Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 30 Ιουνίου 

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

 

ΚΡΙΟΣ: Με κατανόηση και αγάπη, βρείτε μαζί με το σύντροφό σας κοινούς δρόμους να πορευτείτε. Πριν αντιδράσετε αρνητικά σε λόγια που θα σας μεταφέρουν κάποιοι, σκεφτείτε το γιατί το κάνουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην τα βλέπετε όλα μόνο από το πρίσμα της λογικής και ξεχνάτε να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Αποφασίστε να πραγματοποιήσετε μια συζήτηση που εκκρεμεί και δε χωράει άλλη αναβολή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και μην αμελείτε τη φυσική σας κατάσταση. Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωματικοί, χωρίς να φτάνετε στα άκρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποδείξτε πόσο δημιουργικοί είστε ξεπερνώντας τους κρυφούς σας φόβους. Οι ενέργειές σας έχουν εκνευρίσει κάποιους συναδέρφους σας, γι’ αυτό μην αγνοείτε τις υποδείξεις τους.

 

ΛΕΩΝ: Για σήμερα τουλάχιστον μη βασιστείτε σε οικονομική στήριξη από το συγγενικό σας περιβάλλον. Υπερασπιστείτε τα δίκαια αιτήματά σας και μην κρύβεστε πίσω από τις ανασφάλειές σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώστε περισσότερο τις γνωριμίες σας και φροντίστε να είστε πιο ουσιαστικοί στις συναλλαγές σας, για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

 

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή και η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο και θα μπορέσετε να αποφορτιστείτε από τις εντάσεις και τις πιέσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προοπτικές για κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σας επαληθεύονται και πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας, ξεκινώντας καινούριες δραστηριότητες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή. Θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε, να βγείτε νικητές σε ανταγωνισμούς και να κερδίσετε υποθέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προετοιμάστε το έδαφος για μια οικονομική βελτίωση, που θα γίνει περισσότερο αισθητή τους επόμενους μήνες και θα είναι εγγύηση για το μέλλον σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα καλά αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας κάνουν να αισθανθείτε ευχάριστα και θα σας προτρέψουν να ζήσετε έντονες στιγμές μαζί τους.

 

ΙΧΘΥΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε προσωπικές σας σχέσεις, ενώ οι ελεύθεροι θα γοητευτείτε από την παρουσία κάποιου προσώπου. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department