Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 6 Ιουνίου

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Φανείτε συνεργάσιμοι και αξιοποιήστε σωστά τις ευκαιρίες, ώστε να μην δώσετε την εντύπωση στους άλλους, πως προσπαθείτε να τους εκμεταλλευτείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η εύνοια που θα έχετε σήμερα, αγγίζει πολλούς από τους τομείς σας και ειδικότερα, επαγγελματικό οικονομικό και συναισθηματικό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Τιθασεύστε τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σας και ακούστε χρήσιμες συμβουλές που θα σας δώσουν δικοί σας άνθρωποι, για να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί η τόλμη και η αποφασιστικότητά σας να παίζει κύριο ρόλο στη θετική έκβαση των πραγμάτων, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε να δείχνετε σεβασμό στις αδυναμίες των άλλων.

 

ΛΕΩΝ: Με δημιουργική διάθεση και ρεαλισμό θα μπορέσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, αλλά και πολλά να εξελιχθούν ικανοποιητικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε πληροφορίες, υποδείξεις και προτάσεις, μετριάζοντας την επιφυλακτικότητά σας, αφού τα θετικά θα είναι σίγουρα περισσότερα από τα αρνητικά.

 

ΖΥΓΟΣ: Για να πάρετε ικανοποίηση στις σχέσεις και στα οικονομικά σας, φροντίστε να γίνετε πιο προσιτοί και να δείξετε στους άλλους ότι νοιάζεστε για τις δικές τους ανάγκες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δυνατότητες που έχετε μεγάλες και οι δυσκολίες μικρές. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και σχέσεις και κάντε τώρα τις πιο σημαντικές σας ενέργειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βασιστείτε σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, που μπορούν να σας ενισχύσουν ηθικά και πρακτικά και μην μπλεχτείτε σε κόντρες με άτομα κύρους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε πιο συντονισμένα για την πραγματοποίηση των στόχων σας και φανείτε περισσότερο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, φροντίζοντας παράλληλα να διαχωρίσετε τη θέση σας από συγγενικά πρόσωπα, ώστε αργότερα να μη βρεθείτε υπόλογοι απέναντί τους.

 

ΙΧΘΥΣ: Για να μπορέσει να αναπνεύσει μια επαγγελματική σας σχέση, πρέπει οπωσδήποτε να επαναπροσδιορίσετε τους όρους συνεργασίας, όπως και το τι ζητάει ή προσφέρει ο καθένας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.