Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 10 Ιουνίου 

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

 

ΚΡΙΟΣ: Η βοήθεια των άλλων θα αποδειχθεί ιδιαίτερα πολύτιμη και θα σας βοηθήσει να κάνετε πράγματα που μόνοι σας ίσως δε θα τα καταφέρνατε.

Pixel
Pixel

 

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι μια μέρα μεγάλης επαγγελματικής ανόδου και η σημαντική προσφορά σας σε αυτόν τον τομέα θα εκτιμηθεί από τους συνεργάτες σας και θα σας φέρει στην κορυφή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας απ’ ότι συνηθίζατε μέχρι τώρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, χωρίς να αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρεθείτε όσο μπορείτε περισσότερο με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα, όταν δε θα έχετε και τόσο μεγάλη διάθεση για κοινωνικότητες.

 

ΛΕΩΝ: Μπορεί οι παροδικές εντάσεις να μη σας αφήνουν να σκεφτείτε λογικά, αλλά καινούριες συνεργασίες είναι στα σκαριά και τελικά θα βγει κάτι πολύ θετικό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επενδύστε κάποια χρήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, κυρίως σε πρακτικούς τομείς, χωρίς να το παρακάνετε και χωρίς να σας πιάνουν ανασφάλειες.

 

ΖΥΓΟΣ: Αφήνετε τα συναισθήματά σας να κυριαρχήσουν χωρίς να ακούτε τη φωνή της λογικής, καθώς τα μόνα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν είναι τα αισθηματικά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναπτύξτε την ανάγκη που έχετε να διαλευκάνετε θέματα που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σας με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να θυμάστε πως σας περιτριγυρίζουν σημαντικότατες ευκαιρίες, γι’ αυτό σκεφτείτε πολύ καλά ποιες απ’ όλες θα διαλέξετε πριν δώσετε απαντήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σίγουρα σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε αρκετά από πολλά πράγματα που ελπίζατε και ποθούσατε να υλοποιηθούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή έχετε αναλάβει πολλά πράγματα και ετοιμάζεστε να αναλάβετε ακόμη περισσότερα, φροντίστε να έχετε αυξήσει τις άμυνες του οργανισμού σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα χρειαστεί να παραβρεθείτε σε πολλές εκδηλώσεις και να αποδεχθείτε αρκετές προσκλήσεις, προκειμένου να ενισχύσετε το προφίλ σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι είδους μητέρα θα είσαι με βάση το ζώδιό σου

Ετοιμαζόμαστε για τη γιορτή της μητέρας ρίχνοντας μια ματιά για το τι λένε τα άστρα για τη μητρότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδες τυρί και πιπεριές στον φούρνο

Μια εύκολη κι απολαυστική συνταγή