Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Στα ίσα του (επιτέλους) ο Ερμής και η επικοινωνία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Δευτέρα 13 έως 19/7



 

Στις 13 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει, ενώ η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά. Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί και πάλι όπως εσείς θέλετε, ώστε να προσεγγίσετε στόχους και σχέδια αποφεύγοντας παγίδες και λάθη που θα σας φέρουν πίσω. Στις 14 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με το Δία ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει υπέρμετρο αυθορμητισμό και ενθουσιασμό που θα σας οδηγήσουν σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις. Με την ανάδρομη κίνηση του Δία η πρακτικότητα δε θα βοηθήσει, οπότε μακριά από θέματα που θα αφορούν το μέλλον σας. Στις 15 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, προκαλεί ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις. Κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας προκαλέσουν και μην παίξετε το παιχνίδι τους.

 

ΚΡΙΟΣ: Επικεντρώστε τις προσπάθειές σας στα πεδία της ζωής σας που σας δημιουργούν ανασφάλεια. Η προσαρμογή σας σε νέες συνθήκες, δίνει μια παραπάνω ευκαιρία να ανακτήσετε το δυναμισμό σας. Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην προσωπική σας ζωή, επιχειρήστε την εργασιοθεραπεία που θα σας βοηθήσει καλύτερα από άλλους τρόπους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η βδομάδα θα σας ωθήσει και θα σας πιέσει αρκετά, προκειμένου να γίνουν πολλά πράγματα συγχρόνως, αλλά και για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα στον εργασιακό σας χώρο. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί αργότερα θα διαπιστώσετε πως δεν έχετε στα χέρια σας όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σωστά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας και κάνετε όλες εκείνες τις κινήσεις που χρειάζονται για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να μην πιστεύετε στην τύχη, μια που συνήθως στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και καλά κάνετε, αλλά αυτό το μήνα θα γευτείτε απλόχερα τους καρπούς της.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, όπου ο πρωταρχικός σας στόχος θα είναι το τελείωμα πολλών καταστάσεων, που ήδη έχουν αρχίσει να μην τραβάνε και σας έχουν κουράσει. Προσανατολιστείτε προς νέες κατευθύνσεις για να αναπτερώσετε το ηθικό σας και χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε για να βγείτε περισσότερο κερδισμένοι. Οι ισορροπίες σας με τους άλλους θα είναι λεπτές και θα νιώθετε αμήχανα για ορισμένες ενέργειές σας.

 

ΛΕΩΝ: Προωθήστε κάποιες δικές σας ιδέες που αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα, μέσω κάποιας καινούριας συνεργασίας που έχετε ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό. Ζητήστε συμβουλές από νομικό πρόσωπο για μια υπόθεση που σας απασχολεί και τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε παραμελήσει, για να μη τις βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας. Το ζητούμενο είναι να μάθετε να προβάλετε ανοιχτά τις ανάγκες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αντιληφθείτε πως το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι το να είστε ο εαυτός σας, αλλά είναι και το πιο ουσιαστικό. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμη που σας λείπει. Δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο, χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή αναστολή. Χρησιμοποιήσετε για εργαλεία σας την υπομονή και το θάρρος και υλοποιήστε τους στόχους σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Με καλή πίστη στις αδυναμίες των άλλων και τονισμένο το εγώ σας, θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Αποκαταστήστε τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες σχέσεις σας. Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις. Εκεί που θα εξαντλούνται οι αντοχές σας, θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση. Θα νιώσετε συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και αυτό θα σας χαρίζει ηρεμία και δύναμη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρά την αγωνία που θα έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιούν. Μετά από επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες θα κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε. Υπερισχύει η επιθυμία σας να ξεφύγετε από έναν κλοιό ατόμων που εμποδίζει την ψυχολογική σας ωρίμανση. Καινούρια στοιχεία του χαρακτήρα σας που ήταν μπλοκαρισμένα, θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάτι καινούριο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά το πόσο οι άλλοι σας καλύπτουν. Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας. Έχετε μεγάλη δυσκολία στο να πάρετε από τους άλλους ενέργεια για να εμψυχωθείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και πάρτε μικρές δόσεις ευτυχίας. Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούριες σχέσεις και σκεπτόμενοι θετικά μπορείτε να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα. Οι συνεργασίες σας θα κυλούν αρμονικά, οι πρωτότυπες ιδέες σας θα ενθουσιάζουν τους συνεργάτες σας και ο οικονομικός τομέας, που είναι σημαντικός, θα έχει ανοδική πορεία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αποκλείεται να λάβετε μέχρι και οικονομική ενίσχυση από άτομα που δεν περιμένατε πως πιστεύουν στο όραμά σας. Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και η αύξηση της κοινωνικότητάς σας, θα σας φέρει αρκετές καινούριες γνωριμίες αλλά και ανανέωση παλαιότερων, που θα σας είναι χρήσιμες τόσο για τη παρούσα κατάσταση, όσο και για το μέλλον σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Το σύνθημα της μέρας είναι "δώστε εξηγήσεις για να λυθούν οι παρεξηγήσεις". Απαλλαγείτε από τυχόν ενοχές που μέχρι τώρα σας κρατούσαν εγκλωβισμένους στις φαντασιώσεις σας και αυτή η μορφή ξεκαθαρίσματος θα είναι μια εκκίνηση για το μέλλον σας. Με άλλες προεκτάσεις και προοπτικές, που θα έχουν μεγαλύτερη δόση πραγματικότητας, θα αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και πιο δυνατοί.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη