Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Τετάρτης 15 Ιουλίου

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

 

ΚΡΙΟΣ: Η ενεργητικότητά και η δυναμικότητά σας θα εκπλήξει και εσάς τους ίδιους, που δεν περιμένατε να έχετε τόση μεγάλη διαφορά από τις προηγούμενες μέρες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Υλοποιήστε τους στόχους σας με αξιοπρέπεια, κρατώντας πάντα τις αποστάσεις που πρέπει, γιατί έχετε τη δυνατότητα να βάλετε νέες βάσεις αρκεί να τις προγραμματίσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμαστείτε για τις ξαφνικές αλλαγές που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, ώστε να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε πιο δημιουργικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισορροπήστε και προχωρήστε δημιουργικά, βάζοντας πρώτα μικρούς στόχους, ώστε να βλέπετε άμεσα τα αποτελέσματα τους και έτσι να παίρνετε θάρρος για μεγαλύτερους.

 

ΛΕΩΝ: Για να αποφύγετε και το παραμικρό λάθος, σκεφτείτε με ποιους ανθρώπους έχετε ανάγκη να συζητάτε και με ποιους πρέπει να είστε επιφυλακτικοί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας και μεγαλώστε τον κοινωνικό σας κύκλο, χωρίς να απομονώσετε τις παρέες σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα είναι μέρα δράσης και έχει μεγάλη σημασία να αφήσετε καλές εντυπώσεις στο περιβάλλον σας, προβάλλοντας μόνο τον καλό σας χαρακτήρα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σωστές στρατηγικές μπορούν να βοηθήσουν την επαγγελματική σας ανάπτυξη, αλλά και να κατακτήσετε ένα νέο πρόσωπο είτε να βελτιώσετε μια παλιά σχέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να ανακαλύψετε παρακαμπτήριους δρόμους για την επιτυχία, αποφύγετε κάθε είδους φανατισμό και αρχίστε να μαθαίνετε από τα εμπόδια που συναντάτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσοχή στα δικαιώματα που δίνετε και παίρνετε, καθώς τα κίνητρα των πράξεών σας, θα καλλιεργήσουν το έδαφος για πολύπλοκες καταστάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι επιθυμίες σας έχουν πολλαπλασιαστεί και μόλις ικανοποιείτε ένα αίτημά σας, ξαφνικά γεννιέται ένα άλλο, προσέξτε μη γίνετε στο τέλος άπληστοι.

 

ΙΧΘΥΣ: Εφόσον πια ξέρετε ποιες είναι οι ευθύνες που έχετε απέναντι στις σχέσεις σας, μέλημά σας πρέπει να είναι να δημιουργηθούν στεγανά, τα οποία θα σας προσφέρουν ασφάλεια.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!