Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Σεληνιακή Έκλειψη με Πανσέληνο στον Αιγόκερω

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Δευτέρα 29/6 έως 5/7



 

 

Στις 30 ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, Θα ενισχύσει τα προσόντα σας και θα σας οπλίσει με πίστη, αισιοδοξία και ελπίδα. Στις 1 ο Κρόνος περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω και οι αποφάσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Αποφύγετε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα αφορούν άμεσα το μέλλον σας, καθώς η πιθανότητα λάθους θα είναι αυξημένη. Μην επαναπαυτείτε σε όσους βρίσκονται κοντά σας στον επαγγελματικό χώρο, γιατί κάποιοι καιροφυλαχτούν τη θέση σας. Στις 5 η Παρασκιώδης Σεληνιακή Έκλειψη με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που χρειάζονται αλλαγές και όχι συμβιβασμούς. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που δε θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα και εστιάστε στην οργάνωση και στη σκληρή δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο βελτιώστε τις σχέσεις σας και ενισχύστε τους δεσμούς σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). 

 

ΚΡΙΟΣ: Οργανωθείτε και διεκδικήστε για τον εαυτό σας περισσότερη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Η καταπίεση που ασκούν οι άλλοι σε εσάς, σας κάνει να δυσανασχετείτε και να αντιδράτε έντονα. Για να βγάλουν οι άλλοι τις μάσκες τους, δώστε πρώτοι εσείς το παράδειγμα. Σκεφτείτε έξυπνα και αιφνιδιάστε τους άλλους, για να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επιλογές σας θα έχουν βάση την αυτονομία σας, ενώ νέα ενδιαφέροντα θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας και στρέψτε την  προσοχή σας σε ότι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Σε ότι θα αφορά την υλοποίηση ορισμένων επιθυμιών σας, όλα θα λειτουργούν υπέρ σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας χωρίς να γίνεστε φειδωλοί και αυτό θα ενισχύσει την έμπνευσή σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε πιο κατασταλαγμένοι και έτοιμοι να πάρετε τις αποφάσεις σας. Μην κατηγορείτε το σύντροφό σας ότι έχει σημαντικότερες προτεραιότητες από εσάς, όταν κάνετε και εσείς το ίδιο. Με λίγη υπομονή και πολλή κατανόηση, θα περάσει η μέρα. Πρέπει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, τώρα που μπήκατε για τα καλά στο χορό του ανταγωνισμού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρόλο που ο σύντροφός σας έχει δικά του προβλήματα, σας συμπεριφέρεται πολύ τρυφερά. Δείξτε ότι είστε στο πλευρό του, τώρα που τα επαγγελματικά του άγχη τον έχουν καθηλώσει. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στο σπίτι σας. Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, την ώρα που προσπαθείτε να λύσετε θέματα.

 

ΛΕΩΝ: Μην είστε εριστικοί στο σύντροφό σας, ειδικά αν η σχέση σας είναι καινούρια και αδοκίμαστη. Οι εντάσεις μεταξύ σας είναι μεγάλες και θα βγουν αρκετά παράπονα στην επιφάνεια. Μην παίρνετε ως δεδομένη την υπομονή και την ανεκτικότητα των γύρω σας, γιατί άρχισαν να κουράζονται και θα έχουν δίκιο να σας κατηγορήσουν για μεγάλα λόγια που δεν κάνατε πράξη ούτε στο ελάχιστο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από τις ίδιες σας τις πράξεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσετε αρκετά εξαντλημένοι. Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις απόψεις σας, γιατί όσο και αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, είναι πολύ πιθανό να εκτεθείτε. Τα αποτελέσματα θα είναι εξίσου θετικά, είτε εφαρμόσετε κάποιες καινούριες δικές σας ιδέες, είτε κάποιες σημαντικές προτάσεις των συνεργατών σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε τις αποστάσεις σας, για να συγκεντρώσετε όση περισσότερη ψυχική δύναμη μπορείτε. Η ανάγκη που έχετε να ευχαριστήσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα και να τα ενισχύσετε, μάλλον θα σας βάλει σε κάποια καινούρια έξοδα. Ίσως για πρώτη φορά στη ζωή σας χρειαστεί να αλλάξετε ρόλους και να μην αφήνετε τους άλλους να εκδηλώνονται πρώτοι στις συναισθηματικές σας σχέσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλεται  να είστε εγκρατείς, εφόσον έχετε να ανταποκριθείτε σε διάφορες προκλήσεις. Όσο και αν σας χαλούν τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει, κάποια ταξίδια που θα προκύψουν και θα αφορούν τη δουλειά σας δε θα μπορέσετε να τα αποφύγετε. Αρχίζετε να διεκδικείτε πολλά περισσότερα απ’ ότι μέχρι τώρα είχατε συνηθίσει τους άλλους και αυτό θα σας οδηγήσει σε μια πιο επιτυχημένη και δημιουργική πορεία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σας δημιουργούν ένταση, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Η θέση που έχετε στον εργασιακό σας χώρο θα αποκτήσει ιδιαίτερη βαρύτητα, γι’ αυτό προσπαθήστε να αφήνετε καλές εντυπώσεις, επειδή κάποιοι θα σας παρακολουθούν. Το σύστημα δίνω και παίρνω που έχετε μάθει τον τελευταίο καιρό να δουλεύετε, πρέπει να το εφαρμόζετε σωστά ανάμεσα στην οικογένεια, στους φίλους και στην εργασία σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να αποκομίσετε καινούριες εμπειρίες, για να βγείτε κερδισμένοι. Αποφύγετε κάθε συναισθηματισμό που σας κάνει να αγκιστρώνεστε σε άχρηστα πράγματα, γιατί είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε εκκαθαρίσεις στη ζωή σας. Κάποιοι σας έχουν πείσει πως σε πολλά θέματα δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε μόνοι σας, αλλά είναι καιρός να πιστέψετε στον εαυτό σας γιατί συμβαίνει το αντίθετο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λειτουργήστε με αμεσότητα και πάνω απ’ όλα να έχετε πίστη στον εαυτό σας. Είστε πανέτοιμοι να διαπραγματευτείτε τους όρους που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, αλλά η ανταπόκριση που θα εισπράξετε εξαρτάται μόνο από τη στάση που θα τηρήσετε. Καταπολεμήστε το άγχος που το πιο πιθανό είναι να σας οδηγήσει σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσετε. Προσέξτε τα οικονομικά σας και αν χρειαστεί ζητήστε βοήθεια.

 

ΙΧΘΥΣ: Ανοίξτε τα χαρτιά της καρδιάς σας με λιγότερους ενδοιασμούς και εκμεταλλευτείτε τη σειρά προκλήσεων που θα αλλάξει τις καθημερινές σας παραστάσεις. Οι προοπτικές ευαισθητοποιούν τη δημιουργικότητά σας και σας βγάζουν από την καθήλωση της ευθείας. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πλούσιες και θα καθρεπτίζονται και σε κοινωνικό επίπεδο, ώστε να ωφελείστε και επαγγελματικά. Δουλέψτε σκληρά για να ανταμειφθείτε και κρατήστε καλά τα μυστικά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη