Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης  4 Ιουνίου 

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Παρά τις εντάσεις που θα υπάρχουν, ανήκετε στους τυχερούς και πολλά από τα όνειρά σας θα δείτε να γίνονται πραγματικότητα και να προχωρούν με τάχιστους ρυθμούς.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί με τις επιλογές σας σε σχέδια και οικονομικές επεκτάσεις, καθώς τα επαγγελματικά σας θα βρίσκονται για άλλη μια φορά στο μάτι του κυκλώνα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή εσείς λατρεύετε τα ταξίδια και τις συνεχείς μετακινήσεις, φροντίστε αυτό το μήνα να τα χορτάσετε, με βασική προϋπόθεση να έχετε βρει την κατάλληλη παρέα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο και αν προσπαθήσετε αυτό το μήνα να αποφύγετε τις εντάσεις, δε θα το καταφέρετε και σας επιφυλάσσονται πολλές και διάφορες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα δυσάρεστες.

 

ΛΕΩΝ: Αναζητήστε καινούριους τρόπους προσέγγισης για να μη χάσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα από κοντά σας και δώστε όλο το βάρος στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πιο πιθανό είναι να ερωτευθείτε κεραυνοβόλα και να ξεκινήσετε μια σχέση γεμάτη ένταση και πάθος, αλλά προσέξτε, γιατί ίσως να μην έχει τη διάρκεια που θέλατε.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον, δε θα σας επιτρέψουν να σκεφτείτε σωστά και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για τα θέματα που σας απασχολούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν κλείσετε συμφωνίες και πριν βάλετε τις τελικές υπογραφές, μελετήστε για άλλη μια φορά τους όρους των συμβολαίων που πρέπει να υπογράψετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην τα βάζετε συνέχεια με τον εαυτό σας για όσες αναποδιές σας τυχαίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο , ενώ ίσως να είναι συνυπεύθυνοι και κάποιοι συνεργάτες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων που έχει διαμορφωθεί στη ζωή σας και μην τον πιέζετε για θεαματικές αλλαγές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο της ζωής σας και οι φίλοι σας είναι κοντά σας για να προωθήσουν μαζί με εσάς κάθε μακρόπνοο σχέδιό σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε ρόλους και να μην αφήσετε όπως συνήθως τους άλλους να εκδηλώνονται πρώτοι στις συναισθηματικές σας σχέσεις.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή