείχνετε διάθεση να υποχωρήσετε σε τίποτα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να μη βρίσκεται σε καλή φάση με εσάς και να πρέπει να το στηρίξετε, γι’ αυτό εξισορροπήστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες λεπτομέρειες στη συμπεριφορά των  γύρω σας μπορεί να σας αποκαρδιώνουν, αλλά και εσείς μη δίνετε πια τόση σημασία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιάζεστε να προχωρήσετε τόσο γρήγορα στη σχέση σας, αφού όσο πιο αργά πάτε τόσο πιο σίγουρη και πιο σταθερή θα γίνει.

 

ΙΧΘΥΣ: Κάντε κάποιες υποχωρήσεις τώρα που βλέπετε ότι ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βασανίζονται από διάφορα προβλήματα.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.