Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 30 Ιουλίου

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

 

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε το θάρρος και πειραματιστείτε στα θέματα που σας αφορούν και αν χρειαστεί αλλάξτε τακτικές που ακολουθείτε σε ορισμένα σημεία, όχι όμως με θεωρητικές σκέψεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται να κινηθείτε και να δράσετε άμεσα αν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές για να σας έρθουν τα πράγματα ευνοϊκά. Δεν ωφελεί να κάθεστε άπραγοι και να τα περιμένετε όλα από την τύχη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι έξυπνες διαβουλεύσεις βοηθούν να μην ξεσπάσει πόλεμος στις σχέσεις σας, καθώς κάποια οικονομικά ζητήματα θα δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε σωστοί στη συμπεριφορά σας και να μη δίνετε λαβές για σχόλια και εντάσεις. Η μέρα σας κάνει λίγο ευάλωτους και δεν μπορείτε να ενεργήσετε από θέση ισχύος.

 

ΛΕΩΝ: Ελέγξτε τι έχει αλλάξει στις υποθέσεις σας με υπευθυνότητα και μην είστε αιθεροβάμονες. Μπορεί στη θεωρία τα πράγματα να φαίνονται καλά, αλλά στο δρόμο σας υπάρχουν και κάποιες παγίδες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πειράζει αν απομονωθείτε για λίγο, αρκεί να κάνετε κάτι για να δυναμώσετε. Οι μεγάλες εξαρτήσεις και οι ανάγκες που έχετε, κάνουν τους άλλους να σας εκμεταλλεύονται.

 

ΖΥΓΟΣ: Εάν πάρετε απόφαση να εξυγιάνετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας και να βάλετε μια τάξη, ως δια μαγείας θα εμφανιστούν ευκαιρίες που θα βοηθήσουν στο έργο σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχει σημασία να κάνετε εκείνες τις κινήσεις που θα σας προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια. Δείτε τη ζωή κάτω από άλλο πρίσμα και μην εμμένετε σε λεπτομέρειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα νέο τρόπο επαγγελματικής πορείας και να καθορίσετε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινείστε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ενεργείτε αποκομμένοι από τους άλλους και να είστε πάντα ενήμεροι. Να θυμάστε πως η βιασύνη στα οικονομικά σας τα λιγοστεύει, ενώ η υπομονή τα πολλαπλασιάζει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε να μην αναλάβετε υποχρεώσεις υπεράνω των δυνάμεών σας, καθώς οι προοπτικές θα είναι καλές και οι οικονομικές συμφωνίες που έχετε κατά νου θα ευνοούνται.

 

ΙΧΘΥΣ: Προτάσεις θα υπάρξουν και μάλιστα πολλές, γι’ αυτό αποφύγετε τις βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις και φροντίστε να λειτουργείτε με ανοιχτό μυαλό.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!